Wellness-matkat

Hyvä Elämä: Hyvinvointimatka Sloveniaan

Ajankohta
14.5. - 20.5.2024
Kesto
7 päivää
Kohde
Slovenia
Hinta
1698 €
Varaa matka

Liikunnan iloa ja yhdessäoloa

Rentouttava ja virkistävä hyvinvointimatka suuntautuu Slovenian kuuluisimpaan kylpyläkaupunkiin, Portorožiin. Matkalla huolehdimme hyvinvoinnistamme sekä virkistäydymme lämpimissä termisissä ja parantavissa kylpylävesissä. Sykettä nostamme ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla sekä yhteisillä kävelyretkillä. Käymme myös hengittämässä idyllisen Bledin raikasta vuoristoilmaa sekä vierailemme naapurimaan Kroatian keskiaikaisissa kaupungeissa. Löydä liikunnan ilo ihastuttavassa Sloveniassa! 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suora lento Helsinki–Ljubljana–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen 
 • ohjelman mukaiset kuljetuksetja retket 
 • sisäänpääsy kylpylään päivittäin ja altaiden käyttö 
 • ateriat: 2 x lounas, 5 x illallinen 
 • suomalainen matkanjohtaja/fysioterapeutti Pirjo Sehic mukana koko matkan ajan 
 • palvelu- ja toimistomaksut  

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone 346 €
 • kylpytakki 6 € (maksetaan suoraan hotelliin) 
 • ruokajuomat 
 • lisämaksulliset hoidot kylpylässä 
 • muut mahdolliset palvelut 

Kohokohdat

 • Portorožin parantavat ja termiset kylpyläelämykset
 • yhteiset liikuntahetket
 • idyllinen Bled ja sen alppimaisemat
 • Kroatian postikorttimaisemat
 • Piranin kalastajakaupunki

Matkanjohtaja

Pirjo Sehic

Olen iloinen ja pirteä freelancer ammattiopas. Olen työskennellyt matkailualalla jo yli 35 vuotta eri tehtävissä mm. kohdepäällikkönä ja oppaana, matkanjohtajana sekä erilaisten matkojen tuotanto- ja sopimuspäällikkönä. Asun nyt Suomessa. Työhistoriani on hyvin laaja ja monipuolinen. Olen toiminut fysioterapeuttina, Jyväskylän kongressikeskuksen kokouspäällikkönä, Euroopan Neuvoston projektipää... Lue lisää

Majoitus

Hotel Neptun

Portorozin keskustassa, päärantakadun yläpuolella sijaitseva hotelli. Terme & Wellness LifeClass –spakeskus on yhdistetty Hotel Neptuniin katetun käytävän kautta. Sisäänpääsy merivedellä/termo-mineraalivedellä oleviin uima-altaisiin sisältyy hintaan. Kylpylässä on tarjolla myös laaja valikoima hoitoja lisämaksusta.  Huoneissa on mukavuuksien lisäksi parveke, ilmastointi, puhelin, minibaari ja tallelokero. Hotellissa on ravintola ja baari.  

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 14.5. - maanantai 20.5.2024

14.5. tiistai │Helsinki – Slovenia (L, I)

Matkanjohtaja Pirjo Sehic ottaa ryhmän vastaan Helsinki-Vantaan lentokentällä.  Finnairin suora lento Ljubljanaa klo 7.05–8.40. Suuntaamme bussin ensin maan pohjoisosiin. Teemme pysähdyksen Bohinjin järvimaisemissa, jossa vapaa aikaa ja jatkamme sieltä Julian Alppien juurella sijaitsevaan idylliseen Blediin. Bledin kaupunkikuvaa hallitsee keskiaikainen linna, joka on rakennettu lähes 140 metrin korkuiselle kalliolle. Nautimme lounaan ja tutustumme kaupunkiin. Jatkamme matkaa Portoroziin, Slovenian kuuluisaan kylpyläkaupunkiin. Majoitumme ja tutustumme hotelli- ja kylpyläalueeseen. Illallinen hotellissa. 

15.5. keskiviikko | Ohjattua liikuntaa ja kylpyläaikaa (A, I)

Halukkaille tarjolla hotellin liikuntaohjaajan vetämä allasvoimistelu joko ennen tai jälkeen aamiaisen. Päivä on aikaa vaalia omatoimisesti omaa hyvinvointia altailla sekä hemmotteluhoidoilla tai ulkoillen. Illansuussa yhteinen ulkojumppa Pirjon vetämänä. Illallinen hotellissa. 

 16.5. torstai | Ohjattua liikuntaa sekä kävelyretki Piranin kaupunkiin (A, I)

Teemme yhteisen kävelyretken rantatietä pitkin Piraniin, jota myös ”Slovenian Venetsiaksi” kutsutaan. Viehättävän kalastajakaupungin nähtävyyksiin kuuluu 1300-luvulta peräisin oleva Pyhän Yrjön kirkko sekä Fransiskaanien luostari ja muusikko Giuseppe Tartinin mukaan kutsuttu aukio. Vapaa aikaa ostoksiin ja omatoimiseen lounaaseen. Paluu omatoimisesti Portoroziin kävellen tai paikallisbussilla. Kävelyn pituus n. 3 km / suunta. Illansuussa yhteinen ulkojumppa. Illallinen hotellissa.   

17.5. perjantai | Ohjattua liikuntaa ja kylpyläaikaa (A, I)

Halukkaille tarjolla hotellin liikuntaohjaajan vetämä allasvoimistelu joko ennen tai jälkeen aamiaisen. Päivä on aikaa vaalia omatoimisesti omaa hyvinvointia altailla sekä hemmotteluhoidoilla tai ulkoillen. Illansuussa yhteinen ulkojumppa. Illallinen hotellissa. 

 18.5. lauantai| Retki Kroatiaan (A, L)

Retkeilemme Kroatian puolelle, Istrian niemimaalle. Tutustumme kävellen Porecin kaupunkiin, jonka keskiaikainen keskusta on kuin suoraan maisemakortista. Porecista jatkamme Istrian niemimaan keskiosaan, Pazinin kaupunkiin, jossa näemme Pazinin Pyhän Nikolain kirkon. Myöhäisen lounaan nautimme Konoba Bani tavernan tarjoamana harmoniikkamusiikin ja laulun säestämänä. Illaksi paluu Portoroziin. 

19.5. sunnuntai| Forma Vivan kävelyretki (A, I)

Päivä on aikaa vaalia omatoimisesti hyvinvointia altailla sekä hemmotteluhoidoilla tai ulkoillen. Halukkaat voivat lähteä oppaan johdolla yhteiselle kävelyretkelle Lucijan kaupungin osan kautta Forma Vivan pysyväisveistos näyttelyalueelle. Kävelyn pituus n. 4 km / suunta. Paluu takaisin omatoimisesti Portoroziin. Yhteinen läksiäisillallinen. 

 20.5. maanantai| Kotimatka (A)

Aikainen lähtö kentälle. Aamiaispaketit mukaan. Finnairin lento Ljubljanasta Helsinkiin klo 09:25-13:05.  

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen 

Lennot

AY1201 Finnair 14.5.2024  Helsinki – Ljubljana 07.20-09.45
AY1202 Finnair 20.5.2024 Ljubljana – Helsinki  09.25-13.05

Ruokavaliot

Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Maksuehdot

Ennakkomaksu on 400 €/henkilö. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua. 

Peruutusehdot

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö. 
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset. 
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta. 
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta. 

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. 

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Hyvä Elämä: Hyvinvointimatka Sloveniaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna