COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Wellness-matkat

Hyvinvointimatka Italiaan

Ajankohta
4.10. - 9.10.2020
Kesto
6 päivää
Kohde
Gardajärvi
Hinta
1569 €
Varaa matka

Pysähdy, palaudu ja virkisty Gardajärvellä

Tämä virkistävä hyvinvointimatka suuntautuu keskelle kauneinta Pohjois-Italiaa hurmaavaan eksklusiiviseen Villa Arcadio -hotelliin Salòn kaupunkiin Gardajärven rannalle. Loistava sijainti tarjoaa matkailijalle ihastuttavia tutustumiskohteita kävellen, patikoiden ja veneellä.

Hyvinvointivalmentaja Essi Määtän ja voimavaralähtöisen kouluttajan Erja-Riitta Niskasen vetämän Pysähdy, palaudu ja virkisty -hyvinvointimatkan ohjelmassa yhdistyvät energisoiva kevyt liikunta, meditaatio-, rentoutus-, mindfulness- ja hengitysharjoitukset, yin-jooga sekä ravitseva ja terveellinen lähiruoka. Tutustu Essin ja Erja-Riitan esittelyihin matkaohjelman lopussa.

Ilmoittautumiset 15.7.2020 mennessä

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla groups.turku@kontiki.fi tai puhelimella 045 116 7931

Matkalle osallistuminen ei edellytä aikaisempaa yin-joogan tai mindfulnessin osaamista tai kokemusta.

Hintaan sisältyy

 • suorat lennot Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen (23 kg ruumaan ja 8 kg käsimatkatavara)
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • 5 x illallinen, sis. mineraalivesi, kahvi/tee
 • 2 x lounas ohjelman mukaan
 • joogasalin, puutarhan ja muiden tilojen käyttö ryhmän tunneilla
 • joogamatot ja bolsterit (halutessasi voit ottaa oman maton mukaan)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retkien opastukset suomeksi
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 250€, joita on rajoitettu määrä. Ilman huonetoveria majoittuvan on maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu.
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolle

Kohokohdat

 • virkistävä, kevyt liikunta: energisoiva ja avaavaa startti päivälle, joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.
 • meditaatio- ja rentoutusharjoitukset: opit tulemaan tietoiseksi tämän hetken olotilastasi sekä rauhoitat kehoasi ja mieltäsi erilaisten harjoitusten avulla. Lisäämme energianvirtausta kehossa ja aktivoimme parasympaattista hermostoa.
 • yin-jooga: kehon ja mielen herättelyä lattiatasolla tapahtuvien asanoiden avulla. Myös kehon tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa. Yhdessä syvävenyttävässä asanassa ollaan useita minuutteja ja annetaan kehon ja mielen sulautua yhteen.
 • mindfulness- ja hengitysharjoitukset: harjoituksilla keskitytään meneillään olevaan hetkeen, kehoon ja tuntemuksiin. Opit hengittämään tietoisesti ja korjaamaan omaa hengitystäsi sinulle hyödyllisempään suuntaan. Lisäät kehoon happea, mikä edistää virkeyttä sekä parantaa kehon ja mielen hyvinvointia.
 • oman kehon kuuntelu, pysähtyminen itsensä äärelle: kartoitat tämän hetken tilannettasi ja voit kokea uusia ahaa-elämyksiä itsestäsi ja elämästäsi – kauniissa inspiroivassa ympäristössä, omalla laatuajalla!
 • ravitseva ja terveellinen lähiruoka: Pienen hotellin ravintola on arvostettu ja tasokas. Tilan omilta mailta tulevat niin kasvikset, yrtit, kananmunat kuin oliivit ja marjatkin.

Majoitus

Hotel Salò Villa Arcadio ****

Via Navelli 2 – 25087 Salò (BS), Italy

4-tähden ylellinen hotelli Salòn kaupungissa, josta upea näkymä Gardajärvelle. Elegantit huoneet, suuri näköalaterassi sekä virkistävä uima-allas vehreiden oliivilaaksojen katveessa tarjoavat ainutlaatuisen sijainnin rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Aamiaiset ja illalliset hotellin arvostetussa ravintolassa kuuluvat hintaan. Villa Arcadio on entinen luostari, jonka restauroivat tinkimättömällä uurastuksella suomalainen omistajansa Jaana Nakari ja miehensä. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämmin on vastaanotto.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 4.10. - perjantai 9.10.2020

4.10. sunnuntai | matkapäivä, Franciacortan viinitila, E&E:n -ohjelma* (L, I)

Hotelli Villa Arcadion edustaja on meitä vastassa lentokentällä. Lähdemme omalla bussilla kohti Franciacortan viinitilaa, jossa nautimme myös lounaan. Matkalla kuulemme alueesta ja hotellista, joka on nyt remontoitu luksushotelliksi. Hotelli oli ränsistyneeseen kuntoon päässyt vanha luostari ennen kuin Jaana Nakari miehensä kanssa alkoi rakentaa siitä eleganttia kokonaisuutta.

Perillä Villa Arcadiossa majoittuminen ja tutustuminen hotelliin ja sen viehättäviin terasseihin. Hotellin uima-allas on avoinna, joten nopeimmat ehtivät virkistäytyä vedessä ennen Erja-Riitta Niskasen ja Essi Määtän E&E-ohjelmaa. Pysähdymme hetkeen ja tutustumme toisiimme sekä ohjelmaan, jonka jälkeen nautimme yhteisen tervetuliaisillallisen kauniissa puutarhassa Gardajärven maisemia ihaillen.

5.10. maanantai | E&E:n ohjelma: Pysähdy, palaudu ja virkisty (A, I)

Virkistävä, kevyt liikunta starttaa päivän, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa, tiedostaen ja nauttien.  Siirrymme oppimaan omasta kehosta, itsestä ja toisistamme. Tauko, jonka aikana voit nauttia omakustanteisen lounaan. Iltapäivän vietämme yhdessä, pysähtyen itsesi äärelle erilaisten harjoitusten, kirjoittamisen ja tutkimusmatkojen muodossa. Päivän päätteeksi palauttavaa Yin-joogaa, jonka jälkeen nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion ihanassa tunnelmassa.

6.10. tiistai | E&E:n ohjelma: Pysähdy, palaudu ja virkisty (A, I)

E&E:n ohjattu ohjelma jatkuu maanantain tapaan.

7.10. keskiviikko | Retki Isola del Garda saarelle, patikointi Porto di Pontese, Salò (A, I)

Kevyt liikunta starttaa jälleen päivän virkistävästi, jonka jälkeen nautitaan energisoiva aamiainen yhdessä. Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Lago di Gardalle ja sen kauniille saarelle Isola del Gardalle. Patikoimme Porto di Porteseen kauniiden maisemien halki ja menemme kuuluisalle Cavazza-Ferrari-Borghese –suvun omistamalle Isola del Gardalle. Saarella on upea palatsi sekä kaunis puutarha. Paluu saarelta on veneellä Salòon. Salò on yksi Gardajärven hurmaavimmista kaupungeista ja siellä riittää ihasteltavaa ja ostelemista. Vapaata omaa aikaa kahvittelun, lounaan tai shoppailun merkeissä.  Takaisin hotellille voit patikoida omaan tahtiin tai hypätä taksiin.

Päivän päätteeksi voit halutessasi osallistua meditaatiohetkeen, jonka jälkeen nautimme yhteisen illallisen Villa Arcadian ravintolassa.

8.10. torstai | E&E:n ohjelma Pysähdy, palaudu ja virkisty (A, I)

E&E:n ohjattu ohjelma jatkuu maanantain ja tiistain tapaan.

9.10. perjantai | matkapäivä, Outlet-kylä, lounas Bergamossa (A, L)

Aamumme alkaa kevyellä joogalla, jonka jälkeen nautitaan ravitseva aamiainen rauhassa ja nauttien. Keräämme viikon mahtavat energiat itseemme ja talletamme ne voimavaraksi Suomen talvea vastaan. Tämän jälkeen lähdemme löytöretkelle kuuluisaan italialaiseen Outlet-kylään, jossa valikoima tunnetusti hyvänlaatuinen. Lounasta nautimme Bergamon vanhassa kaupungissa, ihanassa 1660-luvun huvilassa näköalapaikalla, jonka jälkeen lähdemme virkistyneinä kohti lentokenttää ja kotiinpaluuta.

 

* E&E Ohjelma: Pysähdy, palaudu ja virkisty

Pysähdy, palaudu ja virkisty ohjelma on Erja Riitta Niskasen ja Essi Määtän yhdessä kehittämä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin valmentava ohjelma.

Essi Määttä on palautumiseen, hellittämiseen ja hengitykseen erikoistunut hyvinvointivalmentaja. Hänellä on pitkä kokemus erilaisten ihmisten ohjaamisesta kurssein, workshopeihin, valmennuksin ja luennoin. Essille tärkeää työssä on ihmisten kohtaaminen, läsnäolo, kokemuksellisuus sekä synnyttää ihmisissä uusia oivalluksia.

Erja-Riitta Niskanen työskentelee voimavaralähtöisenä, ratkaisukeskeisenä kouluttajana, työnohjaajana, valmentajana ja terapeuttina. Hänen monipuolinen ammattitaitonsa yli 20 vuoden varrelta auttaa yksilöitä ja ryhmiä löytäämään oman toimintatyylien erilaisuuden ymmärtämistä, vuorovaikutustaitoja, omien kehittämiskohteiden tunnistamista, ajan- ja stressin hallintaa, sekä ilon ja onnen löytymistä omassa elämässä. Lähdetään yhdessä tutkimusmatkalle oivaltamaan merkityksellisyyttä omasta elämästä!

 

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

 

Finnairin lennot

04.10.2020 AY1751 Helsinki – Milano klo 08.00-10.05

09.10.2020 AY1756 Milano – Helsinki klo 19.00-22.55

Kuvia

Hyvinvointimatka Italiaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna