Wellness-matkat

Hyvinvointimatka Evian saarelle

Ajankohta
6.5. - 13.5.2023
Kesto
8 päivää
Kohde
Kreikka
Hinta
2339 €
Varaa matka

Ihanien naisten ihanaa aikaa

Evia on Kreikan suuri salaisuus ja se on antoisa kohde monella tavoin. Luonto vaihtelee upeista vuorijonoista vehreyteen ja keväisin yllättää villikukkien valtava runsaus! Hedelmät, vihannekset, oliivit ja viini tulevat omalta saarelta ja ruokakulttuuri on upea.

Tukikohtamme on saaren kylpyläkaupungissa Edipsoksessa, joka on kuuluisa kuumista mineraalilähteistään ja niiden parantavista ominaisuuksistaan.

Tällä hyvinvointilomalla keskitymme rentoutumiseen, vapautumiseen ja harjoituksiin, joiden avulla pääsemme nauttimaan elämästä täysipainoisesti, kiinnittämällä huomiota kehon, mielen ja koko persoonallisuuden tasapainoon ja hyvinvointiin. Teemme myös ihania retkiä sekä oliivi- että viinitilalle ihaillen saaren kaunista luontoa ja pikkukyliä ja niiden elämää.

Matka tarjoaa ihania hetkiä ja harjoituksia upeassa ympäristössä. Lähde seikkailuun, jossa on mukana huumoria, luovuutta, jakamista ja yhteyden kokemista. Pitämällä yhtä tulemme lujiksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Matkalla mukana joogaopettaja Jarna Paalanen-Flyktman sekä kouluttajapsykoterapeutti Marjo Panttila.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Jarna Paalanen-Flyktman on opiskellut useita eri joogatyylejä, ja on opettanut joogaa vuodesta 2014. Ennen joogaopettajaksi ryhtymistään hän toimi pitkään kieltenopettajana. Nykyisin hän johtaa omaa yritystään Yarnantaa, jolla on joogastudio-lifestylemyymälä Jyväskylän keskustassa sekä Joogatupa maaseudulla Laukaassa. Jarna käy säännöllisten viikkotuntien lisäksi pitämässä retriittejä eri paikoissa useita kertoja vuodessa. Hän myös kouluttaa uusia joogaohjaajia. Jarnan filosofia joogaharjoituksesta on, että joogaharjoitus on harjoittajaansa varten, ei kaikille samanlainen paketti, joka pitää mekaanisesti liikkua läpi.  Jarnan ohjauksessa saat olla oma itsesi, suorittamatta. Liikumme pehmeästi, kehoamme kuunnellen, antaen hengityksen ja asentojen kautta keholle mahdollisuuksia löytää uutta, avautua helpotukseen, asettua luonnollisuuteen. Aamuisin teemme kehoa ja mieltä avaavan, virkistävän ja venyttävän harjoituksen. Iltaharjoitukset ovat lepoon valmistavia, kehoa ja mieltä palauttavia, rentouttavia ja rauhoittavia yinjooga – harjoituksia.

Marjo Panttila on tehnyt työtä ihmisten kanssa neljän vuosikymmenen ajan. Edelleen ihminen ja elämän mahdollisuudet kiinnostavat häntä. Yhteyden löytäminen suhteessa itseen ja toisiin on elinehto. Ryhmien kanssa toimiminen on Marjolle tuttua ja kiinnostavaa. Ryhmä on aina enemmän kuin osiensa summa.
Elämänvaiheet tulevat kohdattavaksi ja samalla ne antavat meille mahdollisuuden muutokseen. Mieleemme tulee kysymyksiä; Mitä muuta elämääni haluan? Elänkö sellaista elämää, kuin haluan? Elänkö omien toiveideni vai toisten toiveiden ja odotusten mukaan? Voiko keski-iässä olla keskeneräinen? Pitääkö aina olla hillitty, tietää, olla kokenut? Saako nauttia?
Tällä joogaretriitillä annamme aikaa voimanaisen prosessille. Joka päivä teemme harjoituksen, jonka tarkoitus on auttaa sinua olemaan tässä ja nyt läsnä itsellesi ja löytää yhteyttä uudella tavalla. Ehkä voit päästää irti jostakin sellaisesta, joka estää sinua tekemästä muutoksia elämääsi. Tarkoituksenmukainen muutos vahvistaa identiteettiä.

Hintaan sisältyy

 • Norwegianin suora lento Helsinki–Ateena–Helsinki lentoveroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • hotellin spa-alueen sekä uima-altaiden käyttö
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • ohjelman mukaiset retket maistiaisineen
 • ateriat: 7 x lounas ja 1 x illallinen
 • ohjelman mukaiset ohjatut jooga- ja rentoutumisharjoitteet
 • suomalainen matkanjohtaja retkillä mukana
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 699 €
 • ruokajuomat
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • Evian saari – aito kreikkalainen kokemus
 • aikaa omille ajatuksille, rentoutumiselle ja hemmottelulle
 • luonnon kylpylät
 • ohjatut rentoutumisharjoitteet
 • Thermae Sylla Spa hotellin ylellinen tunnelma

Majoitus

Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel*****

Saaren kylpyläkaupungissa Edipsoksessa sijaitseva tasokas kylpylähotelli.  Tunnelma hotellissa on kuin astuisi menneeseen maailmaan. Upea suojeltu rakennus on vuodelta 1896, ja se on valittu maailman kymmenen parhaan wellness-keskuksen joukkoon. Hotellissa on sekä sisä- että ulkouima-allas. Sisäuima-allas on ns. lääkintäallas, jossa voi olla vain rajoitetun ajan (30-32 C).  Hotellin ympäristössä on myös kuumia lähteitä, jotka ovat kuuluisia niiden parantavista ominaisuuksistaan. Lähteet virtaavat suoraan mereen, joten uimamahdollisuudet jo toukokuussa ovat loistavat meressäkin. Kylpylässä on saatavilla hyvinvointihoitoja, joihin käytetään kylpylän maineikasta vettä.
Hotellin tunnelma on ylellinen, mutta rento. Hotellista on suora yhteys kylpylään, jotta sinne pääsee helposti myös kylpytakin kanssa. Huonevarustukseen kuuluu sekä kylpytakki, että -tohvelit. Kylpylän ja parantavien altaiden käyttöä varten sinun on käytettävä uimalakkia ja varvastossuja, joita voi myös ostaa hotellin myymälästä. Hotellin ravintola tarjoaa terveellisiä välimerellisiä ruokia paikallisista raaka-aineista. Joogaharjoitukset voidaan suorittaa sään salliessa meren päällä olevalla terassilla. Illallispaikkoja on kävelymatkan päässä lukuisia.  

Osoite: Posidonos Str. 2, GR 34300 Edipsos – Evia

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 6.5. - lauantai 13.5.2023

6.5. lauantai│matkapäivä, saapuminen Evian saarelle (I)

Norwegianin lento Ateenaan klo 15.25–19.05. Suomalainen matkanjohtaja, Paula Hiltunen on bussin kanssa vastassa lentoasemalla. Suuntaamme Evian saaren pohjoisosaan Epidsoksen kylpyläkaupunkiin, jonne on noin kolmen tunnin ajomatka. Pysähdymme matkalla vuoristotavernaan ja nautimme siellä meze-aterian. Hotelliin saavumme noin puolen yön maissa.

7.5. sunnuntai│harjoituksia ja rentoutumista (A, L)

Aamu- ja iltajoogaharjoitteet Jarnan ohjauksessa. Marjon harjoitus voimanaisen prosessille. Aamiainen ja lounas hotellissa. Muuten päivä vapaa omiin tutkimusretkiin ja rentoutumiseen sekä kylpylästä nauttimiseen. Tarjolla on myös muita veteen liittyviä aktiviteetteja, kuten laitesukellusta Edipsos-sukelluskeskuksesta ja kalastusta. Myös patikkaretket ja maastopyöräily mahdollista.

8.5. maanantai│harjoituksia ja rentoutumista (A, L)

Aamu- ja ilta joogaharjoitteet Jarnan ohjauksessa. Marjon harjoitus voimanaisen prosessille. Aamiainen ja lounas hotellissa. Muuten päivä vapaa omiin tutkimusretkiin ja rentoutumiseen sekä kylpylästä nauttimiseen. Tarjolla on myös muita veteen liittyviä aktiviteetteja, kuten laitesukellusta Edipsos-sukelluskeskuksesta ja kalastusta. Myös patikkaretket ja maastopyöräily mahdollista.  

9.5. tiistai │retki oliiviöljyfarmille (A, L)

Päivän harjoitteiden lisäksi teemme retken noin 20 km päässä sijaitsevalle oliiviöljyfarmille. Tutustumme tämän luomutilan tuotteisiin ja kuulemme tilan omistajien tarinointia mm. vuoden 2021 dramaattisesta tulipalosta, joka tuhosi tilalta suuren osan oliivipuista. Oliivilehto on myös täydellinen paikka kevyeen kävelyyn unohtumattomissa merimaisemissa. Lounaan nautimme Roviesin kylässä, meren rannalla. Rovies on kylä, jossa on useita rauhallisia rantoja, joiden vesissä kannattaa uida. Käymme myös Limnin kylässä, jonka sanotaan olevan saaren kaunein.

10.5. keskiviikko│ harjoituksia ja rentoutumista (A, L)

Aamu- ja ilta joogaharjoitteet Jarnan ohjauksessa. Marjon harjoitus voimanaisen prosessille. Aamiainen ja lounas hotellissa. Muuten päivä vapaa omiin tutkimusretkiin ja rentoutumiseen sekä kylpylästä nauttimiseen. Tarjolla on myös muita veteen liittyviä aktiviteetteja, kuten laitesukellusta Edipsos-sukelluskeskuksesta ja kalastusta. Myös patikkaretket ja maastopyöräily mahdollista.  

11.5. torstai│ retki viinitilalle (A, L)

Päivän harjoitteiden lisäksi teemme retken noin 15 km päässä sijaitsevalle kauniille perheviinitilalle. Kuulemme tilan toiminnasta sekä maistelemme tilan tuotteita. Matkalla saamme ihailla  kaunista rantamaisemaa ja ajamme niemimaalle, jossa rannat kutsuvat joogaamaan. Lounaan nautimme paikallisessa kylässä, meren rannalla.

12.5. perjantai│ harjoituksia ja rentoutumista (A, L)

Aamu- ja ilta joogaharjoitteet Jarnan ohjauksessa. Marjon harjoitus voimanaisen prosessille. Aamiainen ja lounas hotellissa. Muuten päivä vapaa omiin tutkimusretkiin ja rentoutumiseen sekä kylpylästä nauttimiseen. Tarjolla on myös muita veteen liittyviä aktiviteetteja, kuten laitesukellusta Edipsos-sukelluskeskuksesta ja kalastusta. Myös patikkaretket ja maastopyöräily mahdollista.

13.5. lauantai│kotimatka (A, L)

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Aloitamme paluun Ateenan lentokentälle.
Matkalla pysähdymme Prokopin kylässä, joka on uskonnollinen keskus ja pyhiinvaelluspaikka.  Siellä olevan venäläisen pyhimyksen kerrotaan tekevän ihmeparannuksia. Kivat tuliaiset kuivattua vuoristo oreganoa, teetä tai hunajaa voi ostaa täältä. Jäähyväislounaan nautimme Chalkidan kaupungissa, joka toimii porttina Evian saarelle. Chalkidan kävelykatua reunustavat tyylikkäät kahvilat ja ravintolat, jotka kuhisevat elämää.
Norwegianin lento Ateenasta Helsinkiin klo 19:45, Helsingissä klo 23:20.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Huom! Muutokset matkaohjelmaan mahdollisia

Lennot

D82962 Norwegian Helsinki – Ateena   6.5.2023  klo 15:25 – 19:05
D82963 Norwegian Ateena – Helsinki 13.5.2023  klo 19:45 – 23:20

Ruokavaliot

Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.  

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 26.10.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. 

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. 

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.   

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. 

 

Kuvia

Hyvinvointimatka Evian saarelle kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna