Wellness-matkat

Hyvinvointia Montenegrossa ja Kroatiassa

Ajankohta
24.4. - 30.4.2024
Kesto
7 päivää
Kohde
Montenegro
Hinta
1590 €/hlö
Varaa matka

Virkistystä ja hyvinvointia kevääseen

Jätä talvi taaksesi ja nauti  eteläisen Adrian meren alueiden antimista. Montenegro ja eteläinen Kroatia houkuttelevat meitä upeilla useilla Unescon suojelemilla alueillaan, monivivahteisilla maisemillaan, kristallinkirkkaalla merivedellään ja idyllisillä keskiaikaisilla kaupungeillaan.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Matkanjohtajana ja ohjaajana on matkailun ja hyvinvointialan kokenut konkari Minna Ruohtula. Minna on työskennellyt näillä alueilla oppaana, joten kuulet tarinoita ja faktaa niin menneiltä vuosilta kuin nykyhetkestä. Minnalle hyvinvointi on elämän suola. Hänellä on työkalupakissa valtavasti tietoa ja matkalla hän opettaa ja näyttää keinoja muun muassa hengityksen ja kasvoalueen jumitilojen ja ihohoidon helpottamiseksi. Ihania vahvistus- ja rentoutushetkiä on luvassa.  Ravinto on myös yksi keskeinen työkalu hyvinvoinnin edistäjänä ja viikon aikana kuulet myös tietoiskun ravinnon voimasta. Minna toivottaa kaikille monia elinvoimaisia vuosia! Lähde mukaan ja löydä uusi itsesi!

Matkassa mukana on myös tsemppaava liikunnanohjaaja Pia Aarne. Hän ohjaa kehonhuolto- ja vesiliikuntatunteja matkamme aikana. Hänen sydämensä on sykkinyt ryhmäliikunnalle laajalla kirjolla vuosikymmeniä, Pia saa liikkujat hyvälle tuulelle.

Hintaan sisältyy

 • suorat Norwegianin lennot Helsinki–Tivat—Dubrovnik–Helsinki lentoveroineen
 • matkatavara ruumaan 23 kg + käsimatkatavara max 10 kg
 • etukäteen varatut istuinpaikat lennoilla
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • ateriat: hotelleissa aamiainen ja puolihoitoillalliset
 • Minna Ruohtulan matkanjohtajuus
 • Pia Aarne liikuntaohjaus
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • 350 €/hlö 1hh lisämaksu
 • ruokajuomat illallisilla
 • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Kiertomatkan hotellit

24.-26.04.2024 | 2 yötä | Budva: Hotel Avala **** HB
26.-27.04.2024 | 1 yö | Kolašin: Hotel Bianca Resort **** HB
27.-29.04.2024 | 2 yötä | Herceg Novi: Hotel Lighthouse *** HB
29.-30.04.2024 | 1 yö | Dubrovnik: Hotel Valamar **** HB

Matkaan voi osallistua myös mies-/naispaikalle. Jos huoneluku ei mene tasan, on matkustajan varauduttava 1h-huoneen lisämaksuun.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 24.4. - tiistai 30.4.2024

Ohjelmamme on koottu virkistävästä reippailusta niin maalla kuin vedessä, ammattitaitoisella ja letkeällä otteella. Emme unohda tärkeää kehonhuoltoa laajakirjoisesti.  Tutustumme samalla alueiden merkittäviin kohteisiin niin rannikolla kuin vuorillakin. Viikon aikana saat hyvän läpileikkauksen etenkin Montenegrosta ja myös ripauksen Kroatiasta ja Dubrovnikin alueesta.

Silmäkarkkia riittää koko matkan ajalle. Ruokakulttuuri on saanut vaikutteita Adrian meren naapurimaista ja Balkanin alueen luonnosta. Etninen monimuotoisuus on tuonut maan kulttuuriin omat mielenkiintoiset erityispiirteensä. Lähialueilla viljeltyjen ja usein myös täysin luonnonmukaisten kasvisten kanssa tarjoillaan tuoretta kalaa, äyriäisiä, lihaa ja juustoa. Ohjelmaan sisältyy myös tietoisku ravinnon voimasta.

Matkan soveltuvuus: Peruskunto, hyvä mieli ja liikkumisen ilo.

Kehonhuoltotunneilla on kiertoja, avauksia sekä venyttelyä. Rauhallisella ja syvällä hengityksellä syvennämme liikkeen vaikutusta kehossa. Matkalle mukaan tarvitaan pieni pallo, jota hyödynnämme liikuntatuokioissa. Vesiliikuntatunnilla ylävartalon liikettä, nyrkkeilyä ja erilaisia potkuja veden vastusta hyödyntäen. Todella mukava tapa liikkua, jos et ennen ole vesiliikuntaa kokeillut.

24.04.2024 keskiviikko | kohti Montenegroa (I)

Tapaamme Helsingin lentokentällä aamusta ja nousemme Norwegianin lennolle Tivatiin. Saavumme kohteeseen klo 12.40. Kuljetus Budvaan kestää noin 30 min ja majoitumme Budvan vanhan kaupungin vieressä olevaan hotelli Avalaan. Tutustumme vanhaan kaupunkiin yhdessä. Illallinen hotellilla.

25.04.2024 torstai | Budva (A+I)

Aamiaisen jälkeen aloitamme päivän reippaillen läheiseen Becicin alueelle rantatietä pitkin. Becici on kuulu pitkästä rannastaan. Voimme nauttia kevyen omakustannelounaan matkan varrella yhdessä parhaimmista rantaravintoloista takaisintulomatkalla. Pidämme hyvän huolen kehon palautumisesta liikkeen avulla kävelypäivän jälkeen. Illallinen hotellilla.

26.04.2024 perjantai | Tara – Kolašin (A+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti pohjoista, Taran aluetta. Ajoaika noin 4 h, matkalla näemme Montenegron monimuotoista luontoa ja kauniita vuoristoreittejä. Saavuttuamme Taraan patikoimme kanjonin alueella, joka on maailman toiseksi suurin kanjoni. Illaksi ajamme Kolasiniin majoittumaan kauniiseen vuoristohotelli Biancaan ****. Illallinen hotellissa. Hotellissa on sauna ja uima-altaat käytössämme.

27.04.2024 lauantai | Kotor – Herceg Novi (A+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme laskeutumaan takaisin kohti merenrantaa, uskomattoman kauniin Kotorin lahden kautta. Kotorissa mahdollisuus kivuta kaupungin yläpuolelle ja nauttia omakustanne lounas. Jatkamme matkaamme Kotorin lahden maisemareittiä myötäillen Herceg Novia ja majoittaudumme Hotel Lighthouseen kahdeksi yöksi. Huolehdimme jälleen kehonhuollosta pitkän päivän jälkeen. Nautimme illallisen hotellissa.

28.04.2024 sunnuntai | Herceg Novi (A+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme yhdessä kävellen Herzegnovin rantareitille, nautimme tunnelmasta ja vietämme mukavan päivän tässä kauniissa pikkukaupungissa. Ennen hotelli-illallista pidämme kehonhuoltohetken hotellilla.

29.04.2024 maanantai | Dubrovnik (A+I)

Aamiaisen jälkeen siirrymme Konavlen hedelmällisen laakson kautta Dubrovnikiin, Adrian meren helmeen. Tutustumme kävellen Babin Kukin rannalta Lapadin alueelle. Vapaa-aikaa. Majoittaudumme viimeiseksi yöksi Hotel Valamariin ja nautimme hotellissa illallisen.

30.04.2024 tiistai | Vappuaatto Dubrovnikissa (A)

Aamiaisen jälkeen meillä on vielä koko päivä aikaa tutustua Dubrovnikiin ja tehdä vaikkapa tuliaisostoksia. Vaikka huoneet luovutetaan kansainvälisen tavan mukaan jo klo 12.00, voi matkatavarat säilyttää hotellin laukkuvarastossa päivän ajan. On vappuaatto ja nautimme kroatialaisesta tunnelmasta ennen kuljetusta lentokentälle. Palaamme Norwegianin iltakoneella takaisin Helsinkiin.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot Norwegian

24.4.2024 D82828 Helsinki – Tivat (TIV) klo 10.30-12.40
30.4.2024 D82851 Dubrovnik (DBV) – Helsinki klo 20.20-00.20+1

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö (verkkokaupassa heti)
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 12.10.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 25. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. valuuttakurssien, polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
· Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
· 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
· 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
· 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.

Kuvia

Hyvinvointia Montenegrossa ja Kroatiassa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna