Wellness-matkat

Piia Korisevan matkassa Italiaan

Ajankohta
3.9. - 7.9.2023
Kesto
5 päivää
Kohde
Italia, Todi
Hinta
1895 €
Varaa matka

Tervetuloa Piia Korisevan hyvinvointimatkalle Italian Umbriaan

Täyttääkö hektinen arki mielesi ja päiväsi? Tuntuuko siltä, että olet unohtanut sen tärkeimmän, sinut itsesi! On aika pysähtyä, kysyä, kuinka minä voin!

Tervetuloa Piia Korisevan opastuksella matkalle kohti energisempää ja eheämpää sinua.

 ”Tällä matkalla me puhumme paljon hyvinvoinnista sekä fyysisestä, että henkisestä. Teemme yhdessä liikuntaharjoitteita jokaisen oman kuntotason mukaan. Käymme kävelyllä, rauhoitumme auringonlaskun äärellä, puhumme, nauramme paljon ja ehkä myös vähän itkemme.

 Hyvä ruoka, tunnelmallinen upea hotelli ja täydellinen rauha, takaavat sen, että rauhoittuminen on mahdollista. Ammattitaitoni on käytettävissä koko matkamme ajan. Lisäksi teen jokaiselle halukkaalle oman henkilökohtaisen ruokavalion, jonka käymme matkan aikana yhdessä läpi.

Unohda arjen kiireet ja vaatimukset. Anna aikaa itsellesi!

 Tule siis yksin tai ota ystäväsi mukaan!

Kuuntele tästä Piian tervehdys

Lämmin halaus, Piia”

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki–Rooma–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • opastettu kierros Orvietossa
 • opastettu vaellus/kävelyretki Todissa
 • voimistelualusta (joogamatto)
 • ohjelman mukaiset ateriat: 1x lounas ja 4 x illallinen ruokajuomineen (viini/alkoholiton)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut kohteessa retkien aikana
 • Rooman opastettu kiertoajelu
 • Piia Koriseva matkanjohtajana ja hyvinvointiohjelmien vetäjänä koko matkan ajan

Lisämaksusta

• yhden hengen huone 190 €
• muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva

  Kun elämään suhtautuu innostuneen positiivisesti ja nauttii juuri tästä hetkestä, voi tehdä ja kokea vaikka ja mitä, elää elämänmakuista elämää. Sinua on vain yksi, sinä olet tärkeä, pidä siis huolta itsestäsi. Piia on kolmen hienon pojan äiti, joka vapaa-ajallaan kasvattaa koiria, tekee käsitöitä, rakastaa puutarhassa möyrimistä ja extempore juttuja. Hän teki unelmatyötää... Lue lisää

Majoitus

Hotel Bramante 4 *

Umbrian maakunnassa, Todin kaupungissa sijaitseva Hotel Bramante 4* on tyylikkäästi kunnostettu 1100-luvun luostarirakennus, jossa on edelleen alkuperäiset kiviseinät ja terrakottalattiat. Hotellissa on ulkouima-allas, wellness-keskus ja ravintola. Historia näkyy hotellissa mm. kauniissa antiikkiesineissä. Huoneissa on tv, minibaari ja ilmastointi. Kaikista huoneista on näkymät laaksoon, ja joissakin on terassi. Urheilupalveluihin kuuluu tenniskenttä ja jalkapallokenttä. Asiakkaat voivat rentoutua ulkona hotellin puutarhassa tai hemmotella itseään kauneushoidolla wellness-keskuksessa. Umbrialaisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä ruokia on saatavilla kahdessa ravintolassa. Kesäisin uima-altaan äärellä järjestetään grillausta. Todin keskusta on n. kilometrin päässä hotellilta, 15 min kävellen tai 200 m päässä hotellilta on ilmainen shuttle pysäkki. Keskustaan pääsee myös 400 m päässä olevalla hissillä alas kylään. Huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivaaja, minibaari, tv ja ilmastointi.

Lisätietoa hotellin hyvinvointipalveluista:

www.hotelbramante.it/centro-olistico-meme

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 3.9. - torstai 7.9.2023

3.9. sunnuntai | Helsinki – Rooma – Orvieto – Todi (L, I)

Matkamme alkaa Finnairin aamulennolla Roomaan, suomenkielinen opas vastaanottaa meidät ja lähdemme ajelemaan omalla bussilla kohti Todia. Matkalla pysähdymme lounastauolle historiallisessa Orvieton kaupungissa. Iltapäiväksi saavumme kohteeseemme ja majoitumme. Tutustumme Bramante 4* -hotelliimme ja toisiimme. Ennen ihanaa päivällistä, teemme matkan väsyttämälle keholle rauhallisen, hellivän syvävenyttelyn. Näin saamme varmasti unen päästä kiinni levollisesti

4.9. maanantai | Tutustumista Todin kylään – jumppaa & luento (A, I)

Klo 9.30 Aamupalan jälkeen aloitamme yhteisellä jumpalla, kuulostelemme kehoa ja ryhmän toiveen mukaan tehdään toiminnallista lihaskuntoharjoittelua omalla painolla. Kaikki jumppamme ovat sellaisia, joita on helppo myöhemmin toteuttaa kotonakin.

Päivän aikana jokainen saa rauhassa käydä tutustumassa Todin idylliseen kylään.

Klo 17.30 Istumme yhdessä alas luennolle. Tämä luento on täynnä naurua, oivalluksia ja ahaa-elämyksiä. Aiheena tänään ruokailu, vesi ja alkoholi. Luento kestää n. 45 min. jonka jälkeen on aika siirtyä ruokailemaan ja rauhoittumaan.

5.9. tiistai | Vaellusretki Todin upeissa maisemissa – jumppa & luento (A, I)

Klo 9.30 Aamupalan jälkeen on jälleen aika siirtyä lihaskunnon maailmaan. Tällä kertaa painotetaan harjoitteet keskivartalon tukilihaksistoon. Tässäkin harjoitteessa jokainen etenee oman kuntonsa mukaan. Vaihtoehtoina jokaiselle harjoitteelle on kevyt, keskiraskas ja raskas.

Päivän aikana on mahdollisuus liittyä seuraani kevyelle vaellusretkelle upeisiin maisemiin. Jokainen saa halutessaan ohjeita kävely / juoksutekniikkaan tällä reissulla.

Klo 17.30 on luennon aika. Tällä kertaa puhumme kehon hyvinvoinnista ja liikkumisesta. Aiheena myös aina yhtä tärkeä lepo sekä uni.

6.9. keskiviikko | Omaa aikaa ja rauhoittumista – jäähyväisillallinen

Klo 9.30 Aamupalan jälkeen teemme jumpan ryhmän toiveen mukaan. Tämäkin toteutetaan täysin ilman apuvälineitä jumppamatolla, eli on helppo toteuttaa myöhemmin myös kotona.

Tämä päivä on omaa aikaa, voit vaikka loikoilla kauniissa puutarhassa, lueskella, tai lähteä kävelemään lähiympäristöön. Klo 17.30 kokoonnumme viimeiselle luennolle, joka kestää tunnin ja nyt puhutaan tärkeästä aiheesta, henkisestä hyvinvoinnista. Kysytään itseltä, kuinka minä voin. Opetellaan kunnioittamaan omaa aikaa ja rakastamaan itseä. Tällä luennolla saa kyyneleetkin virrata. Onni on tässä ja nyt. On aika hypätä elämän junaan! Illalla kokoonnumme jäähyväisillalliselle kokoamaan ihanan matkamme kokemukset.

7.9. torstai | Rooma – Helsinki

On aika lähteä akut ladattuina upean Rooman kautta kotiin. Ehdimme vielä ennen iltakoneemme lähtöä klo 19:40 tutustua oppaan johdolla Roomaan ja tehdä vaikkapa tuliaisostoksia.

”Matkan tärkeimpänä tuliaisena saamme kuitenkin roiman annoksen helposti arjessa toteutettavia vinkkejä hyvinvoinnista, itsensä kunnioittamisesta ja energinen henkisesti latautunut sinä! Alkaako tästä sinun matkasi kohti elämänmakuista elämää?”

 

Finnairin suorat lennot

3.9. AY 1761 Helsinki – Rooma klo 07:45 – 10:10

7.9. AY 1762 Rooma – Helsinki klo 19:40 – 00:05

Maksuehto

varausmaksu 400 € varauksen yhteydessä
loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaperuste 

Hinnat perustuvat 27.3.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtai-nen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Matkaohjelman soveltuvuus

Jokaiselle, joka haluaa irti arjen kiireestä ja pysähtyä oman itsensä kuunteluun. Jokaiselle, joka tarvitsee personal trainerin/hyvinvointivalmentajan henkilökohtaista valmennusta ja opastusta. Matkalla tehdään kaikki harjoitteet jokaisen oman kunnon mukaan ja mietitään kullekin sopivat liikuntamuodot. Käydään läpi jokaisen henkilökohtainen ruokavalio sekä hiljennytään miettimään kuinka voit.

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Mitä mukaan

Liikunnallinen asu, luonnossa liikkumiseen soveltuva asu ja kengät, jumppa- / joogamatto (periltäkin saa, mutta jos haluat omasi mukaan), uima-asu, hyvä ja iloinen mieli

Ruokavaliot

Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja ku-luttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudat-taen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuo-toa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poik-keuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityis-ehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

Kuvia

Piia Korisevan matkassa Italiaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna