Marikan matkassa

Hemmotteluvappu Italiassa

Ajankohta
26.4. - 1.5.2019
Kesto
6 päivää
Kohde
Gardajärvi, Italia
Hinta
1695 €

Hemmotteluvappu Italiassa

”Tällä suositulla matkallani yhdistän monta upeaa asiaa: Italian ihanuuden, mindfulnessin suuret hyödyt, joogan nautinnollisuuden sekä tietenkin lumoavan Gardajärven äärellä sijaitsevan upean Villa Arcadion. Meillä on kuusi täyttä ja rikasta päivää vapaus tehdä mieltä, sydäntä, kehoa ja sielua helliviä asioita. Tämä matka on enemmän kuin osaat kuvitella. Se on voimia lataava lepoloma, innostava kurssi hyvään oloon ja sukellus Italian hurmaan.” -Marika

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
 • menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus Villa Arcadiossa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • hotellin aamiaiset
 • hotellin illalliset neljänä iltana talonviineineen
 • ohjelmassa kuvatut retket; Saló, oliivi- ja viinitilaretki, Isola del Garda
 • Marikan lempeä aamujooga ja hyvän olon luento joka ilta
 • suomenkielisen hotellinomistajan ja paikallisopas Jaana Nakarin palvelut
 • toimistokulut ja palvelumaksu

Lisämaksusta

 • 300 €/hlö 1h-lisämaksu
 • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 26.4. - keskiviikko 1.5.2019

26.4. perjantai | Kotiutuminen ihanaan Villa Arcadioon

Finnairin lento AY793 lähtee klo 8.00 Milanoon, jonne saavumme klo 10.05. Lähdemme bussilla kohti Garda-järveä ja Villa Arcadiota. Tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, patikoimme oliivilehdon ja tammimetsän luontopoluilla ja kotiudumme rauhassa Villa Arcadioon. Lisäksi on Marikan jokailtainen mindfulness-ohjelma ennen illallista.

27.4. lauantai | Salón tori ja Isola Del Garda -saariretki

Aloitamme aamun joka päivä lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan Salón viehättävään kaupunkiin (noin 3 km). Mukana meillä on Villa Arcadion emäntä Jaana Nakari Lauantaisin Salóssa järjestetään isot markkinat, jossa on houkuttelevan huokeaan hintaan melkein mitä vain, merkkivaatteitakin. Jatkamme veneellä Isola del Gardalle. Saari on Borghese-Ferrari-Cavazza -suvun omistama, ja meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Saamme nauttia huvilan terassilla suvun valmistamia juomia ja maistelemme pientä suolaista. Palaamme iltapäivällä takaisin Saloon ja Villa Arcadioon voi joko patikoidan takaisin tai hypätä taksiin. Jälleen Marika järjestää todella kiinnostavaa mindfulness-opastusta ja nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion tunnelmallisessa ruokasalissa.

28.4. sunnuntai | Vapaata nautiskelua ja monia mahdollisuuksia

Aamujooga aloittaa päivän taas ihanasti. Herkullinen aamiainen nautitaan rauhallisesti ajan kanssa. Tänään ei ole kiire minnekään ja voit ottaa levon kannalta tai keksimme vaikka mitä. Hotellissa on mahdollisuus hierontoihin tai voi lähteä, vaikka shoppailemaan, jos siltä tuntuu. Luvassa on täyteläinen ja herkullinen päivä kuvankauniissa ympäristössä. Illallinen omatoimisesti.

29.4. maanantai | Kävelyretki kauniiden maisemien halki järvelle

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdetään yhteiselle kävelyretkelle San Felice del Benacoon ja Porteseen (n. 7 km). Palaamme iltapäivällä hotellille, kokoonnumme yhteen Marikan ohjaukseen ennen yhteistä illallista.

30.4. tiistai | Vappuaatto: Cominciolin viini- ja oliivitila

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan läheiseen Cominciolin viini- ja oliivitilalle (5,5 km), jossa pääsemme maistelemaan tilan tuotteita, mm. todella hienostunutta proseccoa. Cominciolin oliiviöljy on valittu maailman 20 parhaan oliiviöljyn aatelistoon. Marikalla on tällekin päivälle mielenkiintoista ilta-ohjelmaa. Illallinen nautitaan jälleen yhdessä hotellin ihastuttavassa ravintolassa.

1.5. keskiviikko | kotimatka

Aamujoogan ja maukkaan aamiaisen jälkeen on vielä runsaasti aikaa nauttia Villa Arcadion ympäristöstä tai käydä viime hetken ostoksilla Salóssa. Jätämme tervehdykset Villa Arcadiolle noin klo 14 ja lähdemme kohti Milanon lentokenttää, josta paluulento AY796 lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot
26.4. AY1751 Helsinki – Milano 08.00-10.05
1.5. AY1756 Milano – Helsinki 19.00-22.55

Maksuehto
varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä,
loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hinnat perustuvat 29.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme.

 

Kuvia

Hemmotteluvappu Italiassa kuvia