Kontiki

Tervetuloa Romanian Transilvaniaan ja Mustallemerelle 8.-17.6.

Lennämme mukavasti suoralla Blue Airin lennolla Helsingistä Bukarestiin. Kiertomatkan aikana tutustumme  paikallisoppaan kanssa pääkaupunkiin, Transilvanian palatseihin ja linnoihin. Lopun aikaa vietämme lomaa Mustanmeren rannalla. Tälle Helsingin Ekonomien kulttuurikerhon matkalle otetaan ilmoittautumisia laajemminkin. HEKOn edustajana mukana Maire Mäntylä.

Matkaohjelma
8.6. perjantai | Matkapäivä
Blue Airin suora lento klo 12.10-15.00 Bukarestiin (ei aikaeroa). Opas ja bussi vastassa ryhmää, kuljetus hotelliin, jossa majoittuminen ja tervetuloillallinen.

 9.6. lauantai | Bukarest
Aamiainen, jonka jälkeen suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu. Kierroksen aikana näemme mm. Suurkirkon ja vierailemme yhdessä maailman suurimmista rakennuksista, Parlamenttipalatsissa. Presidentti Ceausesculle aikoinaan rakennettu parlamenttipalatsi on nykyään Romanian hallituksen käytössä ja avoinna yleisölle. Kierroksen päätteeksi nautimme yhteisen lounaan kuuluisassa Beer’s Cart ravintolassa. Iltapäivä ja ilta vapaa-aikaa.

10.6. sunnuntai | Transilvania Sinaia ja Brasov
Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja lähdemme kohti upeita Transilvanian maisemia. Tutustumme Sinaiassa vanhaan Pelesin palatsiin, jota pidetään yhtenä Romanian edustavimmista rakennuksista. Linna rakennettiin 1883–1914 Romanian silloisen kuninkaan kesäpalatsiksi. Pelesin linnassa voi ihastella tuhansia kuninkaille kuuluneita esineitä keskiajalta 1800-luvulle. Yhteinen lounas Sinaiassa. Jatkamme matkaa Brasoviin, jossa lyhyt kävelykierros. Majoittuminen Grand Hotel Belvederessä.

11.6. maanantai | Brasov
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Vierailemme Branin linnassa, joka tunnetaan myös kreivi Draculan linnana. Linna on rakennettu 1300-luvulla suojelemaan läheisen Braşovin kaupungin asukkaita. Samalla se palveli myös tulliasemana. Linna sijaitsee 600 metrin korkuisen kallion huipulla, jonka alapuolella on Branin kylä. Lounas paikallisessa ravintolassa lähellä linnaa, josta on kaunis näköala Karpaatin vuoristolle. Iltapäivällä paluu Barasoviin, jossa vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen kaupunkiin.

12.6. tiistai | Azuga ja Constanta
Aamiaisen jälkeen kuljetus Mustanmeren rannalle Constantaan. Matkalla vierailu Azuga Rhein kuohuviininvalmistajalla, jossa maistelemme kuohuviinejä sekä nautimme lounasta. Iltapäivällä saavumme Constantaan ja majoitumme Ramada Constanta hotelliin, joka sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Lisämaksusta puolihoitoillallinen hotellissa koko loppumatkan ajan.

13.-16.6. keskiviikko-lauantai | Mustanmeren rannikko Constanta
Omaa aikaa, mahdollisuus viettää aikaa rannalla tai tutustua omatoimisesti esim. Constantan keskustaan, jossa on paljon muistomerkkejä antiikin ajoilta, museo ja ostosmahdollisuuksia. 16.6. lauantaina yhteinen läksiäisillallinen.


17.6.
sunnuntai | kotimatka
Iltapäivällä tilausajobussi tulee hotellin eteen ja kuljetus lentokentälle, josta suora lento Helsinkiin klo 16.30-19.25.

Blue Airin lennot
0B 182  8.6. Helsinki-Bukarest           klo 12.10-15.00
0B 181  17.6. Bukarest-Helsinki         klo 16.30-19.25

Majoitukset
Hotel Europa Royale ****
Str. Franceza 60, Sector 3, 030106 Bukarest
Bukarestin vanhimmalla kadulla ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa on 92 modernia huonetta, ravintola, Wi-Fi, 24/7 vastaanotto, lahjamyymälä ja puutarha. Huonevarustukseen kuuluu perusmukavuuksien lisäksi ilmastointi ja huonepalvelu. Hotelli sijaitsee lähellä suurta ostoskeskusta sekä kuuluisia nähtävyyksiä, kuten upeaa parlamenttitaloa. Kävelymatkan päässä sijaitsevassa vanhassa kaupungissa on lukuisia ravintoloita, baareja ja pikkuputiikkeja.

Hotel Grand Belvedere ***+
26 Strada Stejerișului, 500122 Braşov
Hotel Grand Belvedere sijaitsee rauhallisessa vuoristomaisemassa Brasovin vanhan kaupungin kupeessa. Hotellissa on 24/7 vastaanotto ja ravintola. Modernisti sisustetuissa huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi ilmastointi, minibaari, tallelokero, taulutelevisio sekä Wi-Fi.

Ramada Constanta ****
Bulevardul Mamaia – Sat Vacanţă, 900001 Mamaia
Lähellä rantaa sijaitseva Ramada Constanta on 4-tähden hotelli, jonka palveluihin kuuluu mm. Wi-Fi, 24/7 vastaanotto, ravintola, baari sekä bisneskeskus. Huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi taulutelevisio,  tallelokero sekä oma parveke tai terassi.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.      

Maksuehto                 

Ennakkomaksu 300 € / hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksun eräpäivä 25.4.2018.

Hinnat perustuvat marraskuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Amex, Visa tai MasterCard). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kohokohdat
  • Bukarest ja Ceausescun parlamenttipalatsi
  • Transilvanian vuoristokylät ja linnat
  • Mustanmeren rannikko
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Transilvania ja Mustameri

8.-17.6.

1690 €

Tervetuloa Romanian Transilvaniaan ja Mustallemerelle 8.-17.6.

Lennämme mukavasti suoralla Blue Airin lennolla Helsingistä Bukarestiin. Kiertomatkan aikana tutustumme  paikallisoppaan kanssa pääkaupunkiin, Transilvanian palatseihin ja linnoihin. Lopun aikaa vietämme lomaa Mustanmeren rannalla. Tälle Helsingin Ekonomien kulttuurikerhon matkalle otetaan ilmoittautumisia laajemminkin. HEKOn edustajana mukana Maire Mäntylä.