?>

Yhdistysten omat matkat

Hammaslääkärisenioreiden Pohjois-Italia ja Sveitsi

Ajankohta
9.10. - 13.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Pohjois-Italia ja Sveitsi
Hinta
1335 €

Pohjois-Italian järviseutu ja Sveitsi

Tervetuloa Suomen Hammaslääkäriliiton senioreiden matkalle Pohjois-Italian järviseudulle ja Sveitsiin!

Como-järvi ja 
Maggiore-järvi Milanon pohjoispuolella ihastuttaa mitä kauneimmilla maisemilla tarjoten matkailijalle unohtumattomia elämyksiä. Täällä luonto on jakanut tuhlaillen parastaan: rantojen vihreät nurmialueet ja puistot piirtyvät järven kristallinsiniseen veteen, ja taustalla siintävät lumipeitteiset alpit. Nämä seudut – jylhien vuorien, kauniiden järvien, pienten kylien ja kaupunkien kokeminen hyvän ruoan ja viinien ryydittämänä – saavat täällä kerran käyneen aina tahtomaan takaisin uudelleen ja uudelleen. Tällä matkalla piipahdamme myös naapurimaassa Sveitsin puolella.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suora lento Helsinki – Milano – Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 8 + 23 kg 
  • majoitus 4-tähden hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen hotellissa)  
  • ohjelman mukaiset ruokailut retkipäivinä 4 x lounas, ruokajuomina viini/olut, vesi ja kahvi/tee  
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja sisäänpääsymaksut  
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan alkaen ja päättyen Milano 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu 180 € 
  • ruokajuomat hotellin illallisilla ja laivalounaalla 
  • ennakkoon varatut istumapaikat Finnairin lennoille 
  • muut mahdolliset palvelut  

Majoitus

Hotel Milan Speranza Au Lac ****

Hotel Milan Speranza Au Lac sijaitsee vain 150 metrin päässä Maggiore-järven rannalta. Aivan hotellin vieressä on myös laituri, jolta lähtevät laivaretket Borromeon saarille. Hotellin huoneista on näkymät järvelle tai Stresaan sekä ympäröiville vuorille. Hotelli koostuu kahdesta vierekkäisestä rakennuksesta. Hotellin palveluihin kuuluu kahvila, rentoutumis- ja lukutilat sekä ravintola, josta upea järvinäköala. Huoneista löytyy ilmastointi, TV, ilmainen Wi-Fi ja hiustenkuivaaja. 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 9.10. - sunnuntai 13.10.2019

9.10. keskiviikko | Matkapäivä, Orta ja Maggiore -järviStresa 

Klo 8.00-10.05 Finnairin lento Milanon Malpensan lentokentälle, jossa ryhmää vastassa suomalainen paikallisopas. Täältä siirrymme noin tunnin ajomatkan päähän pienelle ja romanttiselle OrtajärvelleOrtan kylään saavuttuamme ajamme bussien parkkipaikalta pienellä turistijunalla keskustaan yhteiselle lounaalle. Lounaan jälkeen siirtyminen Ortajärven rantaa seuraillen aina järven pohjoispäähän, josta jatkamme matkaa Maggiore-järvelle ja Stresan kaupunkiin. Majoittuminen hotelliin ja illallinen. 

 10.10. torstai | Retki Isola Bellan ja Isola dei Pescatorin saarille  

Aamiaisen jälkeen lähdemme jalkaisin Stresan satamaan, josta siirrymme venekyydillä Isola Bellan saarelle. Saarella sijaitsee Borromeo-suvun edelleen omistama loistelias palatsi sekä siihen kuuluva teatraalinen puutarha patsaineen, istutuksineen ja valkeine riikinkukkoineen. Tutustumiskierroksen jälkeen omaa aikaa, vaikka matkamuisto-ostoksiin tai kahvitteluun ja puoliltapäivin vene vie naapurisaarelle Isola dei Pescatorille. Saari on ainoa, jolla on paikallista asutusta ja siellä on useampia ravintoloita, joista yhdessä nautimme lounaan. Lounaan jälkeen iltapäivällä paluu takaisin Stresaan. Iltapäivä vapaa-aikaa. Hotellissa illallinen. 

11.10. perjantai Risteily Sveitsin puolelle Locarnoon ja junamatka Centovalli-laaksoon

Aamulla lähtö reittilaivalla Stresan satamasta Sveitsin puolelle Locarnoon, lounas nautitaan laivassa risteilyn aikana. Locarno on tunnettu mm. filmifestivaaleistaan. Aloitamme junamatkan ns. sadan laakson reitille. Rautatieosuus on tunnettu vehreistä maisemistaan, vesiputouksistaan ja jylhistä vuoristaan. Junamatka päättyy Domodossolaan, n. 800m korkeuteen, josta on mahtavat maisemat vuoristoon ja järviseudulle. Täältä bussikuljetus takaisin Stresaan. Illallinen hotellissa. 

 12.10. lauantai Sveitsin Lugano ja Italian Como-järvi 

Päivän retken aikana näemme kaksi muuta alppijärveä. Aamulla ajamme Sveitsin puolelle ylelliseen Luganoon, jossa hieman vapaa-aikaa ennen yhteistä lounasta. Lounaan jälkeen palaamme Italiaan ja suuntaamme vuonomaiselle Como-järvelle. Täällä pysähdymme Tremezzon kylän tuntumaan, jossa vierailemme 1600-luvun lopulla rakennetussa Villa Carlotta –palatsissa. Villan upea sijainti takaa upean näköalan järven toisella puolella sijaitsevaan Bellagion kylään ja myös järveä ympäröiville vuorille. Villan kahdessa yleisölle auki olevassa kerroksessa on näytteillä arvokkaita taidetöitä ja antiikkihuonekaluja. Tutustumme myös Villa Carlottan upeaan botaaniseen puutarhaan, josta löytyy yli 150 eri kukkalajia atsaleoista, alppiruusuihin, kamelioihin ja sitruunapuihin.   Vierailun jälkeen jatkamme matkaa bussilla itse Comon kaupungin keskustaan, jossa merkittävimmät rakennukset ovat tuomiokirkko sekä sen vieressä kohoava hallintorakennus eli Broletto. Iltapäivällä paluu illaksi takaisin Stresaan. Illallinen hotellissa. 

 13.10. sunnuntai Kotiinpaluu 

Aamiainen ja kuljetus lentoasemalle, josta paluulento klo 11.15-15.15. 

Kuvia

Hammaslääkärisenioreiden Pohjois-Italia ja Sveitsi kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna