Maatalousmatkat

Grüne Woche -messut

Ajankohta
23.1. - 26.1.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Berliini
Hinta
595 €/715 €
Varaa matka

Messumatka Berliiniin

Grüne Woche -messut on maailman suurin ruoka-, elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma. Messut keräävät vuosittain 400 000 kävijää, 90 000 ruoka-alan ammattilaista, yli 4 000 median edustajaa ja poliittisia päättäjiä. Messuilla on kattava valikoima kansainvälisiä ja saksalaisia ruokia sekä juomia. Pääset tutustumaan juomiin ja ruokiin, maa- ja puutarhatalouskoneisiin, puutarhatuotteisiin ja tarvikkeisiin, siitoskarjaan, lemmikkeihin ja metsästykseen sekä kalastukseen. Myös keittiökoneet, keittiökalusteet ja kodinkoneet löytyvät messuilta. Tuotteita ovat esittelemässä kansainväliset asiantuntijat ympäri maailmaa ja messuihin osallistuukin huikeat 61 maata. Myös suomalaisia näytteilleasettajia on paljon. Kainuun Agronomien ryhmässä on tilaa muutamalle lisämatkustajalle.

Huom. hinta Helsingistä 595 €, Kajaanista 715 €/hlö 2- hengen huoneessa.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot (Kajaani – )Helsinki– Berliini – Helsinki(- Kajaani), sisältäen verot ja yhden ruumaan menevän max. 23 kg painavan matkatavaran
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • edestakaiset lentokenttäkuljetukset Berliinissä
  • suomenkielisen oppaan palvelut tulokuljetuksessa
  • Berliinin kiertoajelu suomeksi opastettuna
  • illallinen tulopäivänä
  • 3 päivän ammattilaismessulipun Gruene Woche -tapahtumaan sisältäen pääsyn Professional Center -alueelle, jossa näyttelyjärjestäjä tarjoaa virvokkeet, wifin sekä pääsyn start up -päivään. Osallistuja saa pääsylipun ennen matkaa joko PDF:nä tai puhelimeen.

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 160 €/hlö
  • Berlin Welcome-Card 48 h 24€/hlö, sisältäen kaupungin julkisen liikenteen käytön ja jolla saa alennuksia useista sisäänpääsyistä. Matkustajille jaetaan kortti kohteessa saavuttaessa.
  • DDR-museon retki 14€/hlö (ryhmänä)

Majoitus

Hollywood Media Hotel

Hollywood Media Hotel****
Kurfürstendamm 202, 10719 Berlin

Hotellin sijainti on erinomainen, se sijaitsee Kurfürstendammin ostoskadulla, 5 minuutin kävelymatkan päässä Uhlandstraßen metroasemalta. Berliinin eläintarha sekä kuuluisa Savignyplatz-aukio ravintoloineen ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on tilavat, ilmastoidut ja äänieristetyt huoneet, joissa on kaapelitelevisiot ja minibaarit. Niissä on jonkin Hollywood-tähden tai -ohjaajan elämänkerta ja juliste, hotellin teema on tuttu filmimaailmasta. Asiakkaat voivat vuokrata ​​DVD-elokuvia vastaanotosta ja hotellissa on myös oma elokuvateatteri.  Cleopatra’s Spassa on suomalainen sauna ja höyrysauna, ja hierontahoitoon voi varata ajan. Asiakkaat voivat myös käyttää hotellin solariumia ja pientä kuntosalia. Buffetaamiainen tarjoillaan Bel Air -aamiaisravintolassa. Callas-baarista saa pikkupurtavaa ja eksoottisia cocktaileja, ja hotellikokonaisuuteen kuuluu 2 kumppaniravintolaa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 23.1. - sunnuntai 26.1.2020

23.1. torstai | matkapäivä ja Berliinin kiertoajelu 

Aamun liittymälento Kajaanista klo 05.25 Helsinkiin, josta Finnairin suora lento Berliiniin 07.30 – 08.30. Opas on ryhmää vastassa ja siirrymme omaan bussiin aloittaen n. kolme tuntia kestävän Berliinin kiertoajelun. Saamme hyvän yleiskuvan Berliinistä ja sen kehityksestä historian muutoksissa. Kiertoajelulla katsastetaan suosituimmat nähtävyydet kuten Gedächtnis-kirkko, kuuluisa KaDeWe-tavaratalo, diplomaattikorttelit, uutta keskustaa, missä Potsdamin aukio edustaa muurin murtumisen jälkeistä uutta Berliiniä, Checkpoint Charlie, Friedrichstraße ostosmahdollisuuksineen, historiallinen Gendarmenmarkt aukio, jolla sijaitsevat kauniit tuomiokirkot, konserttitalo ja Nikolaiviertel-kortteli. Kiertoajelun päättyy hotellille. Majoittuminen. Iltapäivällä voi lähteä jo tutustumaan omatoimisesti messuille tai tutustua kaupunkiin. Illalla nautimme yhteisen illallisen perinteiseen saksalaiseen tyyliin panimoravintolassa

24.1. perjantai | messupäivä

Koko päivä on varattu omatoimiseen messutapahtumaan tutustumiseen. Liikkuminen tapahtuu metrolla. Ilta vapaata aikaa.

DDR – museo vierailu joko perjantaina tai lauantaina alkuillasta

25.1. lauantai | messupäivä

Päivällä omatoimista messutapahtumaan tutustumista. Liikkuminen tapahtuu metrolla.

26.1. sunnuntai | vapaata aikaa – kotimatka

Aamulla vapaata aikaa vaikkapa tuliaisostosten tekoon. Hotellista uloskirjautuminen klo 12.00. Matkatavarat voi jättää hotellin vastaanottoon säilytykseen siihen saakka, kun paluukuljetus hotellilta lentoasemalle lähtee n. klo 15:00.

Finnairin suora lento Helsinkiin kello 17:50 – 20:45. Jatkolento Kajaaniin klo 21:20, saapuen Kajaaniin klo 22:40.

Lennot Finnairilla

AY 420       torstai 23.1. Kajaani – Helsinki       05.25 – 06.45
AY1431     torstai 23.1. Helsinki – Berliini      07.30 – 08.30
AY1438      sunnuntai 26.1.Berliini – Helsinki 17.50 – 20.45
AY 419       sunnuntai 26.1. Helsinki – Kajaani 21.20 – 22.40

 

 

Kuvia

Grüne Woche -messut kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna