Puutarhamatkat

Göteborgin alueen ihanat puutarhat

Ajankohta
26.6. - 29.6.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Göteborg
Hinta
1250 €/1295 €
Varaa matka

Göteborgin alueen ihanat puutarhat

Kotipuutarha-lehden lukijamatka Ruotsin länsirannikon hienoimpiin puutarhoihin.

Alueen ilmasto suosii reheviä perennatarhoja ja matkan aikana tutustumme sekä julkisiin että yksityisiin puutarhoihin. Matkalla on mukana paikallisen, suomenkielisen oppaan lisäksi Kotipuutarha-lehden edustaja.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora Finnairin lento Helsinki–Göteborg–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • kuljetukset tilausajobussilla ja puutarhavierailut ohjelman mukaan
  • ateriat: 3 lounasta (1 ruokalaji)
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan ja lehden edustaja mukana matkalla
  • toimisto- ja palvelumaksut

Matkan hinta Kotipuutarha-lehden tilaajille 1250 €, muille 1295 €. Ilmoita matkan varauksen yhteydessä oletko tilaaja.

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 290 €
  • ruokajuomat
  • ennakkoon varatut istumapaikat Finnairin lennoille
  • muut palvelut

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 26.6. - lauantai 29.6.2019

26.6. keskiviikko | Helsinki–Göteborg

Finnairin lento Helsinki–Göteborg klo 11.55–12.20. Kentältä ajamme suoraan Jonseredin puutarhaan, joka on jaettu
neljään teemaltaan erilaiseen alueeseen. Yhteinen lounas. Majoitus Göteborgin keskustassa, Hotel Scandic Europa**** (3 yötä).

Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa päärautatieaseman ja ostoskatujen läheisyydessä. Hotellissa on ravintola, baari, kokoustilat, kuntohuone, uima-allas, sauna, myymälä ja Wi-Fi. Huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi tv, tallelokero ja hiustenkuivaaja.

27.6. torstai

Heti aamulla käymme Trädgårdsföreningenin näytepuutarhoissa hotellin lähellä. Sen jälkeen suuntaamme Tjolöholmin linnaan, jossa tutustumme
uudistettuun arts&crafts-tyyliseen puutarhaan. Yhteisen lounaan jälkeen vierailemme vielä Välenin idyllisessä siirtolapuutarhassa,
jossa oppaamme esittelee meille yksityisiä puutarhapalstoja.

28.6. perjantai

Ensimmäinen kohteemme on hollantilaissyntyisen puutarhurin ja kasvilöytöretkeilijän Gerben Tjeerdsman puutarha ja taimisto kaupungin
ulkopuolella. Yhteisen lounaan jälkeen vierailemme puutarharakentajan ja intohimoisen kasvikeräilijän puutarhassa Hällingsjössä sekä yksityisessä
perenna- ja magnoliapuutarhassa maaseudulla.

29.6. lauantai

Aamulla vierailemme rakkaudella rakennetussa, upeassa yksityispuutarhassa kaupungin etelälaidalla ja lounasaikaan
siirrymme Göteborgin kuuluisaan kasvitieteelliseen puutarhaan. Lento Göteborg–Helsinki 19.10–21.30.

HUOM, koska puutarhoissa kävellään  paljon, matka ei sovellu liikuntaesteisille.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat marraskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.