Ruoka- ja viinimatkat

Järjestä kanssamme oma ginimatka

Ginimatka omalle porukalle

Gini on mainio syy matkustaa. Lähde omalla porukalla ginimatkalle tutustumaan monipuoliseen makumaailmaan ja mielenkiintoisiin tuotannon saloihin asiantuntijoiden avulla.

Haluatko suunnitella omalle ryhmällesi ihan oman gin-matkan? Me autamme sinua ja luomme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn matkaohjelman juuri silloin kun se teille parhaiten sopii.

Esimerkiksi Englanti, Skotlanti ja Irlanti ovat mainioita ginimatkakohteita ja näillä vehreiltä saarilta löytyykin lukematon määrä perinteisiä ja moderneja tislaamoita, eli täydelliset olosuhteet kiertomatkalle. Älä epäröi olla yhteydessä, jos mieleesi juolahtaa joku eksoottisempikin kohde ginikierueelle. Olemme tottuneet toteuttamaan ainutlaatuisia ryhmämatkoja erikoisempienkin toiveiden perusteella.

Haluatko esitellä suomalaista huippuosaamista ginin valmistuksen saralla ulkomaisille vieraillesi? Sekin onnistuu! Kon-Tiki Finland on erikoistunut järjestämään elämyksellisiä teemamatkoja Suomessa ja lähialueilla ulkomaisille vierailijoille.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmienne ginimatka ja nauttia reissusta (sekä juomista!) – me hoidamme matkajärjestelyt puolestasi.

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Lue blogistamme vinkit uudelle ryhmänkerääjälle: Näin syntyy ryhmämatka

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Soita puh. 09 466 300 tai laita sähköpostia info@kontiki.fi.

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna