Kulttuuri­matkat

Gdansk, Sopot ja Gdynia

Ajankohta
29.5. - 2.6.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Gdansk
Hinta
845 € / 895 €
Varaa matka

Gdansk, Sopot ja Gdynia

Gdansk, Sopot ja Gdynia muodostavat tiiviin kolmen kaupungin kokonaisuuden, kaupunkien rajoja tuskin huomaa, mutta jokaisella on oma roolinsa.  Gdansk on alueen suurin ja kaupunki n. puolen miljoonan asukkaansa myötä. Gdansk on kaunis on hansakaupunki, jossa on historiallinen keskus. Gdynia on satamakaupunki ja Sopot puolestaan näiden kahden välissä sijaitseva suosittu kylpylä- ja rantalomakohde. Tervetuloa kesäiseen Puolaan viettämään helatorstain pitkää viikonloppua!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suora lento Helsinki– Gdansk –Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 23 kg ruumaan ja 8 kg matkustamoon
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa buffetaamiaisella
  • lentokenttäkuljetukset ja kaupunkikierros suomenkielisen oppaan kanssa
  • päiväretki Sopotiin ja Gdyniaan suomenkielisen oppaan kanssa sisältäen lounaan ruokajuomineen
    (viini/olut/vesi)
  • 2 ruokalajin illallinen ruokajuomineen (viini/olut/vesi)
  • toimitus- ja palvelumaksut, verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 300 €
  • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

IBB Hotel Długi Targ

IBB Hotel Długi Targ ****
Długi Targ 14 – 16, 80-828 Gdańsk

4-tähden IBB Hotel Długi Targ hotelli sijaitsee Gdańskin vanhassa kaupungissa lähellä pubeja ja ravintoloita. Hotellissa on kuntokeskus ja baari. Vuonna 2017 rakennettu majoituspaikka on vain minuutin kävelymatkan päässä Neptunuksen suihkulähteeltä ja 80 metrin päässä Dwór Artusa ‑rakennuksesta. Hotellissa on maksuton WiFi ja 24h-vastaanotto.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 29.5. - sunnuntai 2.6.2019

29.5. keskiviikko | Matkapäivä

Finnairin suora lento Gdanskiin kello 18.30-19.30 (aikaero -1 h). Saapuminen Gdanskiin, jossa suomenkielinen paikallisopas ja tilausajobussi ryhmää vastassa. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.  

30.5. Helatorstai | Kaupunkikierros

Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros oppaan johdolla kävellen (kesto 2-3h) keskustassa. Saamme hyvän kokonaiskuvan Gdanskista ja näemme päänähtävyydet. Loppupäivä omaa aikaa.

31.5. perjantai | Sopot ja Gdynia

Aamiaisen jälkeen lähtö kokopäiväretkelle omalla bussilla tutustumaan rantakaupunki Sopotiin ja satamakaupunki Gdyniaan. Sopot on kylpyläkaupunki Itämeren rannalla. Siellä on noin 40 000 asukasta, ja se on yksi Puolan suosituimmista matkailukohteista. Kaupungissa järjestetään myös Sopotin laulufestivaalit ja Sopotin ATP-tennisturnaus. Yhteinen lounas ruokajuomineen retkipäivän aikana.

1.6. lauantai | Vapaa päivä ja illallinen

Aamiainen. Omaa aikaa tutustua Gdanskiin. Keskustan kaduilla välittyy erityisesti hansa-ajan tunnelma. Keskustan kierros on helpointa aloittaa kaupungin kultaiselta portilta Dlugi Targ -kadun alusta. Dlugi Targia pitkin kulkemalla päädyt lopulta satama-alueelle, jossa on runsaasti kahviloita ja kiinnostavia kauppoja. Kaupungin koristeelliset julkisivut ja värikkäät talot ovat kaunista katseltavaa.
Puolan hintataso Suomeen verrattuna on edullinen, jos haluatte tehdä ostoksia.

Yhteinen matkan päätösillallinen ruokajuomineen keskustan ravintolassa.

2.6. sunnuntai | Omaa aikaa ja paluumatka

Aamiainen. Huoneiden luovutus ja matkatavarat säilöön. Omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus hotellin edestä lentoasemalle, josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 20.05-23.05.

Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja.

Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                       

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä.

 

Kuvia

Gdansk, Sopot ja Gdynia kuvia