Jalkapallo

FA Cup Semifinaalit, Wembley

Ajankohta
21.4. - 24.4.2023
Kesto
4 päivää
Kohde
Lontoo
Hinta
710 €

FA Cup Semi-finaalit 22. & 23.4.

FA Cup on maailman vanhin seuraturnaus. Finaaliottelu kerää yli 2 miljardia tv-katsojaa ja Wembley Stadionin täyteen fanaattisia kannattajia. Wembleylle mahtuu 90.000 katsojaa ja se on suurin kokonaan katettu stadion maailmassa. Viime kaudella finaalissa Liverpool voitti Chelsean rankkareilla. Kuka juhlii tällä kertaa?

22.4. Manchester City – Sheffield United  alk. 710 € / henkilö

23.4. Manchester United- Brighton & Hove Albion alk 850 € / henkilö

 

Tiedustelut ja varaukset:

sport@kontiki.fi   tai puhelimitse 020 757 9830

Hintaan sisältyy

 

  • 2 vrk:n majoitus Royal National Hotel *** – hotellissa aamiaisineen jaetussa 2hh
  • Inner Circle (Club Wembley) ottelulippu FA Cupin semi-finaaliin
  • verot

Kysy myös muita lippu- ja hotellivaihtoehtoja!

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone
  • lennot
  • ottelulippujen upgreidaus

Majoitus

Royal National Hotel

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 21.4. - maanantai 24.4.2023

Kuvia

FA Cup Semifinaalit, Wembley kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna