Jalkapallo

FA-Cup Finaali, Wembley

Ajankohta
17.5. - 19.5.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Lontoo
Hinta
590 €

FA-Cup finaali 18.5.

FA Cup on maailman vanhin seuraturnaus. Finaaliottelu kerää yli 2 miljardia tv-katsojaa ja Wembley Stadionin täyteen fanaattisia kannattajia. Wembleylle mahtuu 90.000 katsojaa ja se on suurin kokonaan katettu stadion maailmassa. Viime kaudella finaalissa kohtasivat ManU ja Chelsea. Voiton nappasi Eden Hazardin maalilla Chelsea. Tänä vuonna finaaleissa kohtaavat Manchester City ja Watford.

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk:n majoitus Copthorne Tara Kensington **** – hotellissa aamiaisineen
  • ottelulippu pitkältä sivulta FA Cupin finaaliin 18.5. Wembleyllä
  • verot

Lisätiedot ja varaukset: sales@bjork-bostrom.fi  tai puhelimitse 020 757 9830

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone
  • lennot

Majoitus

Copthorne Tara Kensington

Hotellin vierestä löytyy muun muassa Kensingtonin puisto ja ostoskatu, lähellä myös Royal Albert Hall, Harrods sekä Selfridges. Lähin metroasema on High Street Kensington 5 min. kävelymatkan päässä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 17.5. - sunnuntai 19.5.2019

Kuvia

FA-Cup Finaali, Wembley kuvia