?>

Formula 1

F1 matka Belgian Spa

Ajankohta
30.8. - 2.9.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Belgia
Hinta
alk. 1970 €

F1 matka Belgian Spa

Lähde nauttimaan formulatunnelmasta vuoristomaisemiin. Spa-Franxorchampsin 7 km pitkä rata sijaitsee lähellä Saksan rajaa.
Majoitumme Saksan puolella Aachenissa, josta on kätevä yhteys Span radalle. Tämä vuoristomaisemissa kulkeva haastava rata on MM-sarjan pisin ja yksi kuskien suosikeista. Silver 2 -katsomosta on loistava näkymä todella jyrkkään Raidillonin ylämäkeen, jonne ajetaan 300 km tunnissa. Katettu Gold 9 -katsomo sijaitsee lähtösuoralla.

Tutustu 2019 FORMULA 1 Belgian SPA -matkapakettiimme, johon sisältyy majoitus, kahden päivän F1-liput ja kaikki kuljetukset. Kysy lisää tytäryhtiömme Björk & Boströmistä puh. 020 757 9830 tai lähetä meilikysely tästä

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – Düsseldorf – Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset
  • 3 yötä 2-hengen huoneessa
  • edestakaiset kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina hotellista SPA:n radalle
  • valitut viikonlopun katsomoliput
  • Björk & Boströmin suomenkielinen matkanjohtaja kun ryhmäkoko yli 15 henkilöä
  • englanninkielinen opas, jos ryhmäkoko alle 15 henkilöä
  • verot

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 30.8. - maanantai 2.9.2019

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.