Wellness-matkat

Voimaannu ja lataudu Evian saarella Raija Kivimetsän matkassa

Ajankohta
7.10. - 14.10.2023
Kesto
8 päivää
Kohde
Evia, Kreikka
Hinta
1965€
Varaa matka

Voimaannu ja lataudu Evian saarella

Ihana matka aivojen hyvinvointiin

Hyvästele kiire, stressi ja suorittaminen ja lähde kanssamme Evian saarelle Kreikkaan voimaantumaan ja nauttimaan elämästä. Matkalla opit helppoja ja ihania keinoja arjessa jaksamiseen sekä aivojen hoitamiseen. Herkuttelemme aivoja ja muistia hoitavalla välimerellisellä ruualla, teemme tasapainottavaa aivojumppaa meren äärellä, opimme parhaita ja käytännönläheisiä aivojen hoitovinkkejä, vierailemme viinitilalla sekä paikallisessa vuoristokylässä, jossa pääsemme tekemään yrtti- ja hunajaostoksia.

Lisäksi vaellamme leppoisaan tahtiin luonnossa. Matkanjohtajana toimii jo parikymmentä vuotta wellness- ja yrttimatkoja vetänyt FM, yrttiterapeutti ja tietokirjailija Raija Kivimetsä.

Evia on toiseksi suurin saari Kreikassa Kreetan jälkeen. Saari on varsinainen Kreikan helmi, jota tunnetaan hyvin vähän ulkomailla.  Ateenalaiset rakastavat Eviaa ja monet omistavat huviloita saarella. Evia on välttynyt massaturismin rasitteilta.   

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

 

 

Hintaan sisältyy

 • Norwegian suorat lennot Helsinki–Ateena–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen 
 • ohjelman mukaiset kuljetukset 
 • ohjelman mukaiset retket 
 • ohjelman mukaiset ateriat: 2 x puolihoitoillallinen  hotellissa, 3 x kohteen paikallisessa ravintolassa (sis. 2 annosta viini/olut/alkoholiton), 2 x lounas retkipäivänä.
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut kohteessa retkien aikana 
 • matkanjohtajana ja hyvinvointiasiantuntijana Raija Kivimetsä
 • palvelu- ja toimistomaksut 

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 390 € 
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • muut mahdolliset palvelut 

 

Kohokohdat

– voimauttavat ja aivoja hellivät aamuharjoitukset rannalla
– leppoisat patikoinnit ja luontoyhteyshetket
– herkulliset yhteisruokailut
– parhaita yrttivinkkejä jaksamisen tueksi
– autuutta aivoille -vinkkejä omaan arkeen myös matkan jälkeen
– ihanat retket

 

 

 

Matkanjohtaja

Raija Kivimetsä

FM, yrttiterapeutti, tietokirjailija, luontoyhteysohjaaja Raija Kivimetsä on erikoistunut villiyrtteihin ja aivojen hyvinvointiin. Raija on kokenut matkanjohtaja. Hän on vetänyt vuodesta 2001 kymmeniä hyvinvointi- ja patikointimatkoja Kreikkaan ja Kyprokselle keväisin ja syksyisin. Raijan matkoilla voimaannutaan, opitaan hyvän elämän avaimia, patikoidaan leppoisaan tahtiin sekä nautitaan elämästä,... Lue lisää

Majoitus

Hotelli AVANTIS SUITES ****

Evian etelärannikolla sijaitseva moderni ja viihtyisä hotelli. Hotellissa on ravintola, baari, maksuton Wi-Fi, uima-allas ja yksityinen ranta-alue. Huoneissa on ilmastointi, minikeittiö, jääkaappi, tallelokero, tv ja hiustenkuivaaja.

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 7.10. - lauantai 14.10.2023

7.10. lauantai│Matkapäivä, saapuminen Eviaan (L)

Norwegianin lento Ateenaan klo 15.25–19.05. Suomalainen matkanjohtaja on bussin kanssa vastassa lentoasemalla. Suuntaamme saaren Eretrian kylään, jonne matka Ateenasta kestää noin 1,5 tuntia siltaa pitkin. Majoittuminen Avantis Suites hotelliin . Illallinen hotellissa.

8.10. sunnuntai – 13.10. perjantai | Evia (A, I)

Ryhmän omaa ohjelmaa ja opastettuja retkiä. Illallinen hotellissa tai lähitavernassa joka päivä. Retkipäivinä illallisen sijaan lounas.

14.10. lauantai | kotimatka (A)

Iltapäivällä kuljetus lentokentälle. Norwegianin lento Ateenasta Helsinkiin klo 19.45-23.20.

Matkan hintaan sisältyvät retket:

”Vuoret, hunajaa ja yrttejä”
Matkaamme halki upeitten maisemien Prokopi kylään. Matkalla on sekä hunaja- että retsinatuotantoa. Evian saari on merkittävä hunajantuottaja Kreikassa ja tätä herkkua kannattaa maistella Prokopissa. Kylän päänähtävyys ja ortodoksien pyhiinvaelluskohde on venäläisen pyhimyksen Johanneksen kirkko. Kirkossa on rauhoittava tunnelma ja pyhimyksellä uskotaan olevan parantava voima. Kylässä on uusi museo, jossa kuvaillaan nykyisen Turkin puolelta tänne muuttaneiden historiaa. Kylässä on loistavat mahdollisuudet ostaa oreganoa, kamomillateetä, hunajaa ja muita alueen tuotteita. Omaa aikaa ostoksiin ja kylään ja kirkkoon tutustumiseen. Nautimme päivän aikana lounaan aidossa vuoristotavernassa, josta on huikeat näköalat.

”Viininmaistajaiset”
Vierailemme viinitilalla kauniissa maisemissa ja maistelemme heidän tuotteitaan. Evia on tunnettu viineistään, joskin tilojen koon takia niitä harvemmin tapaa maan rajojen ulkopuolella. Lounas päivän aikana. Ajelemme takaisin Eritreaan rannikon upeissa maisemissa. Ilta vapaa.

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas

Huom! Muutokset matkaohjelmaan mahdollisia.

Norwegianin lennot

D82962 Norwegian   7.10.2023 Helsinki – Ateena klo 15:25-19:05 
D82963 Norwegian 14.10.2023 Ateena – Helsinki klo 19:45 -23:20  

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Maksuehdot

Ennakkomaksu on 400 €/henkilö. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua. 

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaamansa matka seuraavin ehdoin:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 EUR/henkilö.
 • 89 vrk – 61 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 60 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Hinnat perustuvat 2.8.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Kuvia

Voimaannu ja lataudu Evian saarella Raija Kivimetsän matkassa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna