Kontiki
Kon-Tikin Englannin matkalta: pubi ja lippu

Tervetuloa Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle 5.-7.7. Englannin puutarhoihin ja Hampton Court Palace Flower Show -näyttelyyn. Lähde kanssamme tutustumaan koko Britannian suurimpaan puutarhanäyttelyyn sekä Thames-joen laakson rakkaudella syntyneisiin yksityispuutarhoihin.

Matkaohjelma
5.7. torstai
Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentällä klo 5.45. Finnairin lento AY1331 Helsinki-Lontoo Heathrow klo 8.00–9.10. Paikallinen suomenkielinen opas ottaa lentokentällä ryhmän vastaan. Lähtö bussilla puutarhakierrokselle ja saamme mukaan eväspaketit. Ensimmäinen kohteemme on kasviharrastajan monipuolinen yksityispuutarha. Iltapäivällä käymme palkitun arkkitehdin kuuluisassa Turn End -puutarhassa, jossa vehreä ulkotila niveltyy hienosti rakennuksen sisätiloihin. Päivän päätteeksi vierailemme kahden puutarhurin yksityispuutarhassa ja puutarha-antiikkiin erikoistuneessa liikkeessä. Saavumme Readingiin noin klo 18, majoittuminen.

6.7. perjantai
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö hotellista klo 8.30 maailmakuuluun Hampton Court Palace Flower Show -näyttelyyn. Bussimatka kestää noin 1,5 tuntia, tutustuminen näyttelyyn omaan tahtiin. Paluukuljetus hotellille lähtee klo 16.45.

7.7. lauantai
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus. Bussi lähtee hotellilta puutarhoihin klo 8.30. Ensimmäiseksi käymme monessa puutarhaohjelmassa ja lehtiartikkelissa esitellyssä rinnepuutarhassa. Puolen päivän aikaan omakustanteinen lounastauko Windsorissa. Iltapäivällä käymme yksityispuutarhassa, jossa on käytetty perennojen lisäksi koristeheiniä. Paluulento Finnairilla AY1342 Lontoosta Helsinkiin klo 19.35–00.30 (sunnuntain 8.7. puolella).

Mercure George Hotel 3***, 10-12 Kings Street, READING, BERKSHIRE RG1 2HE
Tämä keskustahotelli on yksi kaupungin vanhimmista rakennuksissa. Oracle-ostoskeskus on ihan hotellin vieressä ja juna-asemalle on viiden minuutin kävelymatka. Keskustassa on useita ruokapaikkoja ja pubeja joista valita. Hotellissa on 76 huonetta, joissa kaikissa on hiustenkuivaaja, sili-tystarvikkeet, TV, langaton internetyhteys sekä kahvi ja teen valmistusvälineet. Samassa rakennuksessa on yksi Prezzo–ravintolaketjun ravintoloista, jossa tarjoillaan italialaista ruokaa. Hotellin Dickens brasseria tarjoilee brittiläistä ruokaa.

Huom!
Näyttely on laaja ja vaatii paljon kävelemistä, joten matkaa ei suositella liikuntaesteisille. Esim. Windsorissa bussit eivät saa ajaa linnan luo, vaan ne jäävät joen rantaan, josta kävelymatkaa linnalle ja kauppakadulle on noin 15 minuuttia.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Matkan hinta on Kotipuutarhan tilaajille 1030 € / hlö, muille 1095 € / hlö kahden hengen huoneessa.

Hinnat perustuvat joulukuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.

Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poik-keuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Englannin kukoistavat puutarhat

5.-7.7.

1030 € / 1095 €

Tervetuloa Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle 5.-7.7. Englannin puutarhoihin ja Hampton Court Palace Flower Show -näyttelyyn. Lähde kanssamme tutustumaan koko Britannian suurimpaan puutarhanäyttelyyn sekä Thames-joen laakson rakkaudella syntyneisiin yksityispuutarhoihin.