Puutarhamatkat

Englannin kukoistavat puutarhat

Ajankohta
5.7. - 7.7.2018
Kesto
3 päivää
Kohde
Englanti
Hinta
1030 € / 1095 €

Englannin kukoistavat puutarhat

Soita puh. 09 466300 ja kysy lisäpaikkoja Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle Englannin puutarhoihin ja Hampton Court Palace Flower Show -näyttelyyn. Lähde kanssamme tutustumaan koko Britannian suurimpaan puutarhanäyttelyyn sekä Thames-joen laakson rakkaudella syntyneisiin yksityispuutarhoihin.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki – Lontoo – Helsinki sis. lentoverot ja paikkavarausmaksut
  • 2 yötä hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa, aamiaisbuffet
  • lounaseväät tulopäivänä
  • tulo- ja lähtöpäivänä suomalainen opas ryhmän mukana
  • sisäänpääsylippu Hampton Court Flower Show -näyttelyyn
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet: 5 yksityispuutarhaa, puutarhanäyttely, puutarha-antiikin myymälä
  • tilausajokuljetukset ohjelman mukaan
  • toimisto- ja palvelumaksut

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 145 €
  • muut palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Majoitus

Mercure George Hotel 3***

Tämä keskustahotelli on Readingin kaupungin vanhimmista rakennuksissa. Oracle-ostoskeskus on ihan hotellin vieressä ja juna-asemalle on viiden minuutin kävelymatka. Keskustassa on useita ruokapaikkoja ja pubeja joista valita. Hotellissa on 76 huonetta, joissa kaikissa on hiustenkuivaaja, silitystarvikkeet, TV, langaton internetyhteys sekä kahvi ja teen valmistusvälineet. Samassa rakennuksessa on yksi Prezzo–ravintolaketjun ravintoloista, jossa tarjoillaan italialaista ruokaa. Hotellin Dickens-brasseria tarjoilee brittiläistä ruokaa.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 5.7. - lauantai 7.7.2018

5.7. torstai

Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentällä klo 5.45. Finnairin lento AY1331 Helsinki-Lontoo Heathrow klo 8.00–9.10. Paikallinen suomenkielinen opas ottaa lentokentällä ryhmän vastaan. Lähtö bussilla puutarhakierrokselle ja saamme mukaan eväspaketit. Ensimmäinen kohteemme on kasviharrastajan monipuolinen yksityispuutarha. Iltapäivällä käymme palkitun arkkitehdin kuuluisassa Turn End -puutarhassa, jossa vehreä ulkotila niveltyy hienosti rakennuksen sisätiloihin. Päivän päätteeksi vierailemme kahden puutarhurin yksityispuutarhassa ja puutarha-antiikkiin erikoistuneessa liikkeessä. Saavumme Readingiin noin klo 18, majoittuminen.

6.7. perjantai

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö hotellista klo 8.30 maailmakuuluun Hampton Court Palace Flower Show -näyttelyyn. Bussimatka kestää noin 1,5 tuntia, tutustuminen näyttelyyn omaan tahtiin. Paluukuljetus hotellille lähtee klo 16.45.

7.7. lauantai

Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus. Bussi lähtee hotellilta puutarhoihin klo 8.30. Ensimmäiseksi käymme monessa puutarhaohjelmassa ja lehtiartikkelissa esitellyssä rinnepuutarhassa. Puolen päivän aikaan omakustanteinen lounastauko Windsorissa. Iltapäivällä käymme yksityispuutarhassa, jossa on käytetty perennojen lisäksi koristeheiniä. Paluulento Finnairilla AY1342 Lontoosta Helsinkiin klo 19.35–00.30 (sunnuntain 8.7. puolella).


Huom!
Näyttely on laaja ja vaatii paljon kävelemistä, joten matkaa ei suositella liikuntaesteisille. Esim. Windsorissa bussit eivät saa ajaa linnan luo, vaan ne jäävät joen rantaan, josta kävelymatkaa linnalle ja kauppakadulle on noin 15 minuuttia.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Matkan hinta on Kotipuutarhan tilaajille 1030 € / hlö, muille 1095 € / hlö kahden hengen huoneessa.

Hinnat perustuvat joulukuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/