Kulttuuri­matkat

Elvyttävä Italia

Ajankohta
5.9. - 10.9.2018
Kesto
6 päivää
Kohde
Manziana, Italia
Hinta
1435 €

Elvyttävä Italia

Satu Kallio ja Leena Knuuttila ovat toistensa pitkäaikaiset ystävät, jotka ovat järjestäneet yhdessä unohtumattomia, elvyttäviä matkoja Italiaan jo vuodesta 2012 (elvyttävaitalia@jimdo.com). Molemmat rakastavat Italiaa omalla tavallaan; Leena on asunut maassa jo 30 vuotta ja Satu viettää Italiassa useita viikkoja vuodessa. Leena toimii matkoilla innostavana ja asiantuntevana oppaana, Satu luotsaa ryhmää Suomesta Italiaan ja takaisin sekä ohjaa rentoutus- ja joogatuokiot aikataulun sallimissa puitteissa. Osallistuakseen matkalle ei tarvitse olla koskaan joogannut, vaan harjoitukset sopivat ihan jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Satu Kallio, Psykologi, Kiintymyssuhde- ja vuorovaikutusterapeutti, työnohjaaja, pari-ja perhepsykoterapeutti (koul.). Päätyökseen Satu työskentelee psykologian alalla omassa yrityksessään, mutta nauttii vapaa-aikanaan eritoten matkoista ja joogasta. Sadun esikoiskirja Lämmöllä, vihalla, raivolla, kaiholla – Rakkauden haavoja on julkaistu syksyllä 2016, ja hän on kirjoittanut kirjan lähes kokonaisuudessaan Italiassa. sähköposti: satu.kallio@psykodeli.fi, puhelin: 040-722 5631

Leena Knuuttila, ekonomi, matkaopas (1986), vapaa taiteilija ja kuvanveistäjä (1990). Leena on toiminut kiertomatkaoppaana useille suomalaisille matkanjärjestäjille, on virallinen Rooman paikallisopas, käynyt roomalaisen kuvataidekoulun ja toimii vapaana taiteilijana.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Norwegianin lento Helsinki–Rooma–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • matkalaukut 2 x 20 kg lennoille + käsimatkatavarat
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
  • lentokenttäkuljetukset Roomasta mennen tullen
  • ohjelmassa kerrotut retket
  • puolihoito (hotelli aamiaiset ja lounas/illallinen ohjelman mukaan)
  • oppaana suomalainen Leena Knuuttila, matkanjohtajana ja joogaharjoitusten ohjaajana psykologi Satu Kallio

Lisämaksusta

1h-lisämaksu 315 €/hlö (rajoitettu määrä)

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Leena Knuuttila

Leena on ekonomi, matkaopas, vapaa taiteilija ja kuvanveistäjä. Leena on toiminut kiertomatkaoppaana useille suomalaisille matkanjärjestäjille, on virallinen Rooman paikallisopas, käynyt roomalaisen kuvataidekoulun ja toimii vapaana taiteilijana.

Majoitus

Relais Villa Clodia

Kaunis boutique -tyylinen hotelli, jonka huoneet ovat kaikki erilaisia ja antiikkiaikaisesti sisustettuja. Hurmaava tunnelma. Pihapiirissä uima-allas aurinkotuoleineen.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 5.9. - maanantai 10.9.2018

5.9. ke | kohti Roomaa ja Manzianaa

Lähdetään Norwegianin päivälennolla kohti Roomaa. Kuljetus odottaa vastassa ja ajamme noin 40 km Roomasta pohjoiseen Bracciano-järven tuntumaan, Manzianan kylään. Majoittaudumme kauniiseen Relais Villa Clodia hotelliin ja illallistetaan yhdessä.

6.9. to | Järvikierros Lago di Bracciano

Aamiaisen jälkeen lähdetään bussilla järvikierrokselle. Vierailemme Braccianon linnassa Leenan opastuksin. Linna on mielenkiintoinen ja mieleenpainuva, ovathan useammat julkkiksetkin viettäneet häitään täällä (Tom Cruise, Eros Ramazzotti…) Maisema korkeista torneista alas järvelle on uskomattoman hieno! Linnakierroksen jälkeen vierailemme paikallisessa luonnonyrttikaupassa; luvassa tuoksuja ja voiteita sekä naisille että miehille. Täältä jatkamme läheiseen terassiravintolaan Bracciano Frescoon lounaalle (erityisesti upeat alkupalat!) Lounaan jälkeen järvikierros jatkuu Aguillaraan, josta palataan takaisin Manzianaan. Mahdollisuus omakustanne illalliseen yhdessä.

7.9. pe | Rooma

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Roomaa. Tunnin ajomatka kuluu leppoisasti maisemia ihaillen ja Rooman virallisena oppaana toimivan Leenan tarinoita kuunnellen. Saavumme Roomaan muinaista Aurelian tietä ja tulemme suoraan Janniculus-kukkulalle, josta avautuu hieno maisema alas Roomaan. Lyhyen tauon aikana voimme ihailla maisemia ja tunnistella nähtävyyksiä ensin ylhäältä käsin. Näin suurkaupunki Rooma hahmottuu meille paremmin jo päivän aluksi. Jatkamme bussilla pienen kierroksen Circus Maksimukselle ja Colosseumille. Colosseumilla pysähdytään ja ihailemme monumenttia ja argeologista aluetta. Seuraavaksi bussi jättää meidät ydinkeskustaan, jossa teemme kävelyretken Trevin suihkulähteen (kuvassa) ja Espanjalaisten portaiden sekä Pantheonin tuntumassa. Päivän aikan myös vapaa-aikaa omatoimi lounaaseen. Illalla vierailemme vielä Pietarin kirkossa ja kävelemme sieltä noin 19.00 illalliselle. Paluu Manzianaan noin 23.30.

8.9. la | Patikointiretki Manzianan läheisyydessä ja piknik-lounas luonnossa

Lähdemme aamupalan ja pienen vapaa-ajan jälkeen patikkaretkelle. Reitin aikana Leena kertoo paikallisesta luonnosta, kasveista ja yrteistä. Etsimme mukavan niityn lähimaisemasta ja ”leiriydymme” piknik-lounaalle. Syömme ihania italialaisia herkkuja, kuten ilmakypsennettyä kinkkua, salameja, mozzarella-juustoja, tomaatteja ja salaattia, hedelmiä, leipää ja tarjolla on myös viiniä ja tietysti vettä! Iltapäivällä palaamme hotellille. Ilta vapaa ja mahdollisuus illallistaa yhdessä omakustanteisesti.

9.9. su | Viinitilaretki

Aamiaisen jälkeen nousemme bussikyytiin ja lähdemme meren lähellä sijaitsemalle viinitilalle. Nautimme maistiaisista ja pienestä purtavasta. Voimme myös vierailla Santa Severan linnan lähellä olevalla meren rannalla ja lounastaa hyvässä kalaravintolassa Isola del Pescatoressa. Palattuamme hotellille takaisin, loppupäivä vapaa. Mahdollisuus taas illallista yhdessä.

10.9. ma | kotimatkalle

Aikainen aamuherätys ja bussikuljetus vie meidät kentälle ja lento Suomeen lähtee 07.45.

Norwegianin lennot alustavasti
5.9. D8 1081 Helsinki – Rooma 12.55-15.25
10.9. D81080 Rooma – Helsinki 07.45-12.15

Maksuehto
Ennakkomaksu 300 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä.
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Ryhmästä poikkeaminen
Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai ma-joitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Matkavakuutus Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Hinnat perustuvat 25.1.2018 voimassa oleviin hinta, valuutta- ja vero-tietoihin Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 12. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitus-ehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Elvyttävä Italia kuvia