Kontiki

Tervetuloa tutustumaan Toscanaan ihastuttavan Ella Kannisen kanssa. Syksyn uutuuskirjassaan Ella – Kotona Italiassa hän kertoo kotiseudustaan innostavasti. Asumme keskiaikaisessa tornikaupungissa ja tutustumme paikalliseen arkeen. Vierailemme myös rantakaupunki Livornossa ja tapaamme Ellan anopin Teresan (kuva Ofer Amir)

Matkaohjelma
7.6. torstai | matkapäivä
Klo 7.50 suora Finnairin lento Roomaan, jossa Ella on vastassa ryhmää. Noin tunnin kestävä kiertoajelu Roomassa jonka aikana saamme hyvän yleiskuvan Rooman tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kierroksen jälkeen lounas, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Toscanaa. Saapuminen San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin ja majoittuminen hotelli Leon Bi-ancoon. Tervetuloaperitiivi hotellissa, jonka jälkeen tervetuloillallinen läheisessä ravintolassa.

8.6. perjantai | San Gimignano
Aamiaisen jälkeen opastettu kävelykierros San Gimignanossa sekä vierailu Duomossa katso-massa upeita frescoja. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös keskiajalta peräisin oleva Casa Campatellin kotimuseo, jossa voi tutustua sekä San Gimignanon kaupungin että Campatellin perheen historiaan. Upeasti kunnostetussa huoneistossa on nähtävillä perheen huonekaluja ja valokuvia. Lounas paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen kuljetus toscanalaiselle Cappella di Sant´Andrean viinitilalle, missä maistellaan kolmea paikallista viiniä. Palaamme illaksi hotellille. Ilta omaa aikaa.

9.6. lauantai | Livornon rantakaupunki
Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Livornoon, joka sijaitsee Italian länsirannikolla Tyrrhenanmeren rannalla. Toscanan kolmanneksi suurin kaupunki on satamakaupunki jolla on väri-käs historia, ja Tyrrhenanrannikon parhaat meren antimet. Saavuttuamme Livornoon Ellan anoppi Teresa on meitä vastassa ja lähdemme yhdessä Via Granden pääkatua pitkin kauppahalliin, jossa näemme paikallisia tuotteita ja pääsemme mais-tamaan paikallisia herkkuja. Siirtyminen lounasravintolaan missä runsas kala- ja äyriäislounas. Omaa aikaa vaikkapa tuliaisostoksille. Paluukuljetus San Gimignanoon.

10.6. sunnuntai | Valdichiana Outlet ja paluu Helsinkiin
Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen hotellista, jonka jälkeen lähtö ajamaan kohti etelää. Käymme matkan varrella Valdichiana Outletissa, jossa omaa aikaa ostoksiin ja omakustantei-seen lounaaseen. Kuljetus Rooman lentokentälle ja paluu iltalennolla Helsinkiin.

Lennot
AY1761 Helsinki – Rooma 07:50 – 10:15
AY1764 Rooma – Helsinki 19:45 – 00:05+1

Majoitus
Hotel Leon Bianco ***
Piazza Della Cisterna, 13, 53037 San Gimignano SI www.leonbianco.com/
Leon Biancon juuret juontavat aina 1000-luvulle asti, ja se sijaitsee Piazza della Cisternalla, joka on yksi San Gimignanon pääaukioista. Aamiainen tarjoillaan kesäisin rauhallisella ja rentouttavalla terassilla. Huoneissa on alkuperäisiä yksityiskohtia, kuten puiset kattopalkit, ja moderneja mukavuuksia, kuten ilmastointi ja satelliitti-tv. Huoneiden koossa ja sisutuksessa eroavaisuuksia. WiFi on käytettävissä aulassa ja huoneissa. Majoituspaikassa on myös internetpiste. Hotellissa on myös kuntokeskus ja biljardihuone. Turistibussit voivat ajaa Via Baccanella kadulle josta keskustaan noin 600m matka ylämäkeä.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Ennakkomaksun suorittamisen jälkeen noudatamme yleisten valmismatkaehtojen mukaisia peruutusehtoja. Oy Kon-Tiki Tours Ltd erityisehdot lähetetään ennakkolaskun liitteenä.

Hinnat perustuvat lokakuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Ellan kanssa Italiassa

7.-10.6.

1245/1295 €

Tervetuloa tutustumaan Toscanaan ihastuttavan Ella Kannisen kanssa. Syksyn uutuuskirjassaan Ella – Kotona Italiassa hän kertoo kotiseudustaan innostavasti. Asumme keskiaikaisessa tornikaupungissa ja tutustumme paikalliseen arkeen. Vierailemme myös rantakaupunki Livornossa ja tapaamme Ellan anopin Teresan (kuva Ofer Amir)