Seniorimatkat

Eläkeliiton Etelä-Savon ja Karjalan piirin jäsenmatka Pohjois-Italiaan

Ajankohta
12.4. - 18.4.2019
Kesto
7 päivää
Kohde
Pohjois-Italia
Hinta
1360 €
Varaa matka

Eläkeliiton jäsenmatka Pohjois-Italiaan

Tule, näe ja koe hurmaava Garda-järvi ja sen monipuolisuus; jylhät Dolomiittien vuoristomaisemat ja historiallinen Riva del Gardan kaupunki lähiympäristöineen. Teemme laivaretken Malcesinen viehättävään kaupunkiin, vierailemme viinitilalle, nautimme hyvästä ruuasta ja voit lisämaksusta osallistua myös ikimuistoiselle Venetsian retkelle. Sydämellisesti tervetuloa tälle yhteiselle ja unohtumattomalle Gardan matkalle!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Milano-Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • Bussikuljetus Mikkeli-Savitaipale-Lappeenranta-Helsinki-Vantaa meno/paluu
  • majoitus 3 * hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja palvelut
  • ateriat: 6 illallista (läksiäisillallinen sis. ruokajuomat 2 kaatoa viiniä/olutta tai alkoholitonta)
  • suomalaisen matkanjohtajan ja oppaan palvelut kohteessa
  • paikallisten asiantuntijoiden kohde-esittelyt eri tutustumiskohteissa

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 150 €/hlö. Ilman huonekaveria matkustavan on varattava yhden hengen huone
  • Venetsian retki, sisältäen lounaan 95 €/hlö, kun osallistujia vähintään 25 henkilöä
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Pirjo Sehic

Olen iloinen ja pirteä freelancer ammattiopas. Olen työskennellyt matkailualalla jo yli 35 vuotta eri tehtävissä mm. kohdepäällikkönä ja oppaana, matkanjohtajana sekä erilaisten matkojen tuotanto- ja sopimuspäällikkönä. Asun nyt Suomessa. Työhistoriani on hyvin laaja ja monipuolinen. Olen toiminut fysioterapeuttina, Jyväskylän kongressikeskuksen kokouspäällikkönä, Euroopan Neuvoston projektipää... Lue lisää

Majoitus

Villa Giuliana***

Keskustan alueella, n. 200 m järven rannasta ja San Niccolón venesatamasta sijaitseva turistiluokan hotelli. Sijainti rauhallisella alueella, Rivan vanhaan keskustaan noin 1,8km. Hotellissa vastaanotto, yleiset tilat, baari, ravintola hotellin asiakkaille, taverna, hissi, uima-allas ja puutarha sekä parkkipaikka. Buffet-aamiainen, myös leikkeleitä. Hotellissa 52 huonetta. Huoneissa puhelin, tv, suihku/amme + wc, fööni, tallelokero, hotellin yleisissä tiloissa ilmastointi. Osassa huoneista parveke. Bussit pääsevät hotellille Via Longa –tietä pitkin, ei Via Bellunoa.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 12.4. - torstai 18.4.2019

12.4. perjantai | Matkapäivä ja Riva Del Gardan kävelykierros

Bussikuljetus Mikkelistä klo 02.00 Savitaipaleen kautta Lappeenrantaan, josta lähtö klo 04.00 ja sieltä lentoasemalle. Tapaaminen kentällä suomalaisen matkanjohtajan kanssa. Finnairin suora lento lähtö klo 08.00 saapuminen Milanoon klo 10.05. Siirrymme bussiin, ajomatkalla pieni virkistystauko. Alkuiltapäivällä majoittautuminen hotelliin, jonka jälkeen teemme yhteisen kävelykierroksen (matka n. 1,8 km) vanhan kaupungin keskusaukiolla, jossa on Rocca linna ja monet upeat palatsit. Illallinen (buffet) nautitaan hotellin ravintolasalissa.

13.4. lauantai | Veneretki Malcesinen kaupunkiin

Aamiaisen (buffet) jälkeen kävelemme kaupungin satamaan, astumme laivaan, katselemme järvimaisemia ja rantaudumme Malcesinen upeaan vanhaan kaupunkiin. Teemme yhteisen kierroksen, käymme Pyhän Stefanin katollisessa kirkossa. Halukkaat voivat nousta köysiradalla (lisämaksu) ylös (1760m) Monte Baldon vuorelle. Se tunnetaan nimellä ”Hortus Europae” eli Euroopan puutarha – runsaan kasvillisuutensa vuoksi. Voit käydä Scalierin linnassa, joka on kuulunut aikoinaan venetsialaisille, milanolaisille ja veronalaisille. Aikaa on kahvitteluun, lounaaseen ja ostosten tekoon monissa liikkeissä. Paluu iltapäivällä. Illallinen hotellilla.

14.4. sunnuntai | Kävelyretki Torbolen kaupunkiin

Aamiaisen jälkeen omaa vapaa aikaa rentoutua ja nauttia Gardan antimista. Puolelta päivin kävelemme rantatietä pitkin Torbolen kaupunkiin (matka n. 4 km). Se on toiminut aikanaan Italian ja Itävallan välisenä raja-ja tullialueena. Rantakadun varrella on lukuisia kahviloita, voit maistella aitoa italialaista jäätelöä tai paikallisia meren herkkuja lounaan merkeissä ja tutustua sokkeloisten kujien nähtävyyksiin, tai vaikkapa Pyhän Andrean kirkkoon. Illallinen hotellilla.

15.4. maanantai | Vapaapäivä tai lisämaksullinen retki Venetsiaan

Aamiaisen jälkeen suuntaamme ainutlaatuiseen kanaalien kaupunkiin eli Venetsiaan. Teemme kävelykierroksen Pyhän Markuksen torille ja näemme sen ympärillä olevat kauneimmat nähtävyydet; kellotornin ja kirkon. Vierailemme kuuluisassa Muranon lasinpuhallus paikassa, ostosmahdollisuus. Omaa aikaa jää nauttia ainutlaatuisesta ilmapiiristä, nautimme yhteisen lounaan päivän aikana. Paluu illaksi hotellille, jossa nautimme illallisen. (Lisämaksusta 95€/hlö, kun osallistujia vähintään 25 henkeä)

16.4. tiistai | Vapaapäivä

Aamiainen. Omatoimista rentoutumista ja voit nauttia Riva del Gardan antimista. Illallinen.

17.4. keskiviikko | Viininmaistajaiset ja Dron ostoskeskus

Aamiainen. Puolelta päivin lähdemme bussilla (ajomatka n. 30 min) maistelemaan viiniä ja pientä suolapalaa läheiselle viinitilalle. Päivän aikana käymme myös ostoskeskuksella ja illalla nautimme hotellilla yhteisen läksiäisillallisen ruokajuoman kera.

18.4. torstai | Kotimatka  

Saamme aamiaispaketit hotellilta ja ajamme lentokentälle, jonne ajoaikaa n. 3 t. Finnairin suora lento Milanosta lähtee klo 11.15 ja saapuu Helsinkiin klo 15.15. Lappeenrantaan saavumme n. klo 19.00 ja Mikkeliin n. klo 20.00

Mahdolliset muutokset ja säävaraus ohjelmaan ja aikatauluun pidätetään.

Hinnat perustuvat marraskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.  Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnan tarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.