Festarimatkat

Download Festival

Ajankohta
13.6. - 17.6.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Donington Park
Hinta
1695€
Varaa matka

Radio Rockin festarimatka Download Festival

Britannian suosituin rock ja metallifestivaali, Download tarjoaa huikean koko viikonlopun festivaalielämyksen, josta on nautittu jo yli 15 vuotta. Kesällä 2018 festivaalilla nähtiin mm. Ozzy Osbourne sekä Guns n Roses! Yhden maailman kovimmista bändikattauksista tarjoava festivaali on tunnettu myös häikäisevästä oheisohjelmastaan. Doningtonin puistossa nähtiin musiikin lisäksi mm. WME next Live showpainia, Sindrome-spektaakkelikylä ja World’s greatest wall of death! Mitä ihmettä tämä kaikki on? Lähde kokemaan Download 2019 yhdessä Radio Rockin kanssa!

 

 

 

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Manchester-Helsinki veroineen
  • lentokenttä- ja festarikuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa
  • festarilippu 14.-16.6.2019
  • Radio Rock -tuotepaketti

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 600€
  • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Jurys Inn Derby

King St, Derby, DE1 3DB
Puh. +44 1332 62 1000

Tämä kolmen tähden hotelli sijaitsee Derbyn kaupungin historiallisella puolella, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä ostoskaduista. Hotellissa on 213 huonetta, joissa kaikissa on mukavuudet, televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, sekä teen- ja kahvinkeittovälineet. Hotellissa on ravintola, baari ja kokoustilat.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 13.6. - maanantai 17.6.2019

13.6. torstai | Matkapäivä

Finnairin suora lento Helsinki-Manchester klo 16.05–17.00. Tilausbussi odottamassa lentoasemalla, josta kuljetus Derbyyn (115km, matka-aika noin 1,5h) ja majoittuminen.

14.6. perjantai – 16.6. sunnuntai | Download

Aamiainen hotellissa, päivittäiset meno-paluu kuljetukset Doningtonin festarialueelle (kuljetusaikataulut tarkentuvat lähempänä)

17.6. maanantai | Paluumatka

Aikainen aamiainen hotellissa, kuljetus lentokentälle josta Finnairin suora lento Manchester-Helsinki klo 10.25-15.10.

Lennot 

AY1365        13.6.           Helsinki-Manchester         16.05-17.00

AY1362        17.6.           Manchester-Helsinki        10.25-15.10

Majoitus

Jurys Inn Derby Hotelli ***

Ennakkovaraajan etu 100 € on voimassa, kun matka varataan viimeistään 31.10.2018.

Lisätietoja ja varaukset 31.1.2019 mennessä

verkkokaupassa www.kontiki.fi, ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466300.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                

Hinnat perustuvat syyskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 30.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

HUOM! Tällä matkalla on tavallista korkeampi varausmaksu johtuen siitä että matkan hintaan sisältyy ennakkoon maksettu festarilippu ja hotelleissa on tiukennetut maksu- ja varausehdot.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.