Tennis

Davis Cup 12.-19.9. Kroatia

Ajankohta
12.-19.9.
Kohde
Kroatia
Hinta
Tulossa

Hyvä Suomi!

Team Finland teki historiaa selviytymällä Davis Cup Finalsin alkulohkovaiheesen. Jatkoon selviytyi 16 maata, joista neljä joukkuetta pelaa Kroatiassa. Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat isäntämaa Kroatia, Hollanti ja USA.

Kisakaupunki Kroatiassa on vielä varmistumatta, mutta julkaisemme pakettimme kisoihin heti kun kohde on selvillä. Pakettimme tulevat sisältämään mm. lennot ja lentokenttäkuljetukset, majoituksen ja otteluliput.

Alkulohkovaiheen kahdesan (8) parasta maata etenee Davis Cup by Rakuten pudotuspeleihin, jotka pelataan Malagassa 21.-26.11.2023. Ole paikalla varmistamassa Team Finlandin eteneminen kohti pudotuspelejä.

Seuraan sivujamme!

Tiedustelut:
Sari Saxman 040-778 2648 | sport@kontiki.fi

Kuvat: Suomen Tennisliitto ry

 

Kohokohdat

Otteluohjelma:

Majoitus


 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna