COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Formula 1

Belgian GP 2020

Ajankohta
28.8. - 31.8.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Belgia
Hinta
alk. 1830 EUR

Formula 1® Belgia Spa 3 vrk -matkapaketti

Spa-Franxorchampsin seitsemän kilometriä pitkä rata sijaitsee lähellä Saksan rajaa.
Hotelli sijaitsee Saksan puolella Aachenissa, josta on kätevämpi yhteys Span radalle kuin Brysselistä. Tämä vuoristomaisemissa kulkeva haastava rata on MM-sarjan pisin ja yksi kuskien suosikeista. Silver 2 -katsomosta on loistava näkymä todella jyrkkään Raidillonin ylämäkeen, jonne ajetaan 300 km tunnissa. Katsomopaikan voi halutessa korottaa lähtösuoran katettuun Gold 9 -katsomoon.

Spa:ssa on yleisöystävällinen FAN ZONE tapahtuma-alue, joka sijaitsee Silver2 -katsomon takana. Alueella on tapahtumalava, useita ruoka- ja juomapisteitä sekä yleisöaktiviteetteja. Alueella on ruoka/juoma-kuponkien myyntipisteitä, jolloin asionti myyntipisteissä sujuu nopeasti ilman rahaa ja kortteja. Tallien myyntipisteissä käyvät myös kortit ja käteinen.

Lennot:
28.8.  AY1395  Helsinki – Düsseldorf  klo 16:30 – 18:00
31.8.  AY1392  Düsseldorf – Helsinki  klo 11:50 – 15:10

Esimerkkipaketin hinta:
B.W. Plus Regence Hotel 4* | 1690 EUR | hlö | 2hh

Paketin saatavuus tarkistetaan aina tilauksen yhteydessä. Pakettiin on mahdollisuuss korottaa lippuja esim. katettuun katsomoon.

Lisätiedustelut:
Björk & Boström Urheilumatkat:
Sari Saxman 040-778 2648 | sales@bjork-bostrom.fi

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – Düsseldorf – Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset (vähintään 15 hlöä)
  • 3 yötä 2-hengen huoneessa
  • edestakaiset kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina hotellista SPA:n radalle
  • Silver 2 -katsomoliput lauantaina ja sunnuntaina
  • englanninkielinen opas
  • verot

Palvelumaksu: 15 euroa/varaus.
Maksuehto: 50 % varauksen yhteydessä ja 50 % 2 kk ennen matkaa.

Noudatamme F1-matkoillamme erityismatkaehtojamme.

Lisämaksusta

  • 1-hengen huoneen lisämaksu 360 eur
  • lippukorotus katettuun Gold 9 -katsomoon 190 eur

Majoitus

Hotel B.W. Regence Aachen 4*

 

Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Aachenin keskustan ostoskaduista ja kauppakeskuksista sekä vanhasta kaupungista. Huoneissa on TV, puhelin, ilmastointi ja WiFi. Saksalaiseen tyyliin aamiainen on erinomainen ja hotellissa on myös sauna.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 28.8. - maanantai 31.8.2020

28.8. PERJANTAI
18:00   Saapuminen Düsseldorfin kentälle ja kuljetus hotellille Aacheniin (88 km).

29.8. LAUANTAI
09:00  Bussi hotellilta SPA:n moottoriradalle aika-ajoihin (55 km).
Lähtö Spasta noin tunti aika-ajojen jälkeen, noin klo 17:00.

30.8. SUNNUNTAI
09:00  Bussi hotellilta SPA:n moottoriradalle.
Palkintoseremonioiden jälkeen bussikuljetus takaisin hotellille, noin klo 18:00.

31.8. MAANANTAI
08:00  Kuljetus hotellilta lentokentälle.

Ohjelmaan saattaa tulla vielä muutoksia ja se vahvistetaan lähempänä matkaa.

SAKSA | AACHENIN KYLPYLÄKAUPUNKI

Aachen on kuuluisa kylpyläkaupunki. Kaupunki sijaitsee alueella, jossa on keskiajasta lähtien ollut Euroopan tihein asutus. Tämä on tuonut kaupunkiin paljon vaikutteita ja merkkihenkilöitä. II maailmansodassa kaupunkia pommitettiin raskaasti, ja siellä onkin paljon uudisrakennusta.

Hotellilta on lyhyt kävelymatka keskustan ostoskaduille, kauppakeskuksiin ja ruokapaikkoihin. Aachenin viehättävässä vanhassa kaupunkissa on useita laadukkaita ravintoloita, kahviloita ja pubeja. Kuuluisimmat nähtävyydet ovat Achener Dom (katedraali) ja Rathaus (raatihuone). Herkullisista konditoriosta kannattaa hakea tuliaisiksi vaikka Aachenin kuuluisia suorakulmaisista “Aachener printern” -pipareita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna