Belgia Turnhout

Ajankohta
maalis-huhti 2019
Kohde
Belgia
Hinta
635 € *

A-AA turnaukset

Belgia ja jääkiekko kuulostaa oudolta yhdistelmältä, mutta pitkän yhteistyön perusteella suosittelen kohdetta lämpimästi kevyempää jääkiekkoa pelaavalle joukkueelle. Tämä on oikea kohde A-AA tason joukkueelle päättää kausi ja jopa kunnialla pärjätä peleissä. Puitteet pelata ovat hyvät ja katsojille mieluisat. Kaupunki on pieni ja halli sijaitsee lähellä hotellia, joten poikien on turvallista liikkua keskenäänkin. Turnaus on yksipäiväinen. Muu aika voidaan käyttää retkeillen tai ystävyysottellen.

Tavoitetaso: A-AA
Pelit: 6 joukkuetta, 5 peliä, 15 min. U14 ja U16 5 peliä, 20 min.
Osanottaja-arvio: BEL, FRA, GER, NED, GBR, FIN

Ikäluokat ja ajankohdat:
U8 ja U10 (2011 ja 2009 & nuoremmat) 29.-31.3.2019
U12 (2007 ja nuoremmat) 26.-28.4.2019
U14 (2005 ja nuoremmat) 27.-29.4.2019
U16 (2003 ja nuoremmat) 13.-15.4.2019

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

 • menopaluu lento kohteeseen lentoveroineen
 • vähintään 20 kg + 10 kg matkatavaraa
 • bussikuljetus lentoasema-jäähalli-hotelli-jäähalli-lentoasema
 • bussi toiseen suuntaan käytettävissä myös 2h retkeilyyn
 • 2 yön majoitus jaetussa 2-3h-huoneessa
 • täysihoito
 • turnausmaksu

Lisämaksusta

 • joukkueen aikuiset jaetussa 2h-huoneessa: 645 €/hlö
 • U12 joukkue mukana myös U14 turnauksessa: 20 €/hlö
 • Harkka/turnausjää: 150 €/h
 • 1,5 h ystävyysottelu: hinta jaetaan vastustajan kanssa

Majoitus

Corsendonk Viane ***

Tyylikäs ketjuhotellimme on sopivan alkulämpökävelyn päässä pelipaikasta ja vanhankaupungin torista, joka on Turnhoutin kohtauspaikka. Majoitus on tilavissa 3-2 hengen huoneissa. Aamiainen nautitaan hotellissa ja muut ruokailut jäähallilla ja yhdessä vanhankaupungin kivoista ravintoloista.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai tai lauantai | kohti Belgiaa

Aamulento kohti Brysseliä tai Düsseldorfia. Bussikuljetus hallin kautta hotelliin, jossa lounas. Tämä on retki- tai harkkapelipäivä. Päivän päätteeksi illallinen.

lauantai tai sunnuntai | turnauspäivä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Turnauspäivän pelit ja palkintojenjaot.

sunnuntai tai maanantai | kotiinpaluu

Aamiainen ja lounas. Paluukuljetus lentokentälle, matkalla ehditään tutustua Brysseliin/Düsseldorfiin. Iltalento kotiin.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 25.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.