Kontiki

Aurinkoinen Fuengirola Espanjan Aurinkorannikolla kutsuu Lihastautiliiton jäseniä virkistymään 7. – 13.10. Fuengirolassa on esteetöntä ja helppoa liikkua myös pyörätuolilla, lue esimerkiksi Palmusema-bloggarin matkatarina pyörätuolimatkasta täällä. Huom. korkeintaan 5 sähköistä pyörätuolia lentoa kohden.

Matkaohjelma
7.10. │sunnuntai Helsinki – Malaga
Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Norwegianin suora lento Malagaan kello 06.10 – 09.55. Saapuminen Malagaan jossa paikallinen suomenkielinen opas ryhmää vastassa. Kuljetus oppaan johdolla lentoasemalta hotelliin.

8.10. │ maanantai
Aamiainen hotellissa jonka jälkeen omaa aikaa tutustua hotellin palveluihin. Puolihoitoillallinen hotellissa.

9.10. │ tiistai
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Vapaapäivä aikaa nauttia hotellin ja Fuengirolan palveluista.

10.10.│ keskiviikko
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Vapaapäivä aikaa nauttia hotellin ja Fuengirolan palveluista.

11.10.│ torstai
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Vapaapäivä aikaa nauttia hotellin ja Fuengirolan palveluista.

12.10. │ perjantai
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Vapaapäivä aikaa nauttia hotellin ja Fuengirolan palveluista.

13.10. │ lauantai Malaga – Helsinki
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus ja kuljetus lentoasemalle josta Norwegianin suora lento Helsinkiin kello 13.50 – 19.25

Lennot
7.10.2018 Helsinki – Malaga kello 06.10 – 09.55
13.10.2018 Malaga – Helsinki kello 13.50 – 19.25

Majoitus
Hotel Ilunion Fuengirola****
Paseo Marítimo Rey de España, 87 29640 Fuengirola Málaga
www.ilunionfuengirola.com

Ilunion Fuengirola on moderni 4-tähden hotelli rantabulevardin varrella, venesataman ja purjehdusklubin lähettyvillä. Hotellissa on 180 isoa ja valoisaa huonetta. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu pieni parveke, internet yhteys (WI-FI), satelliitti TV, ilmastointi, minibaari puhelin sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on ulkouima-allas, kahvila, ravintola, internet-piste sekä kaksi isoa kokoustilaa.          

Lisämaksulliset retket
Malagan kierros 120 € / hlö, kun ryhmässä vähintään 15 osallistujaa
Kaupunkikierros bussilla ja mahdollisuuksien mukaan kävellen. Vapaata aikaa, jolloin voi vaikka vierailla kaupungin monumentaalisessa katedraalissa, shoppailla tai vain istua ja nauttia kaupungin tunnelmasta. Uudistetulle satama-alueelle johtava rantabulevardi on suosittu kävelijöiden keskuudessa. Malagan museotarjonta on huippuluokkaa, suosittuja ovat mm Picasso museo vanhassa kaupungissa ja uusi Pompidou keskuksen pop-up museo, jossa on esillä noin sata teosta Pompidoun kokoelmista muun muassa Pablo Picassolta, Tony Ourslerilta, Frida Kahlolta, Francis Baconilta ja Sophie Callelta. Uusin tulokas Malagan museo tarjoaa sekä arkeologisia aarteita että taideaarteita. Teemme opastetun kierroksen Picasso-museossa. Päivän aikana yhteinen lounas.

Retken hintaan sisältyy: kuljetukset invabussilla,suomenkielinen opas retken ajan,lounas paikallisessa ravintolassa ruokajuomina viini ja vesi, sisäänpääsy Picasso-museoon

Ronda ja viinitila 130 € / hlö, kun ryhmässä vähintään 15 osallistujaa
Rondan historiallinen n. 35 000 asukkaan vuoristokaupunki on Espanjan vanhimpia kaupunkeja ja se tunnetaan erityisesti Espanjan vanhimmasta härkätaisteluareenasta. Ronda sijaitsee ainutlaatuisella paikalla sisämaan vuoristosssa reilun 700 metrin korkeudessa. Ajamme sinne kiemurtelevaa serpentiinitietä pitkin. Kaupunki on levittäytynyt 100 metriä syvän joen muodostaman rotkon molemmille puolille. Rotkon ylittävät kolme siltaa yhdistävät kaupungin uuden ja vanhan osan, silloista kaunein on 1700-luvun lopulla rakennettu Puente Nuevo (Uusi silta). Tutustumme Rondan vanhaan keskustaan kävelykierroksella, jonka jälkeen jatkamme matkaa viinitilalle. Viinitilalla tutustumme tilan tuotantoon, maistelemme tilan tuotteita ja nautimme maukkaan maalaislounaan. Lounaan jälkeen paluu hotellilla Fuengirolaan.

Retken hintaan sisältyy: kuljetukset invabussilla,suomenkielinen opas retken aikana, lounas viinitilalla ruokajuomina viini ja vesi

Lisämaksulliset retket tulee varata viimeistään 3 kk ennen matkaa ja ne laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Jos retkille ilmoittautuu tarpeeksi lähtijöitä ilmoitamme retkipäivät lähempänä matkaa.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                 

Maksuehto
Ennakkomaksu 300 € / hlö, verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt varaukset 7 vrk varauksesta. Loppulasku erääntyy maksettavaksi 24.8.2018

Hinnat perustuvat 06.11.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa pyörätuolista lennoilla
Matkustaminen sähköpyörätuolin kanssa
Jos matkustat sähköpyörätuolin kanssa, ilmoitathan siitä Kon-Tikin toimistoon varauksen yhteydessä. Pyydämme sinua ilmoittamaan pyörätuolisi mitat, jotta voimme olla varmoja, että tuoli mahtuu lennolle. Koko- ja painorajoituksia ei ole matkustettaessa Yhdysvaltoihin/Yhdysvalloista, mutta kaikilla muilla lennoilla sähköinen pyörätuoli saa olla korkeintaan 140 x 114 x 85 cm (P x L x K) kokoinen ja 200 kg painoinen.

Lisäksi tietyille lennoille voimme hyväksyä vain rajoitetun määrän sähköpyörätuoleja, joten varaus on hyvä tehdä niin aikaisin kuin mahdollista. 737-800-lentokone: korkeintaan 5 sähköistä pyörätuolia lentoa kohden, 787-8 Dreamliner-lentokone: korkeintaan 5 sähköistä pyörätuolia lentoa kohden, 787-9 Dreamliner-lentokone: korkeintaan 5 sähköistä pyörätuolia lentoa kohden. Jos pyörätuolin akku täytyy irrottaa kuljetuksen ajaksi, se on asetettava suojapakkaukseen ja otettava mukaan matkustamoon. Asiakkaan on hankittava akun suojapakkaus itse.

Lisätietoja www.norwegian.com/fi/matkusta-kanssamme/erityispalvelut/pyoratuoli-ja-liikkumisen-apuvalineet/

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

 

 

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Aurinkoinen Fuengirola

7.-13.10.

1250 €

Aurinkoinen Fuengirola Espanjan Aurinkorannikolla kutsuu Lihastautiliiton jäseniä virkistymään 7. – 13.10. Fuengirolassa on esteetöntä ja helppoa liikkua myös pyörätuolilla, lue esimerkiksi Palmusema-bloggarin matkatarina pyörätuolimatkasta täällä. Huom. korkeintaan 5 sähköistä pyörätuolia lentoa kohden.