?>

Jalkapallo

Audi Cup München

Ajankohta
30.7. - 31.7.2019
Kesto
2 päivää
Kohde
Saksa
Hinta
460 €

Real Madrid, Bayern München, Tottenham ja Fenerbache samalla rahalla!

Audi Cup potkitaan taas Münchenissä Heinäkuun lopussa ja tänä vuonna turnaukseen osallistuvat isäntäjoukkue BayernMünchenin lisäksi Real Madrid, Tottenham sekä Fenerbache

Aikataulu:

Tiistai 30.7.:

Real Madrid – Tottenham  klo 17:00

Bayern München-Fenerbache klo 19:30

Keskiviikko 31.7.:  Pronssiottelu + Finaali

 

Varaukset ja lisätiedot: sales@bjork-bostrom.fi  tai 020 757 9830

 

 

Hintaan sisältyy

  • Otteluliput pitkältä sivulta kaikkiin otteluihin
  • Kahden yön majoitus  Hotel Carmen **** jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiainen

 

Lisämaksusta

  • lennot
  • majoitus yhden hengen huoneessa + 80€

Majoitus

Hotel Carmen

Hotelli Carmen sijaitsee 200 metrin päässä Harrasin rautatieasemalta, jolta on suorat yhteydet Münchenin keskustaan, jonne matkaa ​​vain 7:ssä minuutissa.

Mehfil-ravintolassa on tarjolla valikoima intialaisia ​​ja kansainvälisiä ruokiaja aamuisin hotellissa tarjoillaan monipuolinen buffet-aamiainen.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 30.7. - keskiviikko 31.7.2019

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.