?>

Jalkapallo

Atlético Madrid-Juventus Tukholmassa

Ajankohta
9.8. - 11.8.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
300 €

Huippufutista Tukholmassa elokuussa!

Nyt on mahdollista nähdä todellista huippufutista länsinaapurissamme kun Atlético Madrid kohtaa Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen International Champions Cupin ottelussa Tukholmassa, Friends Arenalla, lauantaina 10.8.

 

Hintaan sisältyy

 

  • 2 yön majoitus 4* tähden hotellissa Scandic Anglais jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiainen
  • ottelulippu Atlético Madrid-Juventus lauantaina 10.8. Friends Arenalla. Lippu on pitkältä sivulta yläkatsomosta.

 

Lisätiedot ja varaukset:  sales@bjork-bostrom.fi  tai 020 757 9830

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 200 €
  • lennot, laivaliput, lisäyöt

Majoitus

Scandic Anglais

Scandic Anglais sijaitsee Tukholman trendikkäässä Östermalmin kaupunginosassa. Stureplanin viihdealue on aivan kulman takana. Jamie Oliverin konseptiravintola Jamie’s Italian tarjoaa italialaisia fuusioruokia ja Bar Anglais tarjoaa musiikkia joka viikonpäivänä sekä klassisen hotellin baarimenun, joka sisältää huolella valittuja ruokia ja juomia.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 9.8. - sunnuntai 11.8.2019

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.