Wellness-matkat

Asahia Fuengirolassa

Ajankohta
7.11. - 13.11.2022
Kesto
7 päivää
Kohde
Fuengirola, Espanja
Hinta
1580 € / 1190 €
Varaa matka

Asahia Fuengirolassa

Lähde mukaan Fuengirolaaan ja kouluttaudu Asahi Nordicin asahi-ohjaajaksi Espanjan auringon alla! Voit lähteä mukaan myös harrastamaan, jolloin hinta on edullisempi.

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille. Asahi on rauhallista ja lempeää hyvän mielen liikuntaa, jossa koko keho on liikkeessä. Asahi on kehon ja mielen huoltoa. Asahin liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntalaji, joka perustuu tutkittuun tietoon liikunnan vaikutuksista terveyteen. Yksi asahin kehittäjistä on sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen.

Varaa matka

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lento Helsinki–Malaga–Helsinki lentoveroineen
  • ruumalaukku 23 kg + käsimatkatavaraa 8 kg
  • majoitus hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
  • hotelliaamiaiset
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • asahiohjaajakoulutusmaksu (paitsi ei-kurssilaisille)
  • verot, palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu 150 €/hlö
  • puolison/ystävän, ei Asahi-koulutukseen osallistuvan matkahinta 1190 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa

Majoitus

Hotel El Puerto by Pierre Vacances ***

El Puerto hotelli sijaitsee Fuengirolan rantakadun varrella, josta on rannalle vain 100 m, satamaan 550 m ja Fuengirolan keskustaan 1,5 km. Hotellin vastaanotto on auki 24h. Hotellissa on hissi, uima-allas, ravintola aamupala ja illalliskäyttöön, baari ja maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huoneissa wifi on maksullinen. Huoneiden varustukseen kuuluu kylpyhuone, hiustenkuivaaja, ilmastointi, TV, puhelin, maksullinen tallelokero ja parveke/terassi.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 7.11. - sunnuntai 13.11.2022

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahi liikkeiden suorittamiseen. Kurssi sopii siis kaikille asahia harrastaville ja harrastusta aloittaville.

Tällä kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville. Olemme kouluttaneet asahiohjaajiksi mm. fysioterapeutteja, hierojia, terapeutteja, omaishoitajia, liikunnanohjaajia, järjestöjen vapaaehtoisia, personal trainereita sekä aloittelevia ohjaustoiminnasta ja terveysliikunnasta kiinnostuneita amatöörejä. Asahi voi olla vaikka uusi ammatti.

7.11. maanantai | Tervetuloa Fuengirolaan

Tutustumista toisiimme ja viikon ohjelmaan
Yhteinen asahi-harjoitus illalla

8.11. tiistai | Asahi-harjoituksia

Asahi-harjoituksia 2 x päivässä.

9.11. keskiviikko | Asahi-harjoituksia ja teoriaa

Asahi-harjoituksia 2 x päivässä sekä ohjaajakoulutuksen teoriaa ja liikkeisiin perehtymistä.

10.11. torstai  | Asahi-harjoituksia ja teoriaa

Asahi-harjoituksia 2 x päivässä sekä ohjaajakoulutuksen teoriaa ja liikkeisiin perehtymistä.

11.11. perjantai | Asahi-harjoituksia ja diplomit

Asahi-harjoituksia 2 x päivässä sekä ohjaajakoulutuksen ohjausnäytöt ja diplomien jako.

12.11. lauantai  | Asahi-harjoituksia ja vapaa-aikaa

Yhteinen asahi-harjoitus ja päivä vapaata aikaa omiin harrasteisiin.

13.11. sunnuntai | Kotimatkalle

Viikko-ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Finnairin suorat lennot

Ma 7.11. AY1671 Helsinki – Malaga 07:50-11:35
Su 13.11 AY1672 Malaga – Helsinki 12:25-18:05

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, varauksen yhteydessä
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua = 12.9.2022

Hinnat perustuvat 19.5.2022  voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot
Ennakkomaksun jälkeen täysin kuluton peruutus ei ole mahdollista.
• Jos matka perutaan 8.8.2022  mennessä, peruutuskulu on 160 €
• Jos matka perutaan 29.8.2022 mennessä, peruutuskulu on 400 €
• Jos matka perutaan 30.8. tai jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.

Suosittelemme vahvasti, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna