Teemamatkat

Järjestä kanssamme oma arkkitehtuurimatka

Design- ja arkkitehtuurimatkat omalle porukalle

Oletko kiinnostunut arkkitehtuurista ja designista? Jos vastasit kyllä, eivät matkakohteet kohdallasi kovin nopeasti pääse loppumaan. Euroopan pääkaupungit ovat luku sinänsä, mutta myös monet tuntemattomammat kohteet voivat yllättää. Ja kun vielä astut vanhan mantereen ulkopuolelle ovat koko maailman arkkitehtuurivarannot käytössäsi.

Haluatko suunnitella omalle ryhmällesi oman räätälöidyn design- ja arkkitehtuurimatkan? Me autamme sinua, haemme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn matkaohjelman juuri silloin kun se teille sopii parhaiten.

Valinnanvara on loputon, ovatpa intohimonasi vanhat keskiaikaiset palatsit tai modernit konserttitalot, uljaat linnoitukset tai julkiset rakennukset, design-hotellit tai vanhat kartanot – lomalla ne on helppo tavoittaa. On mukava tutustua erilaisiin sisustusratkaisuihin ja niistä saat vinkkejä vaikka oman kodin uusimiseen. Onko sinulla ja ryhmälläsi jokin tietty kiinnostuksen kohde? Kerro siitä meille ja rakennetaan matka toiveidenne mukaan.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmienne design- ja arkkitehtuurimatka ja nauttia – me hoidamme matkajärjestelyt puolestasi.

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Lue blogistamme vinkit uudelle ryhmänkerääjälle: Näin syntyy ryhmämatka

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Soita puh. 09 466 300 tai laita sähköpostia info@kontiki.fi.

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna