?>

Maatalousmatkat

Amsterdam ja Keukenhof

Ajankohta
4.4. - 7.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Amsterdam
Hinta
1125 €/ 1095 €

Maa- ja kotitalousnaisten matka Amsterdamiin

Tervetuloa mukaan Maa- ja kotitalousnaisten matkalle Amsterdamiin ja Keukenhofin kukkapuistoon.
Tutustu matkaohjelmaan ja varaa matkasi pian!

Ilmoittautumiset järjestöpäällikkö Jenni Kunnaalalle puh. 040 528 8610 tai sähköpostitse jenni.kunnaala@maajakotitalousnaiset.fi. 

Huom. jäsenet saavat 30 € alennuksen.

 

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – Amsterdam – Helsinki turistiluokassa veroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, opastukset ja sisäänpääsymaksu
  • ohjelman mukaiset ruokailut 4 x lounas

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 300€/hlö
  • ennakkoon varatut istumapaikat

Majoitus

Hotelli Residence Le Coin ***

Nieuwe Doelenstraat 5, Amsterdam

Hotelli sijaitsee aivan ydinkeskustassa; Dam-aukio, ostoskadut, kukkatori, Waterloopleinin kirpputori, Muziektheater sekä Rembrandtplein-aukio sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Kulman takana raitiovaunupysäkki, josta suora yhteys rautatieasemalle ja  RAI-kongressikeskukseen (nro 4). Hotelli koostuu seitsemästä tyypillisestä vanhasta amsterdamilaisesta rakennuksesta, näin ollen myös jokainen huoneisto on erilainen. Hotellissa on 42 huonetta jotka jakautuu 4 eri kerrokseen. Hotellissa on hissi. Huoneet ovat modernisti sisustettuja erityyppisiä studioita, suuruudeltaan 25 m2 – 35 m2. Kaikissa huoneissa kylpyhuone, keittokomero, jääkaappi, puhelin, TV, työpöytä sekä espressokeitin; ilmainen WiFi yhteys. Buffetaamiainen on tarjolla aamiaishuoneessa klo 07:00-10.30.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 4.4. - sunnuntai 7.4.2019

4.4. torstai │Helsinki – Amsterdam

Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Amsterdamiin kello 08.10 – 09.40. Saapuminen Amsterdamiin, jossa paikallinen suomenkielinen opas ryhmää vastassa. Aloitamme kaupunkiin tutustumisen kaupunkikierroksella kanavalaivalla risteille, samalla lounasta nauttien. Risteilyn jälkeen majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata aikaa.

5.4. perjantai│ Keukenhof

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan kuuluisaan Keukenhofin kukkapuistoon, joka sijaitsee Lissessä.

Lisse on Alankomaiden kukkasipulituotannon keskus. Hollanti hallitsee 65 prosenttia kukkasipulien maailmankaupasta, viennin arvo on vuosittain yli 700 miljoonaa euroa. Suurin osa viennistä suuntautuu Euroopan maihin, mutta tärkeä kauppakumppani on myös Yhdysvallat; Suomen myynnin osuus on noin kymmenen miljoonan euroa.

Nimi Keukenhof tarkoittaa keittiöpuutarhaa. Alueen omisti 1400-luvulla hollantilainen herttuatar Jacoba van Beieren, jonka palvelusväki sai puutarhasta vihannekset, hedelmät ja yrtit linnan keittiön tarpeisiin. 1800-luvulla Keukenhof muutettiin puistoksi, jonka kiemurtelevat polut ovat yhä puiston perustana. Nykyinen toiminta alkoi toisen maailmansodan jälkeen, kun hollantilaiset kukkasipulien kasvattajat halusivat esitellä uusia jalostustyön saavutuksia. Nykyisinkin valitut kukkasipulien tuottajat toimittavat Keukenhofiin sipuleitaan, joista suunnitellaan vuosittain vaihtuvan teeman mukainen keväinen spektaakkeli. Sipulit (kaikkiaan noin 7 miljoonaa) on istutettu huomioiden eri lajien kukinta-ajat, korkeus, värit jne; siten taataan että koko sesongin ajan on kävijöille varmasti nähtävää. Alueella on myös katettuja paviljonkeja, joissa vaihtuvia kukkanäyttelyitä; levähtää voi joissakin alueen kahvila-ravintoloissa ja kotiinviemiset löytyvät matkamuistomyymälöistä. Päivän aikana nautitaan lounas.

Paluu hotelliin ja ilta omaa aikaa.

6.4. lauantai │ Canal House & Garden Tour

Aamupäivällä teemme Canal House & Garden Tour -kierroksen ja tutustumme salaisiin puutarhoihin. Mahtavien kanavanvarsitalojen takaa on lähes poikkeuksetta aina löydettävissä vihreä keidas keskellä kaupunkia. Kierros tehdään joko historioitsijan taikka puutarhasunnittelijan johdolla (englanniksi). Mukana on suomalainen paikallisopas, joka tulkkaa tarvittaessa ja vastaa ryhmän kysymyksiin ja keskusteluissa.

’Golden Bend’ – Herengracht kanavan kääntyvä mutka – on kaupungin fiineintä ja kalleinta aluetta. Niinpä juuri täältä julkisivujen takaa löytyvät myös mahtavimmat puutarhat. Kierroksen aikana kertyy tietoutta 1600-luvulta aina nykypäivään, aiheina niin arkkitehtuuri, sisustus, puutarhasuunnittelu kuin rikkaiden perheiden elintavat.

Vierailukohteet voivat vaihdella, kierros suunnitellaan räätälintyönä käytettävissä olevan ajankin mukaan (peruskierros noin 2 tuntia). Yhteinen lounas, ennen loppupäivän vapaata omatoimista kaupunkiin tutustumista.

7.4. sunnuntai │ Clara Maria juustola ja kotimatka

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luotuvus aamupäivällä. Clara Maria on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa, Amsterdamin keskustasta lounaaseen. Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi, molemmissa tuotteet valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin. Juustolassa vastalypsetty maito kootaan suureen sammioon, jossa tilan Gouda-juustot saavat alkunsa; joukkoon lisätään mausteeksi vaikkapa valkosipulia, mustapippuria, sinapinsiemeniä, yrttejä, kuminaa jne. Kierroksen aikana mahdollisuus tietysti myös maistiaisiin. Puukenkäverstaalla voi nähdä koko prosessin ’halosta kengäksi’, käsityöläisillä edelleen vanhat työkalut käytössä. Valmiita tuotteita – juustoja sekä puukenkiä – voi ostaa tilan matkamuistomyymälästä. Ennen lentoasemalle siirtymistä nautitaan lounas.

Päivän lopuksi kuljetus lentoasemalle josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 18.50 – 22.10.

Lennot

AY1301 torstai 4.4.2019 Helsinki – Amsterdam kello 08-10 – 09.40
AY1306 sunnuntai 7.4.2019 Amsterdam – Helsinki kello 18.50 – 22.10

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                                                                                                                                        

Maksuehdot
Ennakkomaksu 300 € / hlö ilmoittautumisen yhteydessä (n. viikon kuluessa varauksesta). Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 11.4.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 28.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Kuvia

Amsterdam ja Keukenhof kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna