Elämysmatkat

Adalmina´s Adventures Tansanian safarimatka

Ajankohta
19.10. - 27.10.2018
Kesto
9 päivää
Kohde
Tansania
Hinta
3490 €

Adalmina´s Adventures Tansanian safarimatka

Tervetuloa upealle luontomatkalle Tansaniaan Adalmina´s Adventures– matkablogin Anna-Katri Räihän kanssa. Tutustumme Tansanian monipuolisiin luontokohteisiin ja valokuvaamme Anna-Katrin opastuksella. Matka sopii hyvin myös aloitteleville luontokuvaajille. Kahdeksan päivän matkalla pääset näkemään Afrikan luonnon parhaat palat sekä koet vertaansa vailla olevan safarielämyksen. Safariajojen lisäksi pääsemme nauttimaan Afrikan värikkäistä auringonlaskuista sekä kokemaan unohtumattoman elämyksen yöpyen keskellä luonnonpuistoa tähtitaivaan alla.

Kysy lisäpaikkoja toteutettavaan pienryhmään ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466 300.

Huom. Upeat kuvat Anna-Katri Räihän edelliseltä Tansanian matkalta.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Turkish Airlinesin reittilennot Helsinki-Istanbul-Kilimanjaro meno-paluu turistiluokassa lentoveroineen, ateriat lennoilla juomineen
 • majoitus laadukkaissa lodgeissa jaetussa 2-hengen huoneessa
 • matkaohjelman mukaiset ateriat; aamiainen, lounas ja illallinen 6 päivänä
 • matkaohjelman mukaiset kuljetukset
 • ohjelman mukaiset safariajot (ikkunapaikka autossa), vettä safariajoilla
 • puisto-, viranomais – ja muut pääsymaksut
 • englanninkielisen oppaan palvelut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 400 €
 • ruokajuomat ja tipit
 • viisumi n. 50 USD
 • muut mahdolliset palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Kohokohdat

 • Kilimanjaron lumihuippuiset vuoret
 • Serengetin kansallispuiston ruohotasangot
 • Manyarajärven kauniit maisemat
 • Ngorongoron tulivuorikraatterin upea luonto
 • Anna-Katrilta vinkkejä luontokuvaamiseen
 • näemme Afrikan villieläimiä mm. gaselleja, seeproja, leijonia, hyeenoja, kirahveja, norsuja ja virtahepoja

Matkanjohtaja

Anna-Katri Räihä

Anna-Katri Räihä on ympäristöasiantuntija, bloggaaja ja maailmanmatkaaja, jonka sydän vetää yhä uudelleen kaukomaille. Rohkeutta ja matkakokemusta tältä naiselta ei puutu, sillä hän on reissannut yksin mitä eksoottisemmissa kaukokohteissa. Tähän mennessä hän on vieraillut yli 100 maassa ja kaikissa 7 maanosassa, ja haaveilee valloittavansa elämänsä aikana kaikki maailman maat. Anna-Katri rakast... Lue lisää
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 19.10. - lauantai 27.10.2018

Helsinki-Kilimanjaro-Arusha

Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla Anna-Katri Räihän kanssa. Klo 13.25 Turkish Airlinesin lento Istanbulin kautta Tansanian Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle, josta noin tunnin kuljetus Arushaan matkan ensimmäiseksi yöksi. Perillä vapaa-aikaa ja iltapäivällä perehdytys matka- ja luontovalokuvaukseen Anna-Katrin johdolla. Lounas ja matkan aloitusillallinen Mount Meru hotellilla.

21.10. sunnuntai | Mt. Kilimanjaro

Aamiaisen jälkeen ajo Kilimanjaro-vuoren Marangu Gatelle. Päivävaellus Kilimanjaro-vuoren rinteiden sademetsämaisemissa Mandara Hutille ihailemaan taustalla näkyviä lumihuippuisia vuoria. Pikniklounas vaelluksen aikana. Paluu Arushaan illalla, jossa illallinen Mount Meru hotellilla.

22.10. maanantai | Lake Manyara

Aamiainen. Lähtö klo 8.30 Lake Manyaran kansallispuistoon, joka on tunnettu vaaleanpunaisista flamingoista, isoista virtahepoyhdyskunnista ja puuhun kiipeävistä leijonista. Päivän aikana puistoajoja ja pikniklounas. Yöpyminen ja illallinen Endoro Lodge tai Bougainville Lodge hotellilla.

23.10. tiistai | Serengeti

Aamiainen. Lähtö klo 8.30 luontodokumenteista tuttuun Serengetin kansallispuistoon, jonka valtavalla savannialueella asustaa miljoonia villieläimiä. Puistoajelu, jonka aikana bongaamme Afrikan eri eläin- ja lintulajeja. Serengetissä mahdollisuus päästä näkemään “big five” eli leijona, leopardi, elefantti, sarvikuono ja buffalo. Päivän aikana pikniklounas luontomaisemissa. Illallinen ja yöpyminen luonnonpuistossa Kati Kati Tented Camp majoituksessa.

24.10. keskiviikko| Serengeti

Varhainen safariajo klo 6.00 eläinten heräillessä ja auringon noustessa. Puistoajon jälkeen paluu hotellille, jossa aamiainen ja vapaa-aikaa. Iltapäivällä lisää puistoajoja Serengetin kansallispuistossa sekä lounas. Illallinen ja yöpyminen luonnonpuistossa Kati Kati Tented Camp majoituksessa.

25.10. torstai | Ngorongoro

Aamiainen. Lähtö klo 07.00 Ngorongoron kansallispuistoon, joka on syntynyt tulivuorikraatterin pohjalle muodostaen häkellyttävät maisemat yli 600 metriin kohoavilla seinämillään. UNESCOn maailmanperintökohde Ngorongorossa safariajo ja mahdollisuus nähdä lähietäisyydeltä mm. seeproja, hyeenoja ja leijonia. Pikniklounas virtahepojen uima-altaan lähistöllä. Illallinen ja majoitus Tloma Lodge tai Edoro Lodge hotellilla.

26.10. perjantai | Arusha

Aamiainen. Lähtö klo 8.30 kohti Arushaan. Matkan varrella pysähdymme paikallisessa kylässä tutustumassa mm. mehiläisfarmiin ja kahviplantaasiin sekä vierailemme kyläkoulussa. Lounas. Kuljetus Arushaan matkan viimeiseksi yöksi. Matkan päätösillallinen ja yöpyminen Impala Hotel.

27.10. lauantai | Paluu Suomeen

Aikainen kuljetus lentoasemalle (aamiaiseväät) ja paluu Suomeen lennolla klo 6.00.

Lennot

TK1762       19.10.         Helsinki-Istanbul            13.25-16.50
TK567         19.10.         Istanbul-Kilimanjaro       19.50-05.15+1
TK 567       27.10.          Kilimanjaro-Istanbul    06.00-12.55
TK1763      27.10.          Istanbul-Helsinki          14.40-18.05

Majoitukset

Arusha / Mount Meru Hotel 20.-22.10. www.mountmeruhotel.co.tz/ standard huone

Lake Manyara / Endoro Lodge tai Bougainville Lodge 22.-23.10.
http://endorolodge.com/ (Double/Twin Chalet) http://bougainvilleasafarilodge.com/ Standard Cottage

Serengeti / Kati Kati Tented Camp 23.-25.10.  tai vastaava
www.tanganyikawildernesscamps.com/camps/serengetimediumcamp/ Tented en-suite room

Ngorongoro / Tloma Lodge tai Edoro Lodge 25.-26.10.
http://twctanzania.com/en/accommodation/tloma-lodge/ Standard huone

Arusha / Impala Hotel 26.-27.10. http://impalahotel.com/ suite

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                     

Maksuehto                     

Ennakkomaksu 450 € / hlö verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Loppumaksu 8 vkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 20.3.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 9.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Viisumi

Viisumin voi hankkia etukäteen Tansanian Tukholman suurlähetystön kautta tai saavuttaessa suoraan lentokentältä/rajalta. Matkailijan tulee varmistaa, että passi on voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta. Viisumin voi hankkia myös Visumservicen kautta. Lisätietoja www.visumservice.fi

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Adalmina´s Adventures Tansanian safarimatka kuvia