Yleiset matkapakettiehdot

Ryhmämatkatoimisto Oy Kon-Tiki Tours Ltd  ja Björk & Boström Urheilumatkat Oy noudattavat ryhmille räätälöidyissä matkoissa Yleisten matkapakettiehtojen (ent. valmismatkaehdot) lisäksi erityisehtoja. Reittilentopohjaisten matkojen ehdot määräytyvät matkakohtaisesti ja ne lähetetään matkan ennakkolaskun yhteydessä matkustajille. Matkanjärjestäjällä on oikeus periä toimistokulujen lisäksi ne maksut, jotka lento-/laivayhtiö, majoitusliike tai muu palveluntuottaja perii matkanjärjestäjältä myöhäisen peruutusajankohdan vuoksi (lisäys YME 1.3.).

Tutustu täällä räätälöityjen matkojen erityisehtoihin

Löydät paljon hyvää tietoa oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi valmismatkalla Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivuilta www.kkv.fi.

Matkaan kannattaa valmistautua huolella. Tärkein asia on tarkistaa, että passi  ja matkavakuutus ovat voimassa. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturva. Matkustajavakuutus on hyvä varata ennen ennakkomaksun maksamista, jotta peruutusturvanne astuu heti voimaan mahdollisten sairastumisen tai muun esteen takia.

Ulkoasiainministeriön nettisivuilla www.formin.fi julkaistaan päivitetetyt matkustustiedotteet kohdemaittain. Suosittelemme tutustumaan niihin ennen matkaa, etenkin jos kohde on eksoottinen tai epätavallinen. Rokotuksista saa lisätietoa sivustolta www.rokote.fi.

Ulkoministeriö on lanseerannut uuden Maailma yllättää -karttapalvelun, jossa matkailijat voivat jakaa tietoa ja kokemuksia toisilleen, kommentoida luonnonilmiöitä, turvallisuutta ja kulttuurieroja. Kartalta löytyvät myös kaikki Suomen edustustot ulkomailla.

Mukavaa matkan odotusta!

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna