Ranska-Nizza8

Mukavaa syksyn odotusta!

Keväällä alkanut matkailun virkistyminen on vauhdittunut syksyyn tultaessa. Kesän aikana olemme saaneet lukea lentoliikenteen ongelmista (lentojen myöhästymiset ja peruuntumiset sekä matkatavaroiden viivästymiset ja katoamiset), jotka johtuvat kalusto- ja henkilöstövajeista. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan suunnittelemaan matkat yhdessä asiakkaidemme kanssa siten, että vaihtojen määrä olisi mahdollisimman pieni. Kärsivällisyyttä silti vaaditaan. Uskomme, että syksyn mittaan tilanne tasoittuu ja pääsemme niiltäkin osin totuttuun palvelutasoon takaisin. Eri kohteiden kysyntä on myös kova ja suunnittelu kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin.
Kuten vanhastaan tiedät, meiltä onnistuu mikä tahansa teema minne tahansa kauniilla pallollamme. Älä epäröi kysyä, ellei julkisesta tarjonnastamme löydy juuri haluamaanne. Räätälöimme mielihyvin hyvän reissun Sinulle ja porukallesi, kun ryhmässä on vähintään 10 innokasta lähtijää.
Fotografiska

Asiakasristeilykausi avattu

Elokuun lopulla pääsimme parin vuoden tauon jälkeen avaamaan asiakasristeilykauden. Mukava ryhmänkerääjäporukka oli kontikilaisten kanssa suunnittelemassa matkoja ja tutustumassa Tallinnan Fotografiskaan. Hienot näyttelyt ilahduttivat meitä kaikkia ja tulevat matkat innostavat kohti alkavaa syksyä ja vuotta 2023. Ihanaa, kun taas saa matkustaa
EM-Munchen_17-8-2022_Ilta-25 Wilma
YLEISURHEILUN EM-KISAT MÜNCHENISSÄ

Kon-Tiki järjesti yhdessä Yleisurheilufanit ry:n kanssa ikimuistoisen matkan yleisurheilun EM-kisoihin Muncheniin. Viikkoon mahtui useita fanitapaamisia Suomen maajoukkueen ja eurooppalaisten faniyhdistysten kanssa. Matkan kohokohtia olivat mitalikahvit menestyneiden urheilijoiden kanssa. Säväyttäviä olivat myös mitali-iltojen kunniakujat hotellin edessä. Kohtaamiset ja tunnelma painuivat mieliimme ikuisesti.
Lämmin kiitos, Yleisurheilufanit, Suomen Urheiluliitto ja fanit hyvästä yhteistyöstä ja matkaseurasta! Onnea vielä kerran mitalistit ja loistavat esikuvat, Wilma, Topi, Kristiina ja Lassi!
Ellet ole vielä Yleisurheilufanien jäsen, pistä meille viestiä tai käy yhdistyksen sivuilla, www.yleisurheilufanit.fi. Jäsenyys tuo etuja seuraavista matkoista etkä missaa tietoa tulevista tapahtumista. Seuraa myös ilmoitteluamme matkoista isoihin yleisurheilutapahtumiin. Niitä odotellessa voit nauttia muusta tarjonnastamme.

514938407 candles rf

Adventtimatka Milanoon 5.-8.12.2022
https://www.kontiki.fi/matkat/adventtimatka-milanoon/
Lähde hakemaan joulumieltä perinteisiltä Milanon O Bej! O Bej! – joulumarkkinoilta sekä hankkimaan yksilöllisiä joululahjoja pukin konttiin Artigiano in Fiera – kädentaitomessuilla, jossa on esillä tuhansia käsityöläisten luomia tuotteita ympäri maailmaa. Luvassa myös kulinaarisia elämyksiä opastetulla ruokakävelyllä Milanossa ja Gattinaran viinialueella.

Castle Combe
Elokuvien ja tv-sarjojen Englanti 23-28.4.2023
https://www.kontiki.fi/matkat/elokuvien_englanti/
Jos rakastat brittiläisiä poliisisarjoja ja draamaa, tämä matka on Sinulle. Kuljemme mm. Downton Abbeyn ja suositun Crown-sarjankuvauspaikoilla, seikkailemme etsivien jalanjäljillä ja heittäydymme yläluokkien elämään. Elä lempielokuvasi ja sarjasi todeksi!
Tai mitä jos tarvitset vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, vietetään jo joulua. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan tutulle yhteyshenkilöllesi!
Iloista syksyä, ollaan yhteydessä!
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin