logo websoitteella
cody-board-jORYUUvgfpA-unsplash

Kon-Tikin uutiskirje elokuu 2021

Loppukesän tervehdys Kon-Tikin väeltä!

Emmepä olisi maaliskuussa 2020 arvanneet kuinka kauan koronakriisi kestää. Edelleen odotamme matkustuksen avautumista, joskin aavistuksen positiivisemmassa tunnelmassa. Monet maat ovat avanneet matkustusta eritoten täyden rokotussarjan saaneille. Niin myös Suomi. Omakannasta saatava EU:n koronatodistus on avaimesi matkoille. Ensi vuoden matkojen valmistelu onkin saanut lisää vauhtia viime viikkoina, ja jo tänä syksynä lähdetään ryhmämatkoillamme mm. Islantiin. Kotimaan matkailu on tyydyttänyt enintä matkailunälkää, mutta maailmalle mielii jo moni.

Helsingin toimistomme on muuttanut

Kesän aikana muutimme Fredalta uuteen osoitteeseen Köydenpunojankatu 3. Elämme vielä remontin keskellä ja koronakin pitää etätöissä. Syksyn mittaan saamme toimistomme käyttöön ja palaamme ainakin osittaiseen lähityöskentelyyn. Toistaiseksi jatketaan etätyövaihteella. Palvelemme pienellä porukalla, kuten tähänkin asti.

Matkojen suunnitteluun uusi työkalu

Olemme käyttäneet korona-ajan monella tavoin hyödyksi. Olemme mm. rakentaneet yhdessä sovelluskehittäjä Vertics Oy:n kanssa matkojen suunnittelua varten uuden työkalun työnimeltään Group Travel Planner. Joukko ryhmänkerääjiä on ilmoittautunut vapaaehtoisiksi testaajiksi ja tuotekehittelijöiksi. Jatkamme työtä heidän kanssaan. Kiitos jo etukäteen mukaan lupautuneille. Tästäkin kerromme lisää syksyn mittaan. Mikäli sinulla on hyvä ehdotus työkalun nimeksi, laita ideasi tulemaan meille. Valituksi tulleen nimen ehdottaja palkitaan.

Ota ajoissa yhteyttä! Suunnittelu ja ideointi ottaa aina oman aikansa, ja ennen kuin huomaammekaan, on syyskausi jo ohi! Meihin saat yhteyttä s-postitse info@kontiki.fi.

Voi hyvin, ollaan yhteydessä!

TÄMÄN SYKSYN MATKOJAMME

Irlanti_maisema

Pohjois- ja Länsi-Irlanti

20.-24.10.2021
Finnish-Irish Society järjestää mielenkiintoisen matkan Pohjois- ja Länsi-Irlantiin. Matkaohjelmassa historiallisia monumentteja, Belfast, upea interaktiivinen Titanic-museo, mahtava Antrimin rannikko jättiläisen portaikkoineen, historialliset Derryn ja Galwayn kaupungit unohtamatta viskitislaamoja ja pääkaupunki Dublinia. VARAA PIAN!

Lue lisää
Santiago de Compostela

Pellervo-lehtien lukijamatka Espanjaan ja Portugaliin

24.-30.10.2021
Lämpimästi tervetuloa Pellervo-lehtien lukijamatkalle pyhiinvaeltajien suosimaan, Espanjan luoteisosassa sijaitsevaan Santiago De Compostelaan. Matkan aikana tutustumme alueen maatalouteen sekä muihin paikallisiin elinkeinoihin ja nähtävyyksiin. VARAA PIAN!
Lue lisää
Katso lisää matkoja
OY KON-TIKI TOURS LTD
Köydenpunojankatu 3, 00180 Helsinki
Puhelin (09) 466 300
Sähköposti info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.
facebook twitter youtube instagram linkedin google-plus