bjork-bostrom-logo-21
urheilu

Futismatkailu valmiina kauteen 21/22

Korona pysäytti matkatoimistojen liiketoiminnan kokonaan reilu vuosi sitten keväällä. Nyt rokotuskattavuus maailmalla alkaa pikkuhiljaa olemaan sillä tasolla että matkailualakin heräilee pitkäksi venyneestä horroksestaan. Urheilukatsomotkin täyttyvät istuin kerrallaan. Uudet virusvariantit taas luovat uusia haasteita ja tilanteet eri maissa muuttuvat nopeallakin aikataululla.

Euroopan suuret jalkaplloliigat avaavat pikkuhiljaa stadioneitaan yleisölle. Tänään käyntiin potkaistava Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga sekä Italian Serie A ovat jo julkistaneet sarjaohjelmansa ja matkapakettimme ovat myynnissä. Muuttuvat maahantulosäännökset ja vaihtelevat koronakäytännöt maittain, tekevät kuitenkin urheilumatkailusta haastavaa, mutta ei mahdotonta.

Pyydä tarjous porukallesi, ja katsotaan millä ehdoin minnekin pääsee. Otteluohjelmat löydät alla olevista linkeistä:

VALIOLIIGA
LA LIGA
SERIE A

Kun maailma on taas valmis turvalliselle urheilumatkailulle, olemme mekin valmiina tuottamaan asiakkaillemme ensiluokkaiset matkapaketit.

Björk & Boström Urheilumatkoissa ja Kon-Tiki Toursissa toimimme poikkeusajan pitkittyessä edelleen minimimiehityksellä kuten muutkin matkatoimistot. Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestin sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi, jossa palvelemme koordinoidusti kaikkia ryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.
Timo

Maailma on aukeamassa!

Matkatoimistoala on koronapandemian yksi pahiten runtelemista toimialoista. Sinnikkäällä työllä olemme kuitenkin pitäneet yrityksemme palvelut rullaamassa. Odotamme jo innolla matkustuksen avautumista.
Matkakuume tuntuu asiakkaiden riveissä kohoavan päivä päivältä korkeammaksi.

Korona on muuttanut toimintamalleja. Terveysturvallisuus on noussut uudella tavalla vastuullisuuden keskiöön. Mekin olemme testanneet uusia toimintamalleja jo useilla matkoilla. Uskomme niiden toimivuuteen.
Kunhan otamme maakohtaiset ohjeet huomioon ja toimimme reissussa yhtä vastuullisesti kuin Suomessa, turvallinen matkustaminen on mahdollista.

Urheilu on parasta paikan päällä. Nyt sen taas pääsee itse kokemaan.
bjork-bostrom-logo-21
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin