Kon-Tiki logo websoitteella
DMC and Tour Operator in Finland Kon-Tiki Finland takes your group of the beaten path

Koronapandemia näyttää jatkuvan

Korona pysäytti matkatoimistojen liiketoiminnan lähes kokonaan keväällä. Olimme yhteydessä ryhmänkerääjiin ja ryhmien matkavastaaviin siirtäen matkoja syksyyn. Vielä kesäkuussa syksyn tilanne näytti positiiviselta, mutta muutama viime viikko on muuttanut tartuntatilannetta ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Nyt myös syksyn ryhmämatkojen osalta joudutaan suurin osa siirtämään ensi vuoteen.

Haluamme kiittää asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä haasteellisena aikana.
Räätälöityjen, eritysehdoin toteutettavien ryhmämatkojen osalta selvittely on työläämpää kuin seuramatkasarjoissa. Selvittely vaatii mm. neuvotteluja kumppaneiden kanssa heille suoritettujen ennakkomaksujen osalta. Ryhmämatkojen peruutustapauksissa on huomioitava jo syntyneet ennakkovarauskulut, joista emme saa palautuksia. Kon-Tiki Toursissa ja Björk & Boström Urheilumatkoissa toimimme poikkeusajan pitkittyessä edelleen minimimiehityksellä kuten muutkin matkatoimistot. Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestin sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi, jossa palvelemme koordinoidusti kaikkia ryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.
Timo

Kyllä tästä selvitään

Matkatoimistoala on koronapandemian yksi pahiten runtelemista toimialoista. Suomen matkailualan liitto SMAL on vedonnut hallitukseen vaatien alalle kriisitukea.

Omistajamme ja SMAL:in hallituksen jäsen Timo Saranpää on kuitenkin toiveikas haastavan kevään jälkeen. Kon-Tiki Tours karsi kulut minimiin ja operoimme kesän aikana yhdessä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n kanssa huoltovarmuuden kannalta kriittisen työvoiman maahantulon vaatimat tilauslennot, joten yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa. Syksyn tilanteeseen varaudutaan kysyntätilanteen mukaan.
Mia H (2)

Räätälöidyt ryhmämatkat

Strategiamme keskittyä ryhmille räätälöityihin erikoismatkoihin on toimiva. Uskomme, että poikkeusajan jälkeen matkailu on entistä kiinnostavampaa, kun omalle porukalle suunnitellaan ryhmän toiveiden mukainen mielenkiintoinen matkaohjelma.

Saimme Business Finlandilta tukea ryhmänkerääjä-konseptimme digitalisoimiseen.
Henkilökuntamme on myös opiskellut ahkerasti kesän aikana ja tulemme muotoilemaan palvelumme uudelleen asiakasryhmiemme
palvelemiseksi entistäkin paremmin. Lue lisää ryhmänkeräämisestä.
Kerran-elamassa

Ollaan yhteyksissä

Seuraathan Kontiki.fi -sivustoamme, siellä on paljon mielenkiintoisia matkoja ensi vuodelle. Alla löytyvät myös sosiaalisen median kanavamme.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lämmintä loppukesää. Pysytään terveinä ja nautitaan kauniista kotimaasta!

t. Kon-Tikin ja Björk & Boströmin tiimiSuomen kuvat: Visit Finland
Kontiki logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin