Kon-Tiki logo websoitteella
viro

Tämä kesä reissataan kotimaassa

Koronakevät mullisti matkailualan totaalisesti. Pikkuhiljaa lentoyhtiöt lisäävät lentoja ja maat avaavat rajojaan, mutta tämä kesä reissataan kotimaassa. Syksyn matkojen osalta olemme positiivisella mielellä.

Matkatoimisto Kon-Tiki Toursissa ja Björk & Boström Urheilumatkoissa toimimme poikkeusaikana edelleen minimimiehityksellä. Kevään matkojen peruutusten ja siirtojen hoito on edelleen osin kesken. Räätälöityjen, eritysehdoin toteutettavien matkojen osalta selvittely on työläämpää kuin seuramatkasarjoissa. Selvittely vaatii mm. neuvotteluja kumppaneiden kanssa heille suoritettujen ennakkomaksujen osalta. Ryhmämatkojen peruutustapauksissa on huomioitava jo syntyneet ennakkovarauskulut, joista emme saa palautuksia. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi. Käsittelemme kaikki viestit huolella, mutta pyydämme kärsivällisyyttä vastauksen saamiseen.

AA041740 Matkalaukut x rf

Voucher on hyvä valinta

Peruuntuiko matkasi? Suomen matkailualan liitto (SMAL) vetoaa matkatoimistojen asiakkaisiin, että he hyväksyisivät voucherin (lahjakortin) maksunpalautuksen sijasta. Sen voi hyödyntää täysimääräisenä uuden matkan varaamisessa sen voimassaoloajan puitteissa, joka on vähintään vuosi. Voucherin voi myös halutessaan siirtää toiselle henkilölle ja se on Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuuden piirissä.
Finnair AY1004

Charter-lento on vaihtoehto

Poikkeusaikana Kon-Tiki Tours on toteuttanut useita tilauslentoja tuoden kausityöntekijöitä Ukrainasta Suomeen yhteistyössä MTK:n ja maatalousalan järjestöjen kanssa.

Charter-lento on mahdollista varata myös sinun ryhmällesi. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.
Finland food tours - fresh wild berries in wooden kuksa cups

Hyvää kesää!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää ja lämmintä kesää. Pysytään terveinä ja nautitaan kesästä!

t. Kon-Tikin ja Björk & Boströmin tiimi
Kontiki logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin