logo websoitteella

Vielä muutamia paikkoja syksyn matkoille - varaa pian

IGW2

Grüne Woche -messut Berliinissä tammikuussa 2019

Suomi on pääyhteistyökumppani maailman suurimmilla elintarvike- ja biotalousalan Grüne Woche -messuilla Berliinissä 18.-27.1.2019. Sopimuksen allekirjoittaneen MTK:n tavoitteena on, että elintarvike- ja puutuotevientiin satsaavien suomalaisyritysten asemat Saksan markkinoilla paranevat ja matkailu eri puolille Suomea kasvaa. Messuilla yksi iso halli on varattu kokonaan suomalaisille näytteilleasettajille.

Kon-Tiki Tours tarjoaa messumatkoja ryhmille ja yksittäisille matkustajille, lue lisää tästä. Ryhmävarauksissa soita meille puh. 09 466300 - palvelemme mielellämme ja räätälöimme juuri teidän porukalle oman matkan. Huom! Varaa ryhmämatka pian, hotellit täyttyvät messujen aikaan.
Kon-Tikin Slovenien matkalta: Vintgar Gorge

Slovenia 13.-17.10.

Lähde MTK-liittojen yhteiselle syysmatkalle Sloveniaan lokakuussa. Kiertomatkalla näemme niin alppimaisemat, idylliset maalaiskylät, keskiaikaiset pikkukaupungit, viinitarhat, viljapellot ja maatilatkin. Matkanjohtajana tuttu Pirjo Sehic.

Tutustu matkaohjelmaan ja varaa matka tästä.
Lappi Ruska

Metsälehden lukijamatka Lappiin 17.-21.9.

Vielä ehdit mukaan Metsälehden lukijamatkalle Pyhä-Luoston kansallispuistoon ja Itä-Lappiin.
Tutustumme opintomatkan aikana monipuolisesti Lapin metsätalouteen, metsäteollisuuteen, luonnonsuojeluun ja luontomatkailuun. Asiantuntijaoppaana toimii Lapissa asuva Metsälehden pitkäaikainen toimittaja Hannu Jauhiainen. Matkaohjelma ja lisätiedot täällä.
80711920_Rein_Kirkko_rf

Jokiristeilyjä ja viinitiloja

Vielä muutama paikka jäljellä 9.-13.10. viinimatkalle Mosel- ja Rein-joen maisemiin Merja Pollokin johdolla. Varaa pian paikkasi tästä.

30.11.-4.12. toteutamme joulutoriristeilyn Rein-joella yhteistyössä Kristina Cruisesin kanssa. M/S Swiss Pearl -alus on varattu vain suomalaisille. Matkaohjelma ja varaukset tästä.
salzburg

Adventti Itävallassa 6.-9.12.

Itsenäisyyspäivän viikonvaihteessa tarjoamme mahdollisuuden tutustua tunnetun Jouluyö, juhlayö -laulun 200-vuotisjuhlatapahtumiin. Suomenkielisen oppaan kanssa vierailemme tunnelmallisissa pikkukylissä säveltäjä Joseph Mohrin jalanjäljillä Salzburgin ja Münchenin kaupunkien lisäksi. Lue lisää tästä.
Edit this to insert text.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.