logo websoitteella
LaplandWinterActivities__HERO_Visitfinland-12

Valoa tunnelin päässä

Me Kon-Tiki Toursilla olemme suunnanneet katseemme siihen hetkeen, kun tilanne helpottaa, ja pääsemme jälleen toteuttamaan ryhmämatkahaaveitanne. Seuraamme tilannetta tarkasti, mutta toimimme poikkeusajan pitkittyessä edelleen minimimiehityksellä kuten muutkin matkatoimistot. Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestin sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi, jossa palvelemme koordinoidusti kaikkia ryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.
lento

"Kun maailma avautuu"

Järjestimme 21.1. virtuaaliset messut teemalla "Kun maailma avautuu" - suuri kiitos kaikille osallistujille! Messujen aikana kuulimme puheenvuoroja mm. Finnairilta, Ulkoministeriöltä sekä kuulumisia Euroopan kohteistamme.

Katso tallenne messuista täältä!
1113-m1Vt5ND1-vastavalo-299346

Kesän seikkailuja odotellessa

Maailman avautumista odotellessa on hyvä kerätä inspiraatiota tulevia reissuja varten. Olemme keränneet sivuillemme paljon erilaisia matkaideoita avuksi suunnitteluun. Käy tutustumassa mahdollisuuksiin täällä.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin