logo
bjork-bostrom-logo-21
Ice-skating Helsinki

Hyvää joulun odotusta kotimaisemissa

Korona on pysäyttänyt matkailun lähes kokonaan ja joulunviettoa suositellaan kotimaisemissa ydinperheen kera. Toivottavasti saamme pian rokotteen ja koronan toinen aalto saadaan kukistetuksi. Matkailuala odottaa innokkaana tietoa milloin maailma taas avautuu ja matkustaminen on turvallista ja vastuullista. Vuodelle 2021 on siirretty todella paljon kansainvälisiä urheilutapahtumia, joiden toteutumista odotetaan jännityksellä.

Me Kon-Tiki Toursissa ja Björk & Boström Urheilumatkoissa seuraamme tilannetta tarkasti, mutta toimimme poikkeusajan pitkittyessä edelleen minimimiehityksellä kuten muutkin matkatoimistot. Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestin sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi, jossa palvelemme koordinoidusti kaikkia ryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.
unnamed_0-1000x562
central-plaza-santa-claus-village-rovaniemi-lapland-finland (1)

Virtuaalilennolla Rovaniemelle

Lappiin voi tulevina joulunpyhinä matkustaa kotisohvalta käsin, sillä Finnair tekee virtuaalilentoja Rovaniemelle. Virtuaalitodellisuus-teknologiaa hyödyntäen Finnair tarjoaa asiakkailleen uuden 360 asteen elämyksen, virtuaalilennon bisnesluokkaan pääsee istumaan joko tietokoneen tai puhelimen selaimella.
Asiakkaat pääsevät nauttimaan matkustamo-henkilökunnan tarjoilemista virvokkeista, ihailemaan tähtitaivasta sekä katselemaan revontulia suoraan ‘istuimeltaan’. Perillä Rovaniemen talvimaisemissa asiakkaat ylittävät napapiirin ja kulkevat Joulupukin Kammarille tapaamaan pukkia. Virtuaalilennolle osallistuminen maksaa 10€. Maksu menee lyhentämättöminä UNICEFille, joka käyttää ne koronapandemian hillitsemiseen ja siitä kärsineiden lasten auttamiseen. Varaukset Finnair Shopista.
matkalaukku

Virtuaalimatkamessut ryhmänkerääjille

Perinteiset MATKA2021-messut on siirretty tammikuulta keväälle 21.-23.5.2021.
Järjestämme ryhmiemme matkavastaaville virtuaaliset matkamessut 21.1. Teams-tapahtumana verkossa. Saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia Ulkoministeriöstä, Finnairista ja Euroopan suosituimmissa ryhmämatkakohteissa asuvilta tutuilta yhteistyökumppaneiltamme. Virtuaalimessut juontaa matkailun konkari Folke West. Lähetämme ryhmiemme matkavastaaville henkilökohtaiset kutsut. Jos et ole vielä ryhmänkerääjä ja kiinnostuit, lue lisää ryhmänkeräämisestä.
joulu

Rauhallista joulun aikaa

Toivotamme asiakkaillemme, yhteistyökumppa-neillemme ja kaikille sidosryhmillemme oikein hyvää joulua ja vielä parempaa uutta vuotta 2021.

Kon- Tiki Tours ja Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Timo Saranpaa
Tj., yrittäjä

P.S. Timo oli keskustelemassa matkailualan tilanteesta MTV3 aamutelevisiossa 1.12., tallenne linkissä.

Suomi kuvat: Visit Finland
logo
bjork-bostrom-logo-21
Oy Kon- Tiki Tours Ltd ja Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Björk & Boström Urheilumatkat Oy on Kon-Tikin tytäryritys, joka on järjestänyt elämyksellisiä fani-, harraste- ja urheilumatkoja jo vuodesta 1981.
facebook twitter youtube instagram linkedin