bjork-bostrom-logo-21
Yleisurheilu EM-kisat juoksijan jalat - YUF

Koronapandemia näyttää jatkuvan

Korona pysäytti matkatoimistojen liiketoiminnan lähes kokonaan keväällä. Olimme yhteydessä ryhmänkerääjiin ja ryhmien matkavastaaviin siirtäen matkoja syksyyn. Vielä kesäkuussa syksyn tilanne näytti positiiviselta, mutta muutama viime viikko on muuttanut tartuntatilannetta ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Nyt myös syksyn ryhmämatkojen osalta joudutaan suurin osa siirtämään ensi vuoteen.

Haluamme kiittää asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä haasteellisena aikana.
Räätälöityjen, eritysehdoin toteutettavien ryhmämatkojen osalta selvittely on työläämpää kuin seuramatkasarjoissa. Selvittely vaatii mm. neuvotteluja kumppaneiden kanssa heille suoritettujen ennakkomaksujen osalta. Ryhmämatkojen peruutustapauksissa on huomioitava jo syntyneet ennakkovarauskulut, joista emme saa palautuksia. Björk & Boström Urheilumatkoissa ja Kon-Tiki Toursissa toimimme poikkeusajan pitkittyessä edelleen minimimiehityksellä kuten muutkin matkatoimistot. Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestin sähköpostiosoitteeseen info@kontiki.fi, jossa palvelemme koordinoidusti kaikkia ryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.
Timo

Kyllä tästä selvitään

Matkatoimistoala on koronapandemian yksi pahiten runtelemista toimialoista. Suomen matkailualan liitto SMAL on vedonnut hallitukseen vaatien alalle kriisitukea.

Omistajamme ja SMAL:in hallituksen jäsen Timo Saranpää on kuitenkin toiveikas haastavan kevään jälkeen. Karsimme kulut minimiin ja operoimme kesän aikana yhdessä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n kanssa huoltovarmuuden kannalta kriittisen työvoiman maahantulon vaatimat tilauslennot, joten yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa. Syksyn tilanteeseen varaudutaan kysyntätilanteen mukaan.
Yleisurheilufanit arvokisoissa matkalla

Räätälöidyt ryhmämatkat

Strategiamme keskittyä ryhmille räätälöityihin erikoismatkoihin on toimiva. Uskomme, että poikkeusajan jälkeen matkailu on entistä kiinnostavampaa, kun omalle porukalle suunnitellaan ryhmän toiveiden mukainen mielenkiintoinen matkaohjelma.

Saimme Business Finlandilta tukea ryhmänkerääjä-konseptimme digitalisoimiseen.
Lue lisää ryhmänkeräämisestä.
urheilu-tuomari-referee-nathan-shively-MgIPNC8TG1c-unsplash

Odotukset vuodessa 2021

Tänä vuonna koronaviruspandemia tyhjensi kisakalenterit, pysäytti matkailun ja aiheutti huomattavia muutoksia kulttuuri- ja urheilutapahtumiin meillä ja maailmalla. Toivotaan, että vuonna 2021 tilanne on normalisoitunut voimme jatkaa urheilumatkojen järjestelyitä entiseen tapaan.

Seuraathan meitä nettisivuilla ja somessa. Ensi vuodeksi olemme suunnitelleet jo paljon mielenkiintoisia matkoja.

Lämmintä loppukesää! Pysytään terveinä ja nautitaan kauniista kotimaasta!

t. Björk & Boströmin ja Kon-Tikin tiimi

Suomen kuvat: Visit Finland
bjork-bostrom-logo-21
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin