logo websoitteella

Varaa nyt syksyn piristykseksi upea teemamatka

Kon-Tikin jokiristeilyltä: Mosel-joki
Kon-Tiki Toursin räätälöidyt ryhmämatkat ovat helppo ja mukava tapa viettää lomaa ja virkistäytyä. Suomenkielisen asiantuntevan matkanjohtajan mukana tutustut paikalliseen kulttuuriin, historiaan ja nykypäivään rennosti. Matkan hintaan kuuluu lentojen ja majoituksen lisäksi kuljetukset, opastukset, pääsymaksut käyntikohteisiin, aterioita ja teeman mukaisia lisäpalveluja. Tervetuloa mukaan!
Kon-Tikin Georgian matkalta: Kazbek -vuori

Georgian aarteet 4.-14.10.

Georgia on mielenkiintoinen kulttuurimatkakohde. Tiesitkö, että viininvalmistustekniikka, kvevri-menetelmä, on saanut syntynsä 6000 vuotta sitten nykyisen Georgian alueella. Lähde kanssamme entiseen Gruusiaan maan historian ja nykypäivän erinomaisesti tuntevan matkanjohtaja Lasse Koivusen mukana. Lue lisää ja ihastu. Matkaohjelma ja varaukset tästä.
Marika ruokailu

Villa Arcadio 5.-10.10.

Kon-Tiki Tours on tarjonnut matkoja luostarista luksushotelliksi remontoituun Villa Arcadioon Gardajärvellä jo kymmenisen vuotta. Lähde kokemaan paikan taika mindfulness- ja hemmottelumatkalle hyvinvoinnin huippuasiantuntija Marika Borgin johdolla. Vielä muutama paikka jäljellä, varaa pian omasi tästä.
Kon-Tikin Saksan matkalta: kirkko

Jokiristeilyjä ja viinitiloja

Vielä muutama paikka jäljellä 9.-13.10. viinimatkalle Mosel- ja Rein-joen maisemiin Merja Pollokin johdolla. Varaa pian paikkasi tästä.

30.11.-4.12. toteutamme joulutoriristeilyn Rein-joella yhteistyössä Kristina Cruisesin kanssa. M/S Swiss Pearl -alus on varattu vain suomalaisille. Matkaohjelma ja varaukset tästä.
napoli amalfi italia vesivius

Vastakohtien Napoli 8.-12.11.

Unescon maailmanperintökohteeksi julistettu Napolin vanhakaupunki on yksi Euroopan kauneimmista. Kaupunki on tunnettu myös mafiasta ja salakuljetuksista. Tervetuloa tutustumaan aurinkoiseen Napoliin Italian tuntijan, symbolitutkija, tietokirjailija Liisa Väisäsen kanssa. Lue lisää tästä.
salzburg

Adventti Itävallassa 6.-9.12.

Itsenäisyyspäivän viikonvaihteessa tarjoamme mahdollisuuden tutustua tunnetun Jouluyö, juhlayö -laulun 200-vuotisjuhlatapahtumiin. Suomenkielisen oppaan kanssa vierailemme tunnelmallisissa pikkukylissä säveltäjä Joseph Mohrin jalanjäljillä Salzburgin ja Münchenin kaupunkien lisäksi. Lue lisää tästä.
Kon-Tikin Thaimaan matkalta: elefantit
Kon-Tikin Madagaskarin matkalta: maki

Luontomatkoja kaukomaille

Borneon luontomatka 10.-22.10.
Kon-Tiki Tours on toteuttanut useana vuonna Borneon luontomatkan luonto-opas Paul Segersvärdin johdolla. Lue lisää ja varaa pian matkasi tästä.

Tansanian safarimatka 19-27.10.
Tansanian luontomatkalla koemme Serengetin luonnonpuiston, Manyara-järven ja Ngorongoron tulivuorikraaterin upeat maisemat. Matkaohjelma ja varaukset tästä.

Madagaskarin luontomatka 26.12.- 6.1.
Madagaskarin matka tehdään yhteistyössä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa. Matkanjohtajana on Paul Segersvärd. Lue lisää
tästä.

Katso myös muita luonto- ja lintumatkoja täällä.
omalla_porukalla
Pyydä tarjous omalle ryhmälle
Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme. Pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta täällä.

Hyvää loppukesää!
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.