BB Urheilumatkat logo
sohva-matkailu-koira-paolo-nicolello-ol-mW87J14Q-unsplash-900x502

Nyt on syytä pysyä kotona - maailma odottaa kyllä

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, haluamme lämpimästi kiittää teitä kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. Kauan odotettuja ja ainutlaatuisia urheilutapahtumia ja matkoja on jouduttu siirtämään tai perumaan koko maailmaa koettelevan koronaviruspandemian vuoksi. Olemme otettuja siitä kuinka ymmärtäväisiä olette olleet tämän erittäin harmillisen ja haastavan tilanteen edessä. Vaikka urheilumatkailuala on ennenkin kohdannut isoja myllerryksiä, on tämä silti ollut historiamme ennakoimattomin tapahtumaketju.

Kiitämme teitä joustavuudestanne. Useita matkoja on jo saatu menestyksekkäästi siirrettyä toiseen ajankohtaan. Nämä toimenpiteet ovat olleet välttämättömiä, sillä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilökuntamme terveydestä huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat yrityksemme arvoja, joista pidämme tiukasti kiinni etenkin haastavina aikoina. Toivomme, että yhteistyö ja kumppanuus kanssanne jatkuvat entistäkin vahvempana jatkossa.

Pysytään kotona ja otetaan ilo irti penkkiurheilusta - paikan päälle ehtii myöhemminkin. Näinä poikkeusaikoina on syytä ottaa fyysistä etäisyyttä ja suojella siten heikoimpia. Nyt on aikaa fiilistellä kotisohvalta käsin menneiden kisojen parhaita paloja tai vaikka treenata olkkarissa. Hyvää kannattaa odottaa ja kun arvokisat jälleen päästään järjestämään, voit luottaa siihen, että meidän kanssamme pääset paikan päälle nauttimaan huikeasta kisatunnelmasta.
Kontikilautta

Kon-Tiki lautta pysyy pinnalla

Koronaepidemian keston suhteen seilaamme kaikki vielä kartoittamattomilla vesillä. Thor Heyerdahlin Kon-Tiki lautan mukaan nimetty emoyrityksemme pysyy pinnalla.
Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin koronavirustilanteella on vaikutusta. Palvelemme poikkeustilan aikana minimimiehityksellä ja pyydämmekin ystävällisesti lähettämään tiedustelut sähköpostitse päivystysosoitteeseemme info@kontiki.fi.
jääkiekko-tuomari-ross-bonander-mRg4DgW8dZg-unsplash-800

Kevään kisojen kohtalot

Jääkiekon MM-kisojen, jalkapallon EM-kisojen, Formula 1 -osakilpailuiden sekä muiden kevään urheilutapahtumien osalta tapahtumia siirretään. Joidenkin tapahtumien uusien ajankohtien suhteen odotamme tällä hetkellä vielä vahvistuksia järjestäjätahoilta. Olemme suoraan yhteydessä matkapakettien varanneisiin kun tapahtumien kohtalot vahvistuvat virallisesti.
urheilu-tuomari-referee-nathan-shively-MgIPNC8TG1c-unsplash

Maailma otti aikalisän

Vuosi 2020 tullaan arvatenkin muistamaan siitä, että koronaviruspandemia onnistui tyhjentämään kisakalenterit, pysäyttämään matkailun ja aiheuttamaan huomattavia muutoksia kulttuuri- ja urheilutapahtumiin meillä ja maailmalla. Mutta kuten urheilussakin on tapana - aikalisä antaa meille kaikille aikaa keskittyä prioriteetteihin, hioa strategiaa ja parantaa suoritusta.

Kun aikalisä on ohi ja tilanne taas normalisoitunut jatkamme urheilumatkojen järjestelyitä taas entiseen tapaan uudella energialla.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter instagram linkedin