Kon-Tiki logo websoitteella
sohva-valkoinen-iloinen-koira-linnea-herner-ElwQpZlum7g-unsplash

Nyt on syytä pysyä kotona - maailma odottaa kyllä

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, haluamme lämpimästi kiittää teitä kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. Kauan odotettuja ja ainutlaatuisia matkoja on jouduttu siirtämään tai perumaan koko maailmaa koettelevan koronaviruspandemian vuoksi. Olemme otettuja siitä kuinka ymmärtäväisiä olette olleet tämän erittäin harmillisen ja haastavan tilanteen edessä. Vaikka matkailuala on ennenkin kohdannut isoja myllerryksiä, on tämä silti ollut Kon-Tikin 25-vuotisen historian ennakoimattomin tapahtumaketju.

Kiitämme teitä joustavuudestanne. Useiden ryhmien matkoja on saatu menestyksekkäästi siirrettyä syksylle tai seuraavalle vuodelle. Nämä toimenpiteet ovat olleet välttämättömiä, sillä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilökuntamme terveydestä huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat yrityksemme arvoja, joista pidämme tiukasti kiinni etenkin haastavina aikoina. Toivomme, että yhteistyö ja kumppanuus kanssanne jatkuvat entistäkin vahvempana jatkossa. Olemme tehneet ja tulemme jatkossakin tekemään parhaamme, jotta matkaunelmanne kävisivät toteen.

Pysytään kotona ja unelmoidaan - matkailla ehtii myöhemminkin. Näinä poikkeusaikoina on syytä ottaa fyysistä etäisyyttä ja suojella siten heikoimpia. Sehän on meille suomalaisille jopa luonteenomaista. Nauttikaamme nyt siis täysin rinnoin kotimaisen kulttuurin erityispiirteistä kotisohvalla, pienessä piirissä, hiljaisuudesta ja elämän menon hidastumisesta voimaa keräten. Uskokaamme valoisampaan tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen, jossa hyvää kannatti odottaa. Vanha suomalainen sanonta "maltti on valttia" käyköön jälleen toteen ja uskokaa pois, kyllä ne maailman meret, vuoret ja metsät ovat yhä paikoillaan kun pandemian aika on ohi.

P.S. Valitsimme tämän uutiskirjeen pääkuvaksi suloisen sohvamatkailijan, sillä positiivisuutta ei tässäkään tilanteessa voi suinkaan olla liikaa.
urheilu-tuomari-referee-nathan-shively-MgIPNC8TG1c-unsplash

Kevät, jolloin maailma otti aikalisän

Vuosi 2020 tullaan arvatenkin muistamaan siitä, että koronavirusepidemia onnistui tyhjentämään ihmisten kalenterit, pysäyttämään matkailun ja aiheuttamaan huomattavia muutoksia kulttuuri- ja urheilutapahtumiin meillä ja maailmalla. Mutta kuten urheilussakin on tapana - aikalisä antaa meille kaikille aikaa keskittyä prioriteetteihin, hioa strategiaa ja parantaa suoritusta. Me muun muassa kirkastimme teemamatkaideoiden tarjontaamme - tutustu sinäkin.
Kontikilautta

Kon-Tiki lautta pysyy pinnalla

Koronaepidemian keston suhteen seilaamme kaikki vielä kartoittamattomilla vesillä. Thor Heyerdahlin Kon-Tiki lautan mukaan nimetty yrityksemme pysyy pinnalla. Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin koronavirustilanteella on vaikutusta. Palvelemme poikkeustilan aikana minimimiehityksellä ja pyydämmekin ystävällisesti lähettämään tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@kontiki.fi.
sohva-hyppy-inside-weather-ej3UoXYMaRI-unsplash

Vinkkimme sohvamatkailijoille

Nyt jos koskaan on mahdollisuus viettää aikaa sohvalla hyvällä omalla tunnolla. Vaikket fyysisesti pääsekään matkalle voit silti...
  • käydä läpi aiempien matkojesi kuvasatoa. Puhelimessasi on todennäköisesti tallessa satoja jollei jopa tuhansia ihania matkamuistoja.
  • lukea matkapäiväkirjojasi, tai kirjoittaa muistiinpanoja suosikkireissuiltasi nyt, jos ne ovat aikoinaan jääneet ajatuksen tasolle.
  • katsoa inspiroivia matkailuaiheisia elokuvia tai vaikka lukea maailman matkaajien elämänkertoja.
elokuva kulisseissa

Löysitkö uuden suosikkileffan tai tv-sarjan?

Tänä keväänä moni ehtii varmasti tutustua entistä useampiin uutuussarjoihin ja klassikkoleffoihin.

Tiesitkö, että koronatilanteen hellitettyä voit järjestää omalle porukallenne teemamatkan vaikka uuden suosikkileffanne tai tv-sarjan maisemiin? Totta se on! Lue lisää ja inspiroidu.
Kontiki logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin