BB Urheilumatkat logo
Corona kirjoituskone

Koronavirusepidemian vaikutukset urheilumatkoihin

Koronavirusepidemia (COVID-19) on ymmärrettävästi kaikkien matkoja varanneiden ja niitä suunnittelevien mielessä. Epidemia on jo nyt aiheuttanut paljon muutoksia urheilu- ja muihin massatapahtumiin kotimaassa ja maailmalla. Useiden merkittävien kansainvälisten urheilutapahtumien kohtalo on tällä hetkellä vielä vaakalaudalla. Mitkä tapahtumista perutaan tai mihin ajankohtiin niitä siirretään? Toivomme todella, että pystyisimme vastaamaan teille näihin kysymyksiin, mutta tilanne on meillekin poikkeuksellinen ja odottamaton. Seuraamme urheilutapahtumien järjestäjien tiedotteita sekä THL:n (www.thl.fi) ja ulkoministeriön (www.um.fi) tiedotteita ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti liittyen koronavirusepidemian aiheuttamiin matkustusrajoitteisiin. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme, kun tiedämme kunkin kohteen tai tapahtuman tilanteesta enemmän.

Päivitämme ajantasaista tietoa verkkosivuiltamme löytyvälle Koronavirusepidemian tilannepäivitys -sivulle.

Jääkiekon MM-kilpailuiden, jalkapallon EM-kilpailuiden ja Formula 1 -osakilpailuiden osalta odotamme tällä hetkellä vahvistuksia järjestäjätahoilta. Muiden kevään tapahtumien osalta on sama tilanne. Olemme suoraan yhteydessä matkapakettien varanneisiin kun tapahtumien kohtalot vahvistuvat virallisesti.

Teemme parhaamme palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja auttaaksemme sinua matkustamaan turvallisin mielin tilanteen taas normalisoiduttua. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi vaikean ja ennakoimattoman tilanteen aikana. Olemme yhteydessä keskitetysti matkan varanneisiin matkustajiin sekä matkavastaaviin. Keskitämme nyt resurssejamme matkojen uudelleen järjestelyihin sekä peruutuksiin.

Mikäli sinulla on matka varattuna meiltä ja haluat kysyä siitä, pyydämme ystävällisesti lähettämään tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen sales@bjork-bostrom.fi
urheilufanimatkat omalla porukalla
Yleisurheilukisat juoksijat kentällä

Katse tulevaisuuteen

Niin vakavia kuin koronaviruksen vaikutukset ovatkin matkailutaloudelle ja harmillisia asiakkaillemme, aikanaan tämä pandemia menee ohitse. Sen kestoa ei tarkkaan voida tietää, mutta kyse on kuitenkin todennäköisesti vain kuukausista. Sen alkulähteillä Kiinassa näin näyttää jo olevan tapahtumassa. Uskomme, että yhteistyömme voi pian jatkua entistä ehompana.

Tilanteen normalisoiduttua voimme taas viedä sinut ja ystäväsi, yrityksesi tai faniporukkanne paikan päälle maailman upeimpiin urheilutapahtumiin vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmiesi fanimatka. Me hoidamme järjestelyt puolestasi. Lue lisää, ja ota yhteyttä soita puh. 020 757 9830 tai sales@bjork-bostrom.fi
Pariisi_riemukaari_Ranska_matkat_florian-wehde-milUxSbp4_A-unsplash

Yleisurheilun EM-kisat

Vuoden 2020 Pariisin yleisurheilun EM-kisat käynnistyvät 25.8. ja päättyvät 30.8. Voit valita matkapaketin joko kisaviikonlopuksi tai vaihtoehtoisesti lähteä reissuun koko yleisurheilun EM-kisojen ajaksi. Molempiin fanimatkoihin sisältyy lennot Pariisiin, majoitukset aamiaisineen sekä kisaliput ja Yleisurheilufanien kannatushuivi.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter instagram linkedin