Kon-Tiki logo websoitteella
RM_RGR_-Seton_Lake_1_HERO_NH_2016-1400x500

Älä tyydy tavalliseen - valitse erilainen matkatoimisto

Älä anna valmismatkojen ja äkkilähtöjen määrittää unelmiesi lomaa, sillä ansaitset kyllä parempaa. Tässä uutiskirjeessä kerromme räätälöityjen ryhmämatkojen ja erityisen ryhmänkerääjäkonseptin hyödyistä sekä esittelemme huippusuositun Euroopan kohteen eli Ranskan mielenkiintoisimmat matkat, joille ehdit vielä ilmoittautua mukaan.

Kon-Tiki Toursin ryhmämatkatuotannosta vuosittain noin 75% suunnitellaan ja toteutetaan suoraan yhdistysten, yritysten ja muiden yhteisöjen matkavastaavien kanssa. Räätälöity ryhmämatkaprojekti kestää usein yli puoli vuotta ja yhteistyö myyntipäällikön ja ryhmän matkavastaavan kanssa on hyvä sujua saumattomasti. Työnjako on selkeä: matkatoimisto hoitaa kaikki käytännön järjestelyt asiakkaan toiveiden mukaan ja matkavastaava/ryhmänkerääjä hoitaa matkan markkinoinnin omalle yhteisölleen. Tutustu Kon-Tikin ryhmänkeräys-konseptiin napauttamalla tästä

Teemme säännöllisesti tyytyväisyyskyselyjä joiden pohjalta parannamme yhteistyötä kanssanne. Alkuvuoden ryhmänkerääjienkyselyn perusteella ryhmänkerääjät ovat etenkin tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen tutun myyntipäällikön kanssa, asiakaspalvelun ja ryhmämatkojen laatuun.
AA041740 Matkalaukut x rf
Kon-Tikin Rooman matkalta: patsaat

Ajankohtaista

Koronavirusepidemia aiheuttaa paljon huolta. Seuraamme päivittäin THL:n (www.thl.fi) ja ulkoministeriön (www.um.fi) tiedotteita ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti liittyen koronavirusepidemian aiheuttamiin matkustusrajoitteisiin. Viimeisimmän tiedon mukaan ulkoministeriö ohjeistaa välttämään tarpeetonta matkustamista Kiinan ja Iranin ohella Pohjois-Italian maakuntiin Veneto, Lombardia, Piemonte ja Emilia-Romagna.

Mikäli sinulla on matka varattuna meiltä ja haluat kysyä siitä, pyydämme ystävällisesti lähettämään tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@kontiki.fi, sillä puhelinpalvelumme on tällä hetkellä kovin ruuhkautunut. Sähköpostitse voimme palvella nopeimmin.
Happy smiles

Tyytyväiset ryhmänkerääjät

Muihin vastaaviin matkatoimistoihin verrattuna ryhmänkerääjät arvostavat etenkin helppoutta olla yhteydessä omaan myyntipäällikköön sekä hyvää tavoitettavuutta puhelimitse ja meilitse. Myös laadukkaat matkat, luotettavuus ja kotimaisuus sekä asiantuntevat matkanjohtajat/oppaat ovat tyytyväisyyden perustana. Ryhdy sinäkin ryhmänkerääjäksi. Lisätietoja ryhmänkerääjien tyytyväisyyskyselystä Jaana@kontiki.fi.Vastaajien kesken arvottiin Norwegianin lennot kahdelle. Arvonnassa onni suosi Johanna Rannanpäätä Espoon Yrittäjät ry:stä. Onnittelemme Johannaa!
Ranska_Lyon_Tori (1)
ranska-charente-maritime-kollaasi-6

Ranskan parhaat palat

Lyonin alueen matkat ovat aina olleet erittäin suosittuja, eikä ihme, sillä onhan Lyon Ranskan Gastronominen pääkaupunki. Lähde mukaan tutustumaan Etelä-Ranskan alueen maaseudun elinkeinojen harjoittamiseen ja makuelämyksiin paikallisten asiantuntijoiden opastuksella.
Varaa heti: Metsiä ja makuelämyksiä Lyonin alueella 22.-26.4.

Atlantin aurinkoinen rannikko kutsuu syksyllä
Lähde mukaan tutustumaan Ranskan merenpuoleisen Charenten aurinkoiseen rannikkoalueeseen, jonka pääkaupunki on kaunis ja kapinallinen La Rochelle. Tällä upealla kulttuurimatkalla pääset tutustumaan myös merisuolan, ostereiden ja viiinien tuotantoon.

Varaa paikkasi auringosta nyt:
Charente Maritime Ranskan länsirannikko 6.-12.9.
Yleisurheilukisat juoksijat kentällä

Yleisurheilun EM-kisat Pariisissa

Vuoden 2020 Pariisin yleisurheilun EM-kisat käynnistyvät 25.8. ja päättyvät 30.8. Lähde mukaan upealle fanimatkalle! Matkoihin sisältyvät lennot Pariisiin, majoitukset aamiaisineen sekä kisaliput ja Yleisurheilufanien kannatushuivi.

Valitse matkapaketti ja varaa ajoissa
kisaviikonloppu 28.-31.8.
koko yleisurheilun EM-kisaviikko 25.-31.8.
Ryhmä ihmisiä rannalla

Ryhmämatkojen stereotypiat romukoppaan

Kuulostavatko seuraavat väittämät ryhmämatkoista tutuilta?
1. Joudun matkaamaan tuntemattomien kanssa.
2. En voi vaikuttaa matkan sisältöön.
3. Ryhmämatka = massaturismi.
4. Äkkilähtö on parempi vaihtoehto.
5. Mieluummin teen itse ja säästän.


Nyt on aika tuulettaa vanhentuneita stereotypioita: Murramme tuoreessa artikkelissamme 5 tyypillistä myyttiä ryhmämatkoista.
Kontiki logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin