BB Urheilumatkat logo
Suomen Jääkiekkoliitto

Pääseekö Suomi lätkän MM2020-kisojen finaaliin?

Viiime vuoden jääkiekon MM-kisojen finaalissa Suomi vei voiton Slovakiassa kivikovan Kanadan nenän edestä lukemin 3-1. Tänä vuonna Leijonat lähtevät puolustamaan mestaruutta Sveitsin Zürichiin. Mitä luulet pääsevätkö Suomen kiekkosankarit 2020 finaaliin asti? Entä oletko kenties tuumaillut pääsisitkö itse todistamaan maailman kovinta kiekkovääntöä? Vastaus on tietenkin: tottahan toki!

Lähde mukaan kannustamaan Leijonat voittoon ja varaa paikkasi heti!
Alkusarjan paketti 1 08.-12.5. alk. 1540
Finaalipaketti 22.-25.5. alk. 2440

Älä jää aikailemaan vaan lauo itsellesi täysosuma kevään kovimpiin kiekkomittelöihin. Meidän kauttamme saat matkapaketin ja pääset seuraamaan Suomen alkusarjan pelejä ja/tai finaalia. Parhaat paikat viedään nopeasti. Toinen alkusarjan paketti myytiin jo loppuun. Paketteihin sisältyvät suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, otteluliput sekä hotellimajoitus.

Jos aikasi on kortilla, mutta fanipaidat ja sinivalkoiset kasvomaalit ovat jo hankittuina, niin pelastuksesi ovat nämä yhden ja kahden vuorokauden matkapaketit Suomi - Norja otteluun.

Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry
Tennis
pariisi ranska

Tennismatkat

Pariisiin alkukesän kohokohta on tenniksen Ranskan avoimet 24.5.-7.6. Stade Roland Garros -tenniskeskuksessa. Tämän helpommalla et paikan päälle pääse, sillä matkapakettiimme sisältyy suorat lennot, lentokenttäkuljetus, hotellimajoitus sekä otteluliput.

Lue lisää ja varaa ajoissa:
Pariisin Roland Garros 2.-4.6. neljännesvälieräpaketti

UUSI tennismatkamahdollisuus:
Fed Cup Finaalit Budapestissa 14.4.-19.4.
yleisurheilukenttä

Yleisurheilun EM-kisat

Vuoden 2020 Pariisin yleisurheilun EM-kisat käynnistyvät 25.8. ja päättyvät 30.8. Voit valita matkapaketin joko kisaviikonlopuksi tai vaihtoehtoisesti lähteä reissuun koko yleisurheilun EM-kisojen ajaksi. Molempiin fanimatkoihin sisältyy lennot Pariisiin, majoitukset aamiaisineen sekä kisaliput ja Yleisurheilufanien kannatushuivi.
Jalkapallo EM-kisat 2020
F1 Grand Prix of Italy - Final Practice

Moottoriurheilun ystäville

Monipuoliset Formula 1 -matkapaketit
Monacon GP & Nizza 22.-24.5.2020
Itävallan GP - Spielberg 3.-6.7.2020
Italian GP - Monza 4.-7.9.2020

Ensimmäistä kertaa Suomessa! Kaksipyöräisten kuninkuusluokan MotoGP™ osakilpailu ajetaan ensi kertaa Iitissä.
MotoGP™ Kymi Ring 10.-12.7. (englanniksi)
93961742Mailat golf rf
Yleisurheilukisat juoksijat kentällä

Minne haluaisit mennä?

Viemme sinut paikan päälle maailman upeimpiin urheilutapahtumiin vuosikymmenten kokemuksella, varmasti ja ammattitaidolla.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmiesi fanimatka. Me hoidamme järjestelyt puolestasi. Pyydä tarjous matkajärjestelyistä haluamaasi otteluun tai tapahtumaan

Urheilumatkat sopivat erinomaisesti myös yrityksille incentive-matkoiksi. Kannustematka on erinomainen keino palkita sekä sitouttaa henkilöstöä ja kun yhdistät siihen huippu-urheilutapahtuman on tuloksena yhdistelmä elämyksiä, jännitystä ja yhteishengen kohotusta.

Jos kaipaat penkkiurheilun lisäksi myös omalle kropallesi liikuntaa ja hyvinvointia tutustu myös wellness-matkoihimme.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter instagram linkedin