logo websoitteella
Grune-Woche-logo-oik-Saksa-Berliini-Spree-Cityscape

Maailman suurin ruoka-, elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma Berliinissä

Grüne Woche -messut keräävät vuosittain yli 400 000 kävijää, ruoka-alan ammattilaisia, median edustajia ja poliittisia päättäjiä. Messuilla pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan kansainvälisiä ja saksalaisia ruokia ja juomia sekä perehtymään alan tärkeimpiin uutuuksiin kuten maa- ja puutarhatalouskoneisiin, puutarhatuotteisiin ja tarvikkeisiin, siitoskarjaan, lemmikkeihin ja metsästykseen sekä kalastukseen.

Vielä ehdit mukaan kun toimit nopeasti. Suositulla neljän päivän messumatkalla on vielä muutama paikka vapaana. Järjestämme matkan yhteistyössä Kainuun Agronomien kanssa, mutta reissulle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Hintaan sisältyy suorien lentojen, 4-tähden hotellimajoituksen ja suomeksi opastetun Berliinin kiertoajelun lisäksi 3 päivän ammattilaismessulippu Grüne Woche -tapahtumaan.

Matka Berliiniin Grüne Woche -messuille
23.1.-26.1.2020
Hinnat alkaen 595 €
Lue lisää ja varaa heti
Irlanti_2

Ikivihreän Irlannin maatalous- ja luontomatka

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan Irlannin uskomattomaan maaseutuun ja tunnelmalliseen pääkaupunki Dubliniin? Nyt on tilaisuutesi lähteä mukaan tälle ikimuistoiselle matkalle, jossa pääset pintaa syvemmälle vieraanvaraisuudestaan tunnettujen paikallisten sekä suomalaisen paikallisoppaan johdolla.

Huhtikuussa luonto on upeimmillaan ja matkan varrella tutustutaan paikallisiin maatiloihin sekä nähdään upeita vuoristomaisemia, laaksoja ja järviä - Guinnessia ja irlantilaista tanssia tietenkään unohtamatta.

Lue lisää ja varmista paikkasi varaamalla nyt:
15.-20.4.2020 Maatalous- ja luontomatka Irlantiin
lehmät laitumella

Kevään maatalous- ja

metsämatkat varataan nyt

Pääsiäisen jälkeen on mainio ajankohta lähteä oppimaan uutta Eurooppaan ja nauttimaan keväisestä luonnosta. Matkaohjelmassa on aina asiaa ja virkistystä sopivassa suhteessa.

Yksin tai yhdessä pienemmän ryhmän kanssa voit osallistua näille valmiiksi räätälöidyille metsä- ja maatalousmatkoille:
14.-19.4. Portugalin metsämatka
14.-19.4. Slovakian maatalous- ja metsämatka
14.-18.4. Islannin metsä- ja luontomatka
Ranska_Lyon_Tori

Metsiä ja makuelämyksiä Etelä-Ranskassa

Lähde mukaan metsä- ja maatalouden opinto- ja virkistysmatkalle 22.-26.4. jonka aikana saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueen maaseudun elinkeinojen harjoittamiseen paikallisten asiantuntijoiden opastuksella.

Tällä Lyonin seudulle suuntautuvalla matkalla opit alan parhaista käytännöistä ja tutustut alueeseen kaikilla aisteilla. Voimme taata että vesi herahtaa kielelle viimeistään kahdella matkaohjelmaan kuuluvalla Beaujolais-viinitilavierailulla.

Tutustu tarkemmin ja varaa paikkasi ainutlaatuiselle matkalle Etelä-Ranskaan

Tiesithän, että...

  • ...opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Y-tunnuksen omaavalla metsä- ja maatalousyrittäjällä on verovähennysmahdollisuus opintomatkoista. Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja saat esimerkiksi omasta mhy:stä.
  • ...suunnittelemme metsä- ja maatalouden opintomatkoja yhteistyössä liittojen, metsänhoitoyhdistysten ja alan lehtien toimitusten kanssa, mutta kaikille tässäkin uutiskirjeessä mainituille metsä- ja maatalousmatkoille olet tervetullut mukaan vaikket kyseiseen ryhmään kuuluisikaan. Tärkeintä on kiinnostuksesi aihetta ja matkakohdetta kohtaan - ja mikä parasta pääset matkalle asiantuntevassa seurassa.
  • ...ellet löytänyt näistä teemamatkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Täytä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä puhelimitse 09 466 300.
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin