logo websoitteella

Tervetuloa erilaiselle syysmatkalle!

Schwarzwald saksa metsä

Syyskauden maa- ja metsätalouden opintomatkoja virkistystä ja kulttuuria unohtamatta

Saksa2

Schwarzwald 17.-21.9.

Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteinen asiakasmatka suuntautuu syyskuussa Saksan Schwarzwaldiin. Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitseva metsäinen vuorijono on saanut nimensä alueella yleisten havupuiden tummasta väristä. Matkan aikana tutustumme alueen metsien monikäyttöön ja hallinnointiin. Ohjelmassa on myös mukavaa yhdessäoloa, iloista iltaohjelmaa ja herkullista paikallista ruokaa schwarzwaldilaiseen tapaan. Lisätietoja tästä.
krakova

Metsä- ja luontomatka Puolaan 18.-22.9.

Metsänhoitoyhdistysten yhteinen metsä- ja luontomatka Puolan eteläosiin, Tatra-vuoriston metsiin ja Zakopanen maisemiin. Nautimme myös puolalaisten vieraanvaraisuudesta, ravitsevasta ruoasta ja Krakovan alueen kulttuuritarjonnasta. Oppaana on Jukka Soisalon-Soininen, joka asuu osan vuodesta maassa ja pystyy elävästi kertomaan meille maan tavoista ja ihmisistä. Vielä muutama paikka vapaana, varaa matka täällä.
berliini saksa

Yleisurheilun EM-kisat Berliinissä 7.-13.8.

Muutama kisapaketti vielä jäljellä yleisurheilun Euroopan mestaruuskisoihin Berliiniin elokuussa.
Matkanjohtajana on SUL:n fanimanageri Sari Murto. Omatoiminen matkapaketti sisältää lennot, majoitukset aamiaisella, kisalipun ajalle 7.–12.8. katsomosta N4 (rivit 15–19) sekä 6 vrk kaupunkikortin, jolla saat monia etuja ja voit matkustaa veloituksetta mm. S-Bahnilla hotellista Olympiastadionille. Matkaohjelma ja lisätietoa täällä.

Karita Aaltonen

Hyvinvointia Kroatiassa 8.-15.9.

Lähde mukaan voimaannuttavalle joogamatkalle Karita Aaltosen kanssa kauniiseen Kroatiaan.
Matkan vetäjänä toimii hyvinvointikouluttaja, puhuja ja joogaopettaja Karita Aaltonen. Karita vetää viikon aikana lempeitä yin-joogatunteja, jotka sopivat niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin joogaajille. Lisäksi Karita pitää kaksi luentoa viikon aikana: Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä ja Dharma-Code (oman elämäntehtävän kirkastaminen). Lue lisää tästä.


Kunnioitamme yksityisyyttäsi


EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 jälkeen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Se parantaa tietosuojaasi ja laajentaa oikeuksiasi koskien henkilötietojesi käsittelyä. Olet tähän asti saanut Kon-Tiki Toursilta noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista teemamatkoista ja matkailutapahtumista. Mikäli et tee muutoksia, saat meiltä jatkossakin tietoja samalla tavalla kuin tähän asti. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Voit lopettaa uutiskirjeen koska tahansa sen alareunassa olevasta linkistä. Lue yksityisyyden suojaasi koskevat päivitetyt tietosuojakäytäntömme, joissa kerromme, kuinka vastuullisesti käytämme ja säilytämme tietojasi.

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puhelin (09) 466 300
Sähköposti info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.