Kon-Tiki logo websoitteella
Kiikarointia Safarilla

Bongaa vuoden upeimmat elämysmatkat 2020

Iloista alkanutta vuotta! Kuten varmasti tiedätkin Kon-Tiki Tours tunnetaan elämyksellisten teemamatkojen järjestäjänä ja samalla linjalla jatkamme tänäkin vuonna.

Uudesta vuodesta inspiroituneena päätimme valita teeman myös tälle tammikuun uutiskirjeelle ja mikä olisikaan iloisempaa ja suloisempaa kuin lystikäs eläinteema? Onhan eksoottisten eläinten bongailu usein yksi innostavista kokemuksista ulkomailla matkaillessakin, joten toivottavasti nautit eläinystävien bongailusta myös tässä kirjeessä.

Elämä on liian lyhyt kotona synkistelyyn, joten nappaahan okulaarit nokallesi, tutustu innostaviin teemamatkoihimme ja tee reissu-unelmistasi totta! Pistä siis matkahakukoneemmme laulamaan tai inspiroidu matkaideoista joiden pohjalta voimme räätälöidä omalle porukallenne ikimuistoisen reissun.
200207222-001
Spotted Puffbird-4817

Lämmin kiitos palautteestanne

Ennen kuin hypätään uusiin seikkailuihin on syytä katsoa myös taaksepäin ja analysoida missä onnistuttiin ja mitä voisimme tänä vuonna tehdä entistäkin paremmin. Kiitämme lämpimästi kaikkia teitä, jotka annoitte palautetta meille viime vuodelta.

Iloksemme voimme kertoa, että vuoden 2019 asiakastyytyväisyyskyselyidemme mukaan keskimääräinen kokonaisarvosana matkasta oli 9 (asteikolla 0-10) ja 97,7% asiakkaistamme suosittee matkojamme. Tulokset perustuvat 509 vastaukseen matkoillemme osallistuneilta asiakkailta. Kyselyyn yhteystietonsa antaneiden kesken arvottiin arvokas lahjakorttipalkinto ja arpaonni suosi tällä kertaa Mari Luukkoa. Onnittelemme Maria!
Kon-Tikin Costa Rican matkalta: puusammakko
ThinkstockPhotos-466877699 squirrel monkey Amazon rf

Älä päästä matkakärpästä livahtamaan karkuun

Varaa nyt ja varmista paikkasi jollekin tai vaikka useammallekin näistä ikimuistoisista matkoista. Nyt ei kannata jäädä pähkäilemään ja päästää matkakärpästä livahtamaan karkuun, ettei parhaita paloja viedä nokkasi edestä.

Luonnonystäville
Bulgaria-Romania lintumatka
Costa Rican vastuullinen luontomatka
Etelä-Afrikan vivahteikas luontomatka
Kirgisian lumoava luontomatka

Katso myös nämä
Kevään upeat kulttuurimatkat
Wellness- ja joogamatkat
Talven ampumahiihdon MM-kisamatkat
Jääkiekon MM-kisamatkat
ThinkstockPhotos-200430931-001 dreaming rf
ryhmä mangusteja

Anna itsellesi lupa unelmoida vuonna 2020

Pidätkö matkustamisesta? Tunnetko mukavia ihmisiä, joiden kanssa haluaisit matkalle? Jos vastasit kyllä, niin mikset aloittaisi uutta hauskaa ja hyödyllistä harrastusta ja ryhtyisi ryhmänkerääjäksi?

Miksi tyytyisit valmismatkoihin, kun voit järjestää omalle porukalle unelmien reissun ja valita itse minne, milloin ja kenen kanssa matkustat? Jos innostuit oman ryhmämatkan suunnittelusta, ota yhteyttä. Autamme mielellämme.
Henkilökunta Lonna 2019
Matka20_OlemmeMukana_banneri_1080x1080_BusinessForum

Apunasi myös tänä vuonna

Meille Kon-Tikilaisille henkilökohtainen, palvelualtis ja yksilöllinen asiakaspalvelu on aina ollut kunnia-asia. Olikin upeaa lukea vuoden 2019 asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista, että myös teidän mielestänne olemme onnistuneet tässä tavoitteessa mainiosti. Jatketaan siis samaan malliin sutjakasta yhteistyötä tänäkin vuonna!

Tiesitkö, että löydät koko porukkamme kuvineen, esittelyineen ja yhteystietoineen täältä.

Matka 2020 -messuilla olemme tänäkin vuonna mukana vain ammattilaispäivänä 16.1. Matka Business Forumissa osastolla 1 b 11.

Jos inspiroidut messumeiningeissä uusista kohteista muistathan; voit aina haastaa meidät suunnittelemaan matkan omalle porukallesi.

Sinun tehtäväsi on unelmoida ja nauttia matkasta - me hoidamme puolestanne kaikki matkajärjestelyt vastuullisesti ja luotettavasti.
Kontiki logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin